63

Анонимен

преди 3 седмици

Чудя се да се смея или да плача, като гледам как някакви си хорица казват как в НБУ било за хора с пари... То таксата за цял семестър колкото заплата на бутач в колички в Икеа, ама за хора с пари било... Всеки си избира сам къде да учи. В ИТ сектора съм от 20 години. Имам 2 собствени компании и с ръка на сърцето казвам, че НБУ задмина ФМИ към СУ. Проверете си колко светила от СУ отидоха посока НБУ и кой обира титлите в състезателното програмиране и олимпиадите по информатика и математика.

62

Анонимен

преди 3 седмици

Виждам бачкотещите бачкери с по 4к заплати в склада на Лидл започнали да сеят ум на тема университети. Бачкери, не е за вас тая тема, а за хитри програмисти, светила лекари и зъболекари и лауреати архитекти. За вас- баничарката, плочките, кофража, тира, склада, струга. НБУ, СУ или ТУ няма да променят манталитета на един провинциалист, например. Сложно е. Трябва да надскочи себе си, за да успее. Мякащ богаташ видели ли сте, освен ДинкУ от ЯмбУл? Не сте. Няма и да видите. Айде на тира сега!

61

Анонимен

преди 3 седмици

Имало било много незавършили. Хахахаха! Смятай за какви едноклeтъчни става дума, щом даже и НБУ не са завършили. :)))

60

Анонимен

преди 3 седмици

Да, Йо. Напълно съм съгласен с теб. Ходим да учим в Гринуичкия университет, не че е по-добър от българските, но пък звучи важно. Не се интересуваме от някаква си България и затова не знаем кой е Мустафа, нито пък кой е президент на републиката. Повярвахме ти всички. Много ти е важно да ти взимат насериозно хартийката от НБУ. Разбрахме. Вярно вместо диплома най-добре да ви издават една касова бележка. Или една фактура. Ти не знаеш кой е Мустафа, ние не знаем какво е НБУ. Всичко е ясно.

59

Анонимен

преди 3 седмици

НБУ просто перачница на мръсните пари от прехода.Уви, за прокурор са и дотам.

58

Анонимен

преди 3 седмици

Аз знам доста, които се махнаха с отвращение от НБУ.Преподаватели имам предвид.Иван Начев мисля напусна, Близнашки, Божилов преди да почине и той.Кой остана?Проектът на един бг интелектуалец като Богдан Богданов просто беше смазан в зародиш от комунистите, които пак си презвеха университета.Идеята отиде на кино, ако изобщо я е имало.

57

Анонимен

преди 3 седмици

НБУ -за тъ панари с пари!

56

Анонимен

преди 3 седмици

убав ремонт, български...

55

Анонимен

преди 3 седмици

И да са добри преподаватели щом участват в този мръсен бизнес- пирамида сами са си плюли на репутацията.

54

Анонимен

преди 3 седмици

Деси, защо просто не си кажеш, че си от НБУ и за нищо не ставаш и те е яд, че хората на свестните места знаят това, но искаш да имат различно мнение за теб и мястото на което си изгубила някакви години? Това, че гаджето ти е дилър в Люлин и те води да ядеш "от скъпото" в оная италианската пицария, не значи, че заслужаваш.

53

Йо

преди 3 седмици

До 52. От моя курс има много незавършили, които си останаха без диплома... Не знам какви глупости говорите. А този човек Мустафа, който спелувате аз лично нямам представа кой е и не мога да коментирам.

52

Анонимен

преди 3 седмици

Това, че преподавателите в НБУ били най-добрите е просто слух пускан от НБУ и студентите на НБУ, които истерично искат да изглеждат важни... и умни едва ли не. "Пълен дeбиляк съм, но пък са ми писали 6-ца най-добрите преподаватели!". Ахахаха!

51

Анонимен

преди 3 седмици

В НБУ няма завършили, и умни, и глупави, защото е пирамида.Дават се магистратури, за да прикрият пирамидата при бакалаврите.Всичко е мръсен бизнес, червен естествено.

50

Деси

преди 3 седмици

Егати злобата се излива върху НБУ, само защото се плаща такса. Тези, които коментират по този начин университета са същите, които позеленяват от яд под статиите с цените на имоти в София. Да, НБУ и апартамент в София не са за всеки. Това обаче не прави хората с апартамент и завършили НБУ по-лоши, колкото и черни да се опитвате да ги изкарате.

49

Анонимен

преди 3 седмици

Тая пирамида НБУ още ли съществува?

48

Йо

преди 3 седмици

До 48. То е ясно, че ги взимат от другите университети. Просто взимат най-добрите... А в другите има и добри, и лоши. Можеш ли да схванеш разликата или да ти го нарисувам на хартия, че от написано през технология явно не разбирате.

47

Анонимен

преди 3 седмици

Хайде да си го кажем честно очи в очи. НБУ е за тези които другаде не могат да завършат, защото се иска учене и мoзък. А то дори и напоследък и при другите става прекалено лесно да се завърши, та смятайте какви утaйки ходят в НБУ щом дори и на лесното на другите места не могат да изкласят.

46

Анонимен

преди 3 седмици

"Преподавателите са едно от най-важните звена все пак. Другото по-добро е методът на обучение." - Както вече беше казано, преподавателите ги взимат от другите университети. Даже и Мустафа Карадайъ е бил преподавател там. Методът на обучение е просто, че студентът е прав (клиентът демек) и се пишат високи оценки на поразия без никакво покритие. А преподавателят си мълчи и си взима по-високата заплатка и не му дреме. Това е методът.

45

Анонимен

преди 3 седмици

В НБУ всичко е като в другите университети. Просто за да могат да ходят повече хора там и да имат повече печалба, е казано на преподавателите да не създават трудности на студентите, за да може да са доволни и да завършват лесно. И така, после макар, че за нищо не стават тия завършили там хора, понеже вече са прекалено много, почват да имат претенции, че заслужават хубав живот. Или пък някоя ХР-ка като е от там, от малоyмните и почва да взима само хора от там.

44

Анонимен

преди 3 седмици

До Йо. Да, точно така. Може също да ги питаш златните поколения програмисти как са писали код. И как са се явявали и са печелили олимпиади по информатика в цял свят. Ще те изненада, че отговорът е - на хартия.