60

Sigoturi Nakura

преди 3 седмици

мълчалива жена - благодат

59

До 59

преди 3 седмици

До пЧовече ти в кой свят живееш!? Те там имат повече хомосексуалисти от колкото в повечето либерални страни в ЕС и Америка! ЛГТБ!? Там тия неща просто се крият! инак си се плющят на мъжките им събирания който както и защото си поиска! Просто е скрито покрито по пещерите! и после ми се праят на ни лук яли ни лук мирисали! Ай сиктир!

58

Анонимен

преди 3 седмици

Представете си така да постъпим с нашите западни кариерни жени като Цветанка Ризова и Силвия Великова.Представям си ги, да ги спрат да пл...т.Та те страдат от логорея.

57

eeee

преди 3 седмици

Друго се сетих аз, бежанец от там дошъл в белия свят-какво цивилизовано поведение ще има тук? Той е мъж, млад, даже на майка си няма право да каже името и, жена не виждал, глас не чувал женски, неграмотен и да не изреждам, че няма да ми стигнат бр.символи? Та, що не затворят жените във ферми за разплод и като спре да може да ражда да ги пребиват с камъни направо ***? Там да се родиш жена е бедствие, козата е с по-добър живот!

56

п

преди 3 седмици

Ми така де, няма *** и лгбти пропаганда като в западащия Запад... Само да припомним, че в едно не много далечно време там жените са се обличали както европейките в момента

55

Много морално

преди 3 седмици

Супер! Възраждането кога внасят законопроекта?

54

...

преди 3 седмици

значи това са .... хора дето живеят някъде преди 500-600 и повече години! И всичкото това е причинено от религията им и от това което те могат да направят с местообиталището си! Тъжно много тъжно! Може да се кажа, че те не живеят те просто се опитват да оцелеят! Както е казано много мъка има по тоя свят ей!!!

53

До Наско

преди 3 седмици

Абе на дали, защото нямат жени пушачки и инфлуенсъри, нямат демографски проблем! Те просто не са чували за ***! Пък и какво друго да прави жената, освен да ражда! Иначе и мисюлманките си имат топ порно актриси, да не забравяме Мия Кхалифа, със сигурност не е християнка от пропадналия Запад! Хахаха,

52

Анонимен

преди 3 седмици

Спокойно, това е нормално решение за хора, произлизащи от вековно продължаващо кръвосмешение. Също така, много скоро ще са напълно стерилни и няма да има нито талибани, нито талибанки, нито афганци и пакистанци въобще. Светът е красив и подреден и тези уродливости нямат място в него.

51

11111111111

преди 3 седмици

Вероятно, ако си бил лош в миналия живот, се прераждаш като жена в ислямска държава. Никокви права, живееш в харем, плющят те под ред, зачулена под чул, сега вече нямаш право и да говориш на оществено място. Чудно как ще си поискаш нещо от магазина, нали продавача ще ти чуе гласа.

50

Наско

преди 3 седмици

Едва ли имат нахакани жени кариеристки пияници и пушачки, Инстаграм моделки и инфлуенсърки които се правят на кyчku и следователно едва ли имат демографски проблем. Само казвам :)

49

До Мустафа

преди 3 седмици

Глупости. Достатъчно е само да направи крачка встрани в тълпата, което е неизбежно, защото там жените вървят след мъжете си, а не до тях. И от свекърва си може лесно да се измъкне, когато отидат напазар. Прибави и това, че жените там отиват заедно всички на пазар в петък. Влязат ли в пазара, върви че разбери коя е тази. После ще се оправдае, че тълпата я е избутала, а тя горката няма право да викне името на свекървата или на зълва си, нито може да ги разпознае. Закон е измислен от прелюбодейци.

48

Пич

преди 3 седмици

То за това по порно сайтовете всички статистики показват, че най-много трафик идва от арабския свят. Където имат Интернет де ...

47

Кравар

преди 3 седмици

Афганистан , Иран , Северна Корея . Отбор от мракобесни диктатури - все скъпи приятелчета на сибирската и китайски империи . И наш костадинчо костадинчов иска да ми я сервира тая дивотия и на мен . Руский мир ?!

46

Рай за разпоретините

преди 3 седмици

До Анонимен 45 Нали точно това ти обясняват по-долу. Там жената най-лесно кръшка, защото сред останалите жени не можеш да познаеш коя е твоята. Дори да имаш предположение заради ръста и походката й, даже да я видиш, че тръгва нанякъде с чужд мъж или че излиза от дома на друг мъж, нито имаш право да я заговориш, нито да й дръпнеш воала, защато тогава тълпата ще те линчува. Не можеш и да я проследиш, ако мине през оживения пазар, защото там ще се омеша с много други жени.

45

пенционер комунист

преди 3 седмици

и тук искъме така да стани

44

Анонимен

преди 3 седмици

Тези са минимум 1000г назад от цивилизацията! Нещо като Северна Корея, само че мисюлмани!

43

Мустафа

преди 3 седмици

безмислен въпрос - няма нужда да ги познават, защото жената няма право да се отделя сама по площади или общестъвени места.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Добре де, мъжете как си познават жените примерно на площад, където има много хора? Жената не може да говори и лицето й е покрито. Някой има ли някакви предположения?

41

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 33 Тази щуротия откъде я измисли?