320

Анонимен

преди 3 седмици

Никой не знае какво кълбо от къси съединения е в главата на Кики Рики. Всичко е свързано алангро със всичко, парапети, македонски интереси, шиндлери, литмуси, завод за автомобили, безглутенови пици с козуначени кристали, ококорени спецове, татко Петко, трактори, ала-бала, истенски пробиотик от мухлвсал морков с фалшива реклама с Опра и кокичета, кумовете Лореал, карате кидс в министерски съвет, заплахи и малко кьоттек.

319

Анонимен

преди 3 седмици

Някой ден ще сгащя Копейкин на някое тясно местенце. Подпухналото му алкохолно лице проси шамари и плюене.

318

Анонимен

преди 3 седмици

Костадинов пита: Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Кирил?

317

КАЛАКУТА

преди 3 седмици

Въртът сучът, или Хитлер им е в устата или некви семити и антисемити - болен Свят. А тоя на картинката требе да е алкохолик - вижте му само мутрата !?

316

sev

преди 3 седмици

Както знаем по-белите *** най мразят черните ***, та така и Костадинов и приятелчето Цомчо като скрити п.едали силно мразят откритите такива.

315

Анонимен

преди 3 седмици

крал черешлета а пъдарите с велосипедните помпета им надували аналночерветата

314

Анонимен

преди 3 седмици

А на бас че Кирта с три думи бе з ъъъъ уел и тем подобни , та с 3 думи неможе да каже главното от статията, което Е: Сас еа айката!

313

Личи му вече

преди 3 седмици

Тоз мяза, че пак е на черешката.

312

ПъпнистСвръхПрводник

преди 3 седмици

Сашко Дифкофф тъгъдъкащото био скиорче дето тъстът му, виден комунист, го ски-цира да е скиор на ски в алналните дисциплини. Кекоф резил, Кекоф изомруд да се подлочианалнона АсанаМуЗаврян и да чуролика. . . . все хортувки от пазара. Никой вече не се сеща за хубавата Ани, смелият алпиец Сашко. . . лелите от пазара даже не го познават а си позволяват да гопедерасират държейки дръжки от тесли и весело подвиквайки тъз друШка от теслето на сашетоФгъзето, юпиии

311

Сегрегация или

преди 3 седмици

куролация? Дайте превод!

310

Анонимен

преди 3 седмици

Нещо се е умислил и превключил лицето си в гримаса като ударен от вертикално излитащо селскоДворноЛайно, а е завършил училище за усмихване. Пълен левакВсравнениес НаркоманаГрюненШайзенятаСвинска

309

Анонимен

преди 3 седмици

ПП искат нашите деца да са джендари и геьове,гад украинска марш на фронта при путин

308

Анонимен

преди 3 седмици

Реминисценция от 70те на миналия век. Кой си дава гласа за тези марионетки не ми побира главата

307

Анонимен

преди 3 седмици

Отстояват другарите европейски ценности какво се чудите толкова.

306

Петър

преди 3 седмици

Я, Киртака е научил нова думичка. Браво, браво, а знае ли какво значи????

305

Анонимен

преди 3 седмици

От Кирил друго какво да се очаква. Като партийни секретари от 60 те са ппдбетата. Каквото им кажат от Брюксел, то е истина. Съвършено безполезни хора са там.

304

AA

преди 3 седмици

А бе Киро , замълчи бе, че всеки път като си отвориш устата само глупости приказваш.

303

Анонимен

преди 3 седмици

без списъци такива предатели и *** като теб ще си живуркат супер комфортно, трябва да се знае кой разрушава тъканта на обществото и икономиката, която е определяща за благосъстоянието или разпада на държавата.

302

Българчето от ДПС

преди 3 седмици

Нека покажат един случай на т.н. сегрегация, каквото и да значи това в случая. Едно дете да доведат, което да се оплаче, айде да не е жертва на сегрегация, но на някакъв вид дискриминация. Ще ги осветляваме по полови въпроси.. от 0 до 4 години и т.н.Те още не могат да говорят като хората, не знаят къде се намират, наш Кирчо се замислил за сексуалността им. Айде малко милост...Нямам думи.

301

Ванката

преди 3 седмици

Неолибералите са новите зелено-розови фашисти! Налагане на извратеното за норма, женомразство прокарвано чрез джендър идеология, цензура над болшинството и привилегии за малцинства... А ние, толерантните, все си мълчим и чакаме лудите да си налудуват... докаго вземат властта и силата.