227

Анонимен

преди 3 седмици

До 234 Да. Протеже е на Елтън Джон, фен е на Тейлър Суифт. Поредната поп-еднодневка.

226

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя озъбвния с женската прическа някакъв известен жендур ли е?

225

Анонимен

преди 3 седмици

Композира приятни сладникави парчета, но е силно прехвален. Наред с интелекта си, хората поизгубиха и добрия си музикален вкус.

224

Димо

преди 3 седмици

Къде ги видяхте тези милиони по-скоро са милиарди ,и то изкарани от *** типове спящи в евтини хостели пиещи бира от Кауфланд ,пристигнали за няколко часа в София с нискотарифни полети .Ей на това му се вика печалба.А голяма част от феновете ще дойдат от страната с кола ще изглеждат концерта няма една стотинка да оставят и ще си тръгнат веднага след концерта.

223

Английски смешник

преди 3 седмици

Тоя английски мaймyн, дето прилича на нещо средно между втори брад'чед на принц Хари и незаконен син на супер идиoтa Борето Джонсън, изобщо не съм го чувал кой е и за какво се бори. Цъкнах тубата да видя какъв е тоя музикален гений и с открих, че пее едни от най-досадните песни, които пускат по радиостанциите, които не слушам целенасочено. УЖАСНИ ПЕСНИ. Не знам кой ги харесва. За феновете на хард&хеви, тази музика е наказание за ушите.

222

Анонимен

преди 3 седмици

най обичам на атлантиците в остата в остата

221

Анонимен

преди 3 седмици

атлонтика русофоба яяя ела а те унижа в ос тата а

220

Анонимен

преди 3 седмици

Не го познавам, не съм го слушал, но снимката е достатъчна за да се види, че момчето има психически смущения.

219

Анонимен

преди 3 седмици

по голям лие от Ян Гилън,Ричи Блекмор,Сузи Куатро ,Крис Норман,и цяла плеяда оттогава баа ти анонимника нещастен

218

Анонимен

преди 3 седмици

Какви милиони ви гонят. Правителството да стимулира развитието на реалната икономика в заводи, а не да разчитаме на някакви милиони от концерти.

217

Анонимен

преди 3 седмици

Цветелина! А ти къде си? Излес на сцената и побий с камшик, тия "Пияни хулигани"!

216

Мдаа

преди 3 седмици

Всеки има право да си слуша каквото си поиска, стига да не го натрапва на останалите. Щом има достатъчно фенове в България, които са готови да си платят билетите, защо да не направи концерт? И без това напоследък големи световни звезди у нас почти не идват. АС/ДС и Рамщайн за последно 2010-та, Ханс Цимер 2016-та... Ама то човек трябва да е луд, за да се върне обратно тук, след като веднъж е допуснал грешката да дойде. :)))

215

Анонимен

преди 3 седмици

Малина, къде си? Излез на сцената и изпей песената "Двойници".... и започни да тъпчиш тия платили по 300 лева. Не ги ли е срам ве? "Лягам със един, а се събуждам с друг. А искам само ти да беше тук. Цял живот сънувах твои двойници! Любовта замествах със любовници! Да вървят по дяволите всичките! Те не могат да са като теб!" ....

214

Анонимен

преди 3 седмици

Откъдето са влезли от там и ще излязат.

213

Христо Христов

преди 3 седмици

До 212 "В Курск ВСУ изнасят много хубав концерт на рашките..." - за който мнението на продуцентите им е единодушно: "нямаме си идея какъв му е смисъла, ама много от изпълнителите му ще изм'p'ат"...

212

Глупости

преди 3 седмици

На концерта на AC/DC през 2010 имаше повече от 60000 човека. Направете справка и тогава пишете глупости. AC/DC е вечна класика!!!Ed Sheeran още хляб трябва да яде.

211

Политкоретен

преди 3 седмици

Хайде авторът да ми обясни откъде ще дойдат тези милиони? И защо точно в българската икономика, а не в британската? Човекът отнася със себе си собсвения си хонорар и този на екипа си. Тук няма да остане нищо. А това, че някакви балъци са се вътрили с по 300лв не значи, че парите им няма да изтекат в чужбина.

210

ТУРоператора съм

преди 3 седмици

Ааа да, забравих, носете си и някакви оръжие - ловна пушка, гранатомет, миномет, нещо такова, че наоколо е пълно с комари, бълхи, дронове и други подобни хапещи гадинки.

209

Христо Христов

преди 3 седмици

До 203 "Цял свят го слуша, но балканският селляндур си иска Веселин Маринов, Азис и Цеца Величкович." - е и? В САЩ най-слушани са кънтри изпълнителите и на никого нему пука какво слушат по света, но искаш да бъдеш "като в сащ", нали про'с'так неграмотен?

208

ТУРоператор

преди 3 седмици

В Курск ВСУ изнасят много хубав концерт на рашките. Пиротехническото шоу е един път! Направо им маха главаите, толкова е яко! Копейките са свободни да го посетят. Напълно безплатен е, а руската държава ви осигурява всичко: каски (трета употреба), бронежилетка (ламаринена), буркани с лютеница от тиквички с изтекъл срок на годност (реколтата 42-ва година, големия глад в Сталинград), десет пакета тоалетна хартия от Лидл и чифт използвани бели *** като сигнален флаг към украинските войници.