78

Анонимен

преди 3 седмици

Ам да ги съди - в Мацква са. Ако не ги арестуват на прибиране на границата ще има възможност

77

Бой

преди 3 седмици

Пепегите яко са се намърдали по сайтовете и бълват жлъч, пепеги започвате да лазите по нервите на много хора, и ще ядете винкела, все повече народ ви мрази, и не е далече деня в който ще има лов на пепеги

76

Анонимен

преди 3 седмици

А във Варна, именно най-върлата фенка на Копейкин ръси полово предавани болести - папиломи, брадавици и херпес. Правят се на големите пуритани, а се оказват бивши хомосексуалисти и шаврантийки.

75

Анонимен

преди 3 седмици

Къв тоя xaxо дето за 3 години бил гей, ама след това вече не бил. Напълнихме се с kykyмицини. Няква епидемия на oпpoctачване ли има?

74

Анонимен

преди 3 седмици

До тук лъсна единствено неопровержимата истина, че се провежда ЛГБТ пропаганда и то в колосални размери. Аз питам защо? Какво печелим ние като общество? Защо една болест трябва да се рекламира като нещо хубаво и желано? След като нямало пропаганда в училищата, което всеки родител знае, че е гнусна лъжа, защо НПО-тата скочиха? За мен трябва да се проведе референдум по темата - искаме ли в България да се провежда гей пропаганда или не.

73

Анонимен

преди 3 седмици

Цветните партийки трябва да бъдат забранени със закон. Непрекъснато газят Конституцията и законите

72

Анонимен

преди 3 седмици

Каква гей пропаганда сред сегашната младеж, като те са си изнежени по природа, поредната глупост която да измества вниманието от наистина важни проблеми в България :))

71

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 70 - Ъъъ не ... ъъъ ... Не, честно. ТОлкова ли си бавен, че трабва да ти обясня очеизвадното.

70

Анонимен

преди 3 седмици

"Деца на 15 години имат повече сексуален опит от някои възрастни." - Имаме си няколко термини за такива, които излизат със звездички, обаче.

69

Анонимен

преди 3 седмици

До Един Българин То още едно време беше леко ... Абе фриволно там. Искаха да правят излет едно лято, но един оот съучениците каза, че не можел, защо в неделя ходят на църква. Малеее ... Даскалката побесня. Все едно на вган да кажеш, че държиш кланница.

68

Анонимен

преди 3 седмици

Докторанта има ли много пари ? Ако няма значи си е обикновен ..

67

Анонимен

преди 3 седмици

До Ицо - Млакни ве Ицо ...

66

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя е скрита копейка, която уж ше съди копейките. Целта на занятието е да се вдигат ЛГБТ лакардии поне до изборите, а и след това. Виждали сме такива фейк опозиционери из мада ви Раша, копейките копират тия разработени от руските служби тактики, лесно е да се разбере.

65

до 57

преди 3 седмици

"Истинското семейство е завинаги", докато не разберат какви ги вършат зад гърба на другия. Те някои и не разбират де. Тогава може и да е завинаги.

64

Един Българин

преди 3 седмици

Че мъжкият мозък (и не само) се развива до 25г е научно доказано. Че има ЛГБТ пропаганда в Първа Английска и бълваме нещастни и объркани млади хора от там е практически доказано. Вероятно този е пострадал именно от това и е нормално да не иска да го подпишат в тази безум на подписка. Какво не разбрахте? Аз не желая моите деца да ги учат учители от подобни списъци. Не съм ги създавал да бъдат психически обработвани и тормозени.

63

Анонимен

преди 3 седмици

Как така си гей за 3 години, а после не си?

62

Анонимен

преди 3 седмици

В пубертета се объркват хормоните и не трябва да има пропаганди,които слагат етикет за цял живот.После като порастнат,като се осъзнаят,като се подредят хормоните може да са бясни за разбития си живот и да искат отмъщение.Донякъде и храната е виновна.Тези пилци ги тъпкат с хормони,а в САЩ и водата им е отровена с химии.При животните е същата работата.Примерно моето куче налиташе всичко,което имаше уши и козина обаче толкова му разбира главата хаха.Вече е горд татко.

61

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 68 В никое училище в БГ нема гей пропаганда, но нали политичарите требва да си вдигат рейтинга сред простолюдието :)) Що не напраят черен списък на мутрите, също да се изучават в училищата като наглеци и пр и мати, щото не им стиска... :)))

60

Анонимен

преди 3 седмици

Значи са фалшифицирали подписката и са слагали в списъка измислени имена без да знаят хората....

59

Анонимен

преди 3 седмици

В кое училище има гей пропаганда?