30

Анонимен

преди 3 седмици

Очевидно след Чепнобил укрите са непоправимо увредени и им се ке да взривят още някой централа. Познам украинците още като им видя кривите чернобилски физиономии и несъразмени тела. Още преди да са проговорили на мова, се различават от всички останали хора.

29

Анонимен

преди 3 седмици

Ах, просълзих се! Покъртителна мстория! Лепкаво-наивна, като за домакини.

28

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Вчера даваха камера от Запорожие, където на 10 метра от откритото хранилище за радиоакти отпадъци, избухна взрив. А както съм писал много пъти, нацелването на подобно хранилище е по*опасно дори от атомна бомба. Аз не вярвах, че укрите са способни на това, но в Украйна на идиоmите имме дадена пълна власт и оръжие на фронта. Тия хора са за затвор, не за фронт. Да си ги прибират по-бързо тия идиоmи, че както сме евроатлантически настроени, така ще станем и най-потърпевшите от евроатлантизма!

27

Украйна веднъж

преди 3 седмици

о т рови Европа, колко му е да го направи втори път, само че този път Москва няма да да помогне. Нито руски учени и специалисти ще загиват, за да спасяват Европа и Балканите. Този път България ще свети като крушка, и да благодарим на западните куратори на Украйна, които не се свенят да жертват Европа за 12 трилиона долара ресурси в Украйна. На тях не им трябват хора, а ресурсите й. От 50 милиона украйнци, в момента са 28 милиона.

26

Чернобил

преди 3 седмици

беше предизвикан от етнически украинец, платен от Запада. Който съзнателно продължава опита, докато телефоните до Москва прекрягват от служители в АЕЦа, че ръководителят на проекта ще предизвика авария.

25

Анонимен

преди 3 седмици

до 29, а преди това Полша в съюз с хитлеристка Германия са си поделили Чехословакия, а Русия си връща земите окупирани от Полша след ПСВ по Бресткия мирен договор, те и сега са извън Полша, в Беларус и Украйна

24

Ядрен вампир Z

преди 3 седмици

Украйна освен територия и пушечно месо няма нищо общо с тая война.Червенски го излъгаха както аз едно време лъгах гаджетата че са ми единствените

23

Не Знам

преди 3 седмици

ама Путин се Оказа - има Много Ракети, години след като Урси каза, че ги е Свършил - продължава по 100 на нощ да праща към Обетованата Земя на ЕС - Украина!

22

Ефрейтора

преди 3 седмици

Наркоманчето в Киев да дава Одбой.Не белият прах,а бялото знаме ще спаси Украйна и него.

21

абе ей!

преди 3 седмици

Украйна иска да прави мърсотия - Русия не иска, затова се случи Курск!

20

западно порно

преди 3 седмици

тия са се загрижили като лисицата за кокошките!

19

.да

преди 3 седмици

Бой , бой и само бой по нацистките кратуни , те от друго не разбират ! Какъв прекрасен ден беше драги зрители !!!Утре чакаме още добри новини от Източния фронт , бой до последния нацист !

18

Факт

преди 3 седмици

Преди катастрофата Москва предава за експроатация Чернобил на Украина!

17

Анонимен

преди 3 седмици

Не сме ясновидци да знаем точно. Вероятно когато човек губи, губи и разсъдъка си, а това го кара да прави още повече грешки - независимо, че на теория може да знае кое какво е, но на практика да не може да се справи поради загубения разсъдък. В нормални обстоятелства едва ли някой ще копае без защитно облекло радиоактивна почва, за да се скрие. Те знаят, че ще умрат така или иначе.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Руският бедняк, ако беше научил каквото и да било, нямаше да е бедняк. Толкова по темата.

15

Кукуригууу

преди 3 седмици

Навсякъде този украински ***. Чудя се кое е по-гнусно, този *** или ЛГБТ парцала? При всички положения и двата са ужасни гнусни и ни ги навират пред очите на сила защото знаят, че за да ги приемем за нормални трябва да ги виждаме всеки ден.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Колкото по-късно става толкова повече руски *** излизат. Сутрин е обратното. Това ще рече че са преобладаващо безработни.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Украинците нищо не са научили, защото те обстрелват редовно двете ядрени централи.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Чернобил. Двама войника чакат в засада. Изведнъж единият крещи:- Ой! Комар ми откъсна ръката!

11

Анонимен

преди 3 седмици

Кой запали охладителната система на Запорожие? А кой иска да стреля по АЕЦ Куркс? Ядреният терорист Зелето. А спонсорите му, където нямат акъл да разделят на 2 магарета сеното му дават далекобойни ракети, та хубаво да нацели всички ядрени реактори и да предизвика катастрофа в Европа. В Чернобил копаели окопи войниците. А украинците щото са стока запалиха купола на Запорожие. Диваци и наркомани се въоръжават до зъби. Това кой го допуска? Един с деменция и един откачен французин бездетен.