24

Анонимен

преди 3 седмици

Тиквата ще смени Калинката си, щото Шиши е напазарувал повече от него.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Шашмите не ги прави министъра на вътрешните работи. Шашмите се правят от ЦИК. Отвличат ви вниманието. Изборите не ги прави МВР, а ЦИК.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Това Парвеню,няма шанс да " остане"! Колкото и да " скопиха" правомощията на президента ни ПП и ДБ.То все пак има " лостове", чрез които Да оперира Президента ни! Докато Не се махне този МЪНИЧЪК Самохвалко,то процедурата за Служебен кабинет,няма да се Предвижи!!-:) Пич си г-н Президент!!!

21

До 20/21

преди 3 седмици

Пеевски има ресурс да купува корпоративен вот. Изобщо няма да си играе единични гласове да купува. Ако иска ще купи и 20 депутата. Кирил как купи 11 депутата? Отцепниците без пари ли ги взе? Всички са навързани като cвински черва. Единични гласове никой не купува. Но с машините се сменят хиляди гласове. Никой в ЕС не гласува с машини. 47 милионна Франция за 2 седмици подготви изборите и забравиха, че са ги провели. В България им трябват 6 месеца да уреждат корпоративен вот. Един дол дренки са.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Не го иска защото му спира кеша (контрабандата с пудели, пачки и всякаква друга за която не знаем).

19

По-точно

преди 3 седмици

Шиши иска негов купен човек да е министър на вътрешните работи, за да купува пак гласове и да се изпарят половината гласове на ПП-ДБ

18

Мнение

преди 3 седмици

Калинчо правеше ала-бала с Шиши Магнитски, затова му се вдигна на Шиши вота на последните избори, а на ПП-ДБ изчезнаха 300 000 гласа, включително и Моя!

17

Анонимен

преди 3 седмици

Кой го обсъжда, бе? Никой нищо не обсъжда. Баламосват ви. Радев иска той да прави изборите с негов кадър като Дерменджиев, при който стана далаверата с кодовете и ала бала портокала. Рашков не могат да го сложат щото Дамаджаната Рашков назначи Калин 2021 за шеф на ГДБОП, а връзките му с контрабандистите баща и син, покрай Живко Коцев се разкриха. Живко Коцев е под гаранция за 20 000, освен него да сложат, че Кирчо, Асен и Радев да откраднат изборите. Кеш, кеш, кеш! Хахахахахаха Накешиха се.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Който и да е, пак ще е марионетка на Тиквата и Свинята. Така, че - чака ни още от същото.

15

Кици Грндр

преди 3 седмици

А нещо за нас така ще нагласите ли, че и 300 000 няма да имаме реално. Цунки

14

До 9

преди 3 седмици

Румен Радев взе страна, а това е за ИМПИЙЧМЪНТ. Защо не му искат Импийчмънт? Всичко вони, а те чакат изборите в САЩ. Страхливци.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Главчев нали каза (при първата номинация), че никой не може да му казва какво да прави и кои хора да слага или маха? Сега с какви очи ще си плюе на казаното?

12

България

преди 3 седмици

е вече в Тотална Изолация: "САЩ премахват визите за граждани на Румъния".

11

Анонимен

преди 3 седмици

СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ С ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР КАЛИНКА НЯМА ДА ИМА. БОРИСОВ ДА СИ ГО НАЧУКА В ТИКВАТА ТОВА.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Кои са тези 3ма? Стоянов 1, Стоянов 2 и Стоянов 3!?!И тримата вече са купени от тиквата и прасето

9

Анонимен

преди 3 седмици

А тези тримата знаят ли?

8

Анонимен

преди 3 седмици

След поправките с Член 99, ал.5, Радев няма право да избира министри. Радев избира само премиера от списък с възможни за избиране. Радев взе страна на една от партиите, която лично назначи Калин Стоянов за министър на вътрешните работи, а сега не го искат понеже се опънал на Кирчо и Асен да смени някакъв шеф на митницата в Хасково. Киро не може да набие Калин както наби министър Йоловски и сега мята къчове. Щом на 9 юни изборите не ги оспориха сега какви претенции имат?Нали изборите бяха честни?

7

Анонимен

преди 3 седмици

Тука нема кой да ти тури и един минус, сички ли сте на почивка, баровци

6

Гражданин

преди 3 седмици

Аз бих се зарадвал Главчев да предложи отново Калин Стоянов, защото той няма никаква вина, против са тези партии, чиито лица той разкри с далаверите им, а и хората от системата си държат на него. А Рундю да се оправя нататък ако не подпише.

5

Реалист

преди 3 седмици

Ха-ха-ха, ама в България не може да има правителство, което да няма зависимости и да гарантира честни избори!