205

Анонимен

преди 3 седмици

Най-фашистката държава е Русия.Всеки ден се ограничават правата на блат.няците и им се промиват мозъците с укази и забрани.Там войната е религия -те живеят с нея и заради нея.Сега ги примамват в армията с еднократно заплащане от милион рубли и заплата от 200 000 рубли.

204

тъпомер

преди 3 седмици

Колкото и да се напъвате,сте пълен цирк.Русия громи а драскате за разни глупости от рода слава бандера.Смешници,Путин разби на пух и прах мита НАТО.

203

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница.Русофилите са агенти на Москва и Българофоби.Русия подло не се намеси да защити православна Армения с войските си в тамошната база, а се съюзи с мюсюлмански Азербайджан, поради коварните си имперски интереси.Така и нас навремето уж ни освобождава, а когато правим Съединението не го признава, организира преврат, изтегля своите генерали и насъсква Сърбия в братоубийствената война от 1885 г.Това е Руската - подла и коварна.

202

Анонимен

преди 3 седмици

Войната е технологии, иновации, икономика и пари. Сметнете сами къде е путинова русия с многото хора с промивани от 100 години мозъци. Колкото и страшна войска да формираш от еничари тя няма социална база. Колко са руските доброволци записали се във войската на Путин.? Ей тъй от патриотизъм - НУЛА

201

До 200

преди 3 седмици

Защо всеки враг на Русия е ваш враг?(враг на българския народ)?! По Чий закон и чие право? Русия от десетилетия е символ на диктатура и брутално погазване на човешки права! Преследване и репресии над различно мислещите. Ето това е фашизъм в действие. Не искам такъв "приятел" на България, нито мой!

200

емо

преди 3 седмици

не ме учудва че този русофобски сайт на новините публикува поредната помия, този път на някакъв български автор, по недоразумение наречен анализатор, като е малко да се каже, че твърденията му са неверни - те просто са нагли лъжи, разминаващи се тотално с истината. срам.

199

Анонимен

преди 3 седмици

Путин ще свърши като всички диктатори - на бесилото Не може да нападнеш съседа си , да убиеш хиляди невинни военни и цивилни , да разрушиш цялата страна и да останеш ненаказан

198

77777

преди 3 седмици

ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ НА ПОРЕДНАТА ПРИПЯВАЩА НЕАДЕКВАТНА ИНФОРМАЦИОННО ОЩЕТЕНА МЕДИЯ ! ДЕГРАДАЦИЯ ! НИЩО ОБЩО С РЕАЛНИТЕ СЪБИТИЯ . СРАМ !

197

Ми

преди 3 седмици

Камен трябва да внимава какво пише и казва, защото вече няма за го издават на Запад. А там му е основната насока. Иначе в тази война рашките правят всякакви глупости. Няма и ентусиазъм. Ето сега са на тяхна територия - няма патриотичен плам. А наборната армия доказа, че за нищо не струва. Само хвалби на чичковци колко страшни били в казармата на 18 г.

196

Анонимен

преди 3 седмици

Невенкин?

195

Анонимен

преди 3 седмици

този колумнист го погребва от години

194

Анонимен

преди 3 седмици

Хубавото на тези писания,че вече никой не ви вярва ! Получихте обратния ефект от глупавата козяшка пропаганда !

193

Анонимен

преди 3 седмици

Преписала си една дълга козяшка пръддня ! Няма независими медии в България !

192

Стига бе,

преди 3 седмици

Копейките непрекъснато ни набутват някаква "друга" гледна точка? В едно престъпление, винаги има ажресор и жертва! А почти няма престъпление,което Путиновият башибозук да не извърши в Украйна! Достатъчно е само са видите градовете, сринати от Путин, и градовете превзети от ВСУ ! От едните нищо не е останало, а другите са непокътнати!

191

ОНЗИ

преди 3 седмици

До Анонимен СЛАВА АЛКОХОЛУ

190

Анонимен

преди 3 седмици

След като пресата не можа да го умори от рак, сега реши че ще го затвие заради Курск, ама няма шанс да се получи :)))

189

Анонимен

преди 3 седмици

Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос!

188

Копейкин

преди 3 седмици

Авторът допуска само една, но съществена грешка : не Курск, а червеното знаме роди Путин и с него ще го покрият, когато тръгне към стената на Кремъл. Светът щеше да е едно по добро място за живеене ако никога нямаше комунизъм и комунисти. А мин!!!

187

Да

преди 3 седмици

Глупости

186

Я па ти..

преди 3 седмици

До Анонимен 377 Ти па си много за хвалба.