67

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 73Хайде обясни подробно, гений. Не можеш, нали? Напълно криптирани са съобщенията.

66

Анонимен

преди 3 седмици

Правилно действат французите, към тия никакво доверие. Бой по манерките.

65

Анонимен

преди 3 седмици

Eстествено, че е противник на Путин. България е пълна с вманиачени и опорочени хора, които си мислят, че всички са като тях и нямат никакви идеали. Въпросът е, че телеграм се използва от ислямски терористи, а той не прави нищо. Може би арестът е свързан с последния атентат във Франция пред синагогата.

64

Анонимен

преди 3 седмици

Само ще кажа че това със 100% криптиранетоне абсолютен фейк, който беше създаден и разпространен с помоща на кремълските боотове, кой разбрал, разбрал, кой не) да си мисли че фейка телеграм е 100% сигурен

63

Анонимен

преди 3 седмици

милиардерът Дуров не е противник на путин, а негов съюзник и спонсор! - - да бе затва наскоро каза че Майдана в Украйна е на 100% автентичен и че той лично е следял да няма цензура тогава във Вконтакте където украинците на практика организират всичко

62

Анонимен

преди 3 седмици

ся чибуражкити къде ще си комуникират тайно-тайно като гнусни *** каквито са? Отвориш един канал в телеграм то все едно камък вдигаш пълен с хлбарки и изчадия изкачат всякаква папплач барабар с руските орррки. Всъшност това е голям удар, тия са толкова некадърни че не могат едно приложение да направят като хората *** и блатото недъгаво

61

Анонимен

преди 3 седмици

Дуров мисли останалите за дуураци, а истината е, че той най-големия дуурак, и не иде реч за свобода на словото, а за отказа му да съдейства за спиране и разследване на престъпления

60

Анонимен

преди 3 седмици

До Запознат - милиардерът Дуров не е противник на путин, а негов съюзник и спонсор! Тези лакърдии са хибриден маркетингов трик за печелене на публика!

59

Анонимен

преди 3 седмици

Противник на Путин, па всички в Кремле пошзват телеграм;) айде малко по-сериозно

58

Анонимен

преди 3 седмици

Да ти *** на свободата на словото,или бъди доносник или ще те тикнем в затвора доживот.Сега наред е Мъск

57

Анонимен

преди 3 седмици

Измислици разни, само и само да могат да контролират съдържанието на платформата както на тях им е угодно и да няма свобода на словота, в това е цялата работа.

56

Анонимен

преди 3 седмици

Мадуров, спазвай закона, ***!

55

Анонимен

преди 3 седмици

Къв е тоя засмян милиардер? Противник на Путин или не? О, каква дилема.

54

Анонимен

преди 3 седмици

Под "модериране" разбирайте цензуриране. Под "педофилско съдържание", разбирайте техните педофили не бива да се показват. Да се готви Мъск да бъде "модериран", че и в Х има много "дезинформация" и "крайно-дясна пропаганда".....

53

Пацифист

преди 3 седмици

Отнася се за всички социални мрежи и сайтове! Свобода на словото ? Терористична и престъпна (педофилия,убийства,наркотици) пропаганда ? Подкрепям френските и ЕС служби в борбата с отровата в мрежите.

52

Контрола е важен!

преди 3 седмици

Някой социални инжинери от службите зомбират арабски лабилни сихопати и тийнове е ЕС ,чрез социани мрежи. Има технология ,която буквално превзема личността и я прави като зомби и то през екрана и говорителя на устройството ефекта се подслива и с медикаменти от нов добър плиятел на "жертвата". В момента има тренд в мрежите , които нямат модератори за танцуващи араби с ножове в ръка готови да колят . Кой и защо не спира тази пропаганда. Генти набелязват араби и ги използват за черен ПР .

51

Историк

преди 3 седмици

Никой не вярва, че Дуров отказва да се занимава с отстраняване на терористично и престъпно съдържание на руските бандити защото му пука за "гласа на независимостта".

50

Изтрезняване

преди 3 седмици

Павел Дуров докато беше в Русия :"Предпочитам да съм свободен, отколкото да изпълнявам заповеди". Интересно сега по свободен ли е във Франция ? И дали няма да изпълнява заповеди ? Между другото в Русия не е бил арестуван и не са му заповядвали. Той спокойно си влизаше и излизаше от страната. Дуров получи френски паспорт и изпълни мечтата си. Да бъде "свободен" :))

49

Атлантическа ценност

преди 3 седмици

Иначе Свободата на словото е неприкосновена....

48

Анонимен

преди 3 седмици

Сега ще го натискат да клекне и телеграм да стане като американския уоцап, с достъп до всички служби да четат и без никаква защита.