72

ПУТИНАРХ САТАДАНИИИЛ

преди 3 седмици

ЕРЕТИК! УКРАИНСКАТА ПУТИН ЦЪРКВА СЛУЖИ НА НАШИЯ ЕДИНСТВЕН БОГ БОТОКС ТЪ ПУТИН!

71

0809

преди 3 седмици

УПЦ е филиал на РПЦ, т.е. на КГБ. Правилно е забранена.

70

JJIvanov DOuser

преди 3 седмици

БОГ САВАОТпреди 1 секундаРусия е голяма държава. Окупирана от псевдо евреи 25 Октомври 1917 година..Русия включва територия от Варшава до ЛОс Анджелис вкл..Россия е окупирана 1991 от наркоман "Елцин" Борис НИколаевич..Етот идиоT подставил на власт "ЧУФУТИ" во главе с Предател "Путин" Владимир Владимирович/срочно подайте инфо за контакти етого терориста"Путин до 1999> в том числе в Германия..Русия включает :Россия ,УКраина и БЕла Русия част от велико преславская Болгария 10 век ЦАР СИМЕОН Велик

69

Анонимен

преди 3 седмици

Шамари за Рассия отвсякъде. Вместо РуZZский мир-кютек,бият я като маче у дирек...

68

Анонимен

преди 3 седмици

Като гледам реакциите, май и българите мразят православната църква. Като нищо утре ще бъде забранена по заповед на посолството.

67

Някой си

преди 3 седмици

Този НЕЗАКОННИК! Какво си мисли че прави??-:) Днес е Някакъв " празник" на Хохлите! И те са " Опиянени", че видите ли,ще " победим" Русия!-:) Днес могат да си мечтаят за всичко! Че примерно ще " дефилират" на Червеният площад " като " Победители"!-:) Тези Москва само в " мокрите си сънища" могат да си представят,че Ще я Приближат!-:) Една Хитлеристка Германия,за 5 години война,Не Стъпи в Москва!-:) Та тези Хохли ли ще " стъпят"?!-:) Хайде Утре " нов ден,нов късмет"!!!-:)))))

66

(^_^)

преди 3 седмици

То и повечето от нашите kaлимявkи са свързани с раССия, пример им даде още Вицето Йотова, която на Шипка падна ничком в краката на руския патриарх дошъл там да припиkae територията си, а при коронясването и за Вице отказ да целуне ръката на българския Патриарх ... !!!

65

Анонимен

преди 3 седмици

Дявол!!! Ако украинският народ го подкрепя, си заслужава съдбата!

64

Анонимен

преди 3 седмици

ПЦУ е сатанинско сборище. Забраняват истинската православна църква на Украйна!

63

Ада на чебурашките

преди 3 седмици

Разбира се, че ще забрани УПЦ. Кагебисти нямат работа в Украйна.

62

мак

преди 3 седмици

До Анонимен70. Оляхте се с тези копейки, смях. Ти да не си хривна или евроцент?

61

Аз

преди 3 седмици

забранявам Зеленски!

60

Анонимен

преди 3 седмици

Копейките скоро трябва да ви забранят и вас, че само глупости пишете и не работите типично по руски модел

59

По същество

преди 3 седмици

Евреин се разпорежда с църквата, забранява, коли, беси, и всички православни в ЕС и Турция стоят и ръкопляскат. Браво на вас. Юди.

58

до 67

преди 3 седмици

До Анонимен,да видим дали поне един българин ще си получи заслуженото,дето крадете,убивате и до сега все сте безнаказани

57

Анонимен

преди 3 седмици

Зеленото недоразумение се подиграва и с Всевишния. И Ванга е казала..."Не сте свободни нито в действията си, нито в мислите си. Всичко се плаща на тоя свят...рано или късно." Та и тоя ще си получи наградата от Бог!

56

от 45

преди 3 седмици

Сложилите ми минус явно смятат, че Путин е по-свят от св. Иван. Още повече се убеждавам, че войната между Украйна и Русия и войната между истинската православна Рус и лъже-Рус.

55

Анонимен

преди 3 седмици

Крайно време беше, много ги чакаха даже.

54

КГБ

преди 3 седмици

Можете да си запишете тази дата ,днес се реши изхода от войната между Украйна и Русия.С този свой акт Украйна гарантира пълна и недвусмислена победа над Русия.Не е важно какво запада мисли и прави ,важно е КПСС на чия страна е ,а с този акт КПСС е на страната на Украйна.Русия да забрани незабавно църквата на цялата си територия и да хвърли готованците в пандиза и ще бъде непобедима .

53

До Германец

преди 3 седмици

блажев,а и казвахме на кpyBъта да не те събира от земята с вилицата