5

Те, другите хотели,

преди 3 седмици

Вече са претъпкани и само ЦУМ ще спаси от наплива на туристи. А Шератън? Да го по Чичовото! За друг про. Стак не се сещам. Поредното малоумно решение на назначен за бизнесмен комунист.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Така за два коментара и полвина разбрах че комунистите пак са виновни...Ей пенции, побъркахте се с тия комунисти бе елате си на вас си.

3

Хубаво оформеният

преди 3 седмици

някога площад "Македония" комунистите го окепазиха с една сграда от типа "социалистически небостъргач". Така затъмниха и омаловажиха разкошната сграда на Министерството на земеделието, строена по царско време -една от сградите, заради които София е била наричана "малката Виена". В наше време пък посадиха там огромен хотел от веригата "Мариот" - хем не се връзва с архитектурния облик на стара София, който до неотдавна се чувстваше там, хем отнема слънцетои въздуха на квартала, хем и той е арабски

2

BG СМЕШКИ 2

преди 3 седмици

До ЦУМ беше създаденбеше преди 60 години ! сега не остана нищо от това !

1

ЦУМ беше създаден

преди 3 седмици

като най-голям търговски център на Балканите. Локацията и качеството на строежа му трудно биха намерили аналог. Затова трябваше да има приемственост и тази сграда да си остане голям търговски център. Но нали комунистите се ръководят от принципа "Светът започва от нас, след нас и потоп!", техният син свиневъдът години наред не знаеше какво да прави с тази тлъста хапка, попаднала в ръцете му благодарение на бъркотиите около разбойническия преход. И сега - кляс!,мюсюлмански акцент на пъпа на София!