87

Славист Варна

преди 3 седмици

Дузпа има и даже съдията реално ощети Лудогорец, защото не я даде. Чак след намесата на ВАР нямаше как да не я даде - скъсаха фанелката на Делев.

86

Те това е

преди 3 седмици

БФС да дава титлата на Лудогорец още в началото на сезона и другите отбори да си играят спокойно за другите места.

85

Ивелин Михайлов

преди 3 седмици

Спрете да ходите на мачове и го оставете тоя бг футбол да фалира най после..

84

Цветанов

преди 3 седмици

Проектът "Лудогорец" е голямо зло и спъва бългапския футбол. Единственият начин, след подкупени съдии, е да даваш всичко от себе си, за да разгромяваш този измислен ***.

83

Крайния квартал

преди 3 седмици

Те излязоха с юношите, да не би случайно стане някой резил, полегнаха, а после правиха шпалир сините приятелки! Те са си приятелки двете отборчета! И за лиценза всичко си е редовно, "плащаха" си редовно муууууууууууууууу

82

Анонимен

преди 3 седмици

Кой поръча тази статия? Признайте си!

81

Ешек сики

преди 3 седмици

Ешек сики за Лудогорец и Ешек секи за съдията !Гонения от Рен да коригира нещата на пълен работен ден!

80

Анонимен

преди 3 седмици

Толкова години след комунизма, Левски както Украйна започнаха да си възвръщат истинската позабравена и подтискана от соца идентичност.

79

Анонимен

преди 3 седмици

Сашко мисирчето е младо момче, а постоянно го тресе соц-носталгия. Нещо не разбирам нещата тука, някой може ли да ми обясни?!

78

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 79. "Хахах, както ЦСКА и Левски бяха каузата на БФС по времето на соца и постсоца". Точно така. И двете са по един или друг начин реликви от миналото. В съвременния свят Левски е Украйна, пък ЦСКА-Литекс е СССР-Русия (с подменено име след фалит).

77

до 78

преди 3 седмици

Много си прав. Сега всеки иска да бележи голове и да трупа статистика. Меси остана последния артист във футбола. Другите просто не стават за гледане.

76

Анонимен

преди 3 седмици

Хахах, както ЦСКА и Левски бяха каузата на БФС по времето на соца и постсоца. Ама тогава нямаше проблеми, нали... Влязохме в ЕС и всичко за тях приключи.

75

до право в целта

преди 3 седмици

Предполагам, фен си на португалския сурогат и още те боли от триумфа на Меси, защото световното в Катар беше най-доброто за последните 20 години. Всички специалисти са единодушни, че финалът между Аржентина и Франция бе най-великия финал в историята на мондиалите. За съжаление именно тези като примадоната от мадейра съсипаха европейския футбол и го превърнаха в състезание по гмуркане и мрънкане. Сега всяко европейско дете му подражава и това сваля качеството на цялата игра.

74

Анонимен

преди 3 седмици

Ганчев се отказа от футбола, когато Бербатов загуби изборите. Може и да е за добре. Много се съмнявам се структората на Ганчев да беше по-добра, ако кандидатът му бепе спечелил?

73

Анонимен

преди 3 седмици

Избора Гонзо, Бербатов беше избор единия кандидат подкрепен от схемата Домосчиев, който все пак милее за добруването на българския футбол и кандидат подкрепен от схемата Ганчев, която силно се съмнявам, че щеше да е по-добра? Между другото хитър ход на статукството от Домусчиеви да номинират Гонзо. При всяка друга номинация Бербатов щеше да спечели. Сините няма да кажат лошо за Гонзо. Пък и Гонзо винаги е побеждавал Бербатов. И като футболисти на терена и сега като футболен политик.

72

До 73

преди 3 седмици

Това не е вярно.181 отбора не гласуваха за Гонзо.Виж сайта на БФС.

71

Анонимен

преди 3 седмици

Хубаво е да се спомене колко време беше нужно да се отсъди дузпа за ЦСКА при гостуването в Разград. То не беше ВАР, то не беше чудо. Камък падна от сърцето на съдията когато я пропуснаха. А дузпата срещу Ботев на финала за купата на България... 90+6 минута... Кабаков- Драганов ... Плеймейкъри за Луноходец.

70

Анонимен

преди 3 седмици

Всички клубове гласуваха за Гонзо ,не се оплаквайте

69

Cgffbjньнд

преди 3 седмици

Това е пародия на футбол.....по добре да се спре ! Вместо да мрънкат другите клубове и да не им се обръща внимание,нека да напуснат първенството.

68

МВР служител

преди 3 седмици

До Нова година ще ги разпуснат, Домусчиев няма да изкара и месец. Но тези, които му лижат сега задните части ще ги строя всички на погребението му