97

Анонимен

преди 3 седмици

Павел Дуров е бил обявен за издирване само няколко минути преди неговият самолет да кацне на френското летище.

96

Анонимен

преди 3 седмици

уж има пари ама акъл нема е нека сега то ибат френските брадати жени

95

дедо поп

преди 3 седмици

Сред възможните обвинения са тероризъм, наркотици, пране на пари и демециата на памперса

94

джо предтъпникът

преди 3 седмици

Да види " Западната демокрация "' по заповед на Америка е арестуван защото стилът е типичен за тях обвинения са "" тероризъм, наркотици, мошеничество, пране на пари, педофилско съдържание"". Не бих се учудил ако някоя излезе и обвини ,че преди 30 години - като е бил на 9 години я изнасилил - сега си спомнила случаят но подробности не си спомня къде и как .

93

Абе

преди 3 седмици

те руснаците не го арестуваха когато показа среден пръст на ФСБ и Путин, но нещо бърка с методите на демокрацията. Май наистина вярва в някаква свобода на словото и личното пространство в ЕС. Демократично ще му го избият от главата - с ток и шамари.

92

Алексан Попов

преди 3 седмици

Французите отново доказаха, че са големи жени във всяко едно отношение.

91

даа

преди 3 седмици

обръча се затваря , свэбодата на словото намаля, без свобода икономиките замират. следва мизерия .

90

До 99

преди 3 седмици

Единият "журналист" от САЩ вероятно е бил майор , а британския "журналист" поне капитан ...жалко че са оживяли

89

Анонимен

преди 3 седмици

На запад има повече политически затворници от на Изток.

88

На кой не му е ясно?

преди 3 седмици

"Дуров ще бъде обвинен в безброй правонарушения и престъпления." -като всеки неудобен. А у нас го правят същото, но с друга цел -определяне на съответната личност от съда, за чиста и свята. И двата варианта са ми противни и говорят само за огромно лицемерие на най високи властови нива.

87

Ром"с

преди 3 седмици

Либералната диктатура не търпи свободни хора и не играещи по тяхните правила в името на "Свобода на словото" -"демократията е в опасност.." ..да се готви Мъск.САЩ БЕ ЕДНО ВРЕМЕ държвата с демокрация и свобода на словото,на протестите ..(да сте ч чули в САЩ да протестират нещо против "воната на Вашингтон в Украйна" или пък против ....всичките са наркотик..на златната игла ...ипотека,лизинг,учение плащане,соиални ...и всякой си кротува ..САЩ "заляза" 80те на миналият век като свободна държава.

86

Анонимен

преди 3 седмици

Да живее свободата на словото !

85

Анонимен

преди 3 седмици

Френската власт се надява да са първите които да се докопат до личните данни в телеграм, войната за достъп до личните данни е по важна и от украйнската война.

84

Анонимен

преди 3 седмици

Айде, започва се. Следващият ще е Мъск, чиято платформа Х ще бъде забранена в Европа, тъй като там има всичко онова, което медиите не искат да виждате, като ислямизацията на Европа и терорът на властта върху собствените си граждани. Опозицията трябва да бъде заглушена, а ЕС все повече заприличва на Оруелски експеримент!

83

Анонимен

преди 3 седмици

Преди няколко години ФСБ се опита да вземе ключовете за криптиране на Телеграм и заплаши, че ще го бликира. Цялата "демократична" общност ревна като магаре в защита на "свободата на словото" и тинтири-минтири-ала-бала. Сега либepacнята си е завряла 300 грама живо месо в мycypaта и не смее да гъкне...

82

Анонимен

преди 3 седмици

Павел Дуров оправда името си напълно.И Путин и той....

81

Анонимен

преди 3 седмици

Аз знам и друга държава, напусната от 30% от населението си. И тя е европейска и евроатлантическа даже. Казва се България.

80

АбдокодирХоджибобоев

преди 3 седмици

Павел Дуров щял да бъде обвинен в безброй правонарушения и престъпления, сред които тероризъм, наркотици, мошеничество, пране на пари, педофилско съдържание. Западът работи по една обща методичка. Робърт Кенеди - мл. се отказа от надпреварата за президент и подкрепи Тръмп. На секундата Кенеди беше обвинен, че е търгувал с наркотици като студент.

79

Анонимен

преди 3 седмици

От кога рашистки се покрива със звезди?

78

Анонимен

преди 3 седмици

До АбдокодирХоджибобоев...а *** милиардери не се прибират и полетехя от прозорци, тераси, стълби, някои даже фамилно..освен тях не се прибират и между 20/30 000 000 руснаци пръснали се по света- ей така да разказват колко е хубава тяхната демокрация, колко високи доходи имат ама на нека обиколят света- вие да знаете някоя друга държава да е напусната от 30% от населението- ах да- Комунистически Китай, Индия, Афганистан- много развити демокрации от БРИКС И АВРАЗИЯ