115

Анонимен

преди 4 седмици

Нищо няма да мисли, не му е дадено да мисли, ще се гушне при татенцето. Не е срамно хр. Иванов го е правил многократно, той е всеяден.

114

Анонимен

преди 4 седмици

Само заради това че е е благодарил на Пеевски трябва да бъде изритан и пратен като патрул в Полски Тръмбеш.

113

коментар

преди 4 седмици

Напротив Калинчо, всичко е кристално ясно и разбираемо! Разбрахме защо ДПС под ръководството на Пеевски успя да се добере до второто място, защо именно той е най-яростния ти защитник и защо пак той предлага ако те свалят като министър да станеш водач на негова листа. Само не разбрахме що продължаваш да се запъваш кат магаре на лед и се инатиш все едно ти си премиера и ти решаваш. Но като гледам и днес Главчев как други ги гони, а теб не....ще стане доста интересно накрая.

112

Червен фарс

преди 4 седмици

Няма никакво значение кой русофил ще стане вътрешен министър, защото у нас след края на Украинската война всички врагове на Свободния свят ще бъдат пометени от политическата сцена. Иначе, измамникът Тръмп изобщо няма да се върне в Белия дом...

111

Сандо

преди 4 седмици

Всички протежета на Пеевски в канавката!

110

Бабата на Калинчо

преди 4 седмици

Затова бабиното друг път, като си на жълтите павета не показвай юмруче, а снимка на Пеевски, за да не останеш неразбран.

109

Мутри, ВЪН!

преди 4 седмици

Важно е защо полицаите правят политически протести, след като нямат право на това?? Още повече с вди гнат юмрук? Юмрукът означава бийте повече несъгласните с БОКО и ПЕЕВСКИ! Поне си призна, че изпълнява пиръченията на Пеевски! Ще работи за още по-фалшиви избори!

108

Рюхо

преди 4 седмици

На тоз "служебен" министър това му е бащиния. Как можеш да го бутнеш, като той притежава това министерство. "Много пъти ми е искана оставката, но аз все още притежавам 51% от това частно дружество и смятам че трябва да си продължа да цицкам парички докато българия не изчезне от картата..." пък това дето показвал на хората не било юмрук а среден пръст ама ние нещо не сме го видяли като хората

107

:)

преди 4 седмици

Макар че всички се правят на неразбрали, калинчо дължи обяснение защо МВР спира сайтове. От това по-ясен знак, че е овладяно и точно от кого, здраве му кажи :)

106

Държава-мафия

преди 4 седмици

Пеевски и Борисов вече са се разбрали кой ще е новия министър на МВР, остава само да информират озадачената публика през някое политическо прокси. Нищо не се оставя на случайността. А на Калинчо, както и на многото други калинки ще му намерят друг добре платен пост за благодарност.

105

Непозната

преди 4 седмици

Чрез този човек Пеевски ръководи МВР. Не мога да повярвам, че до там се стигна в България. Най-големият престъпник да ръководи МВР.

104

инспектор Катани

преди 4 седмици

Не сте ме разбрали правилно-без да звучи много нагло, но юмрука беше вдигнат за да покажа на всички, че искам да съм министър до дупка.

103

Анонимен

преди 4 седмици

Мисълта на калинчо тече със скорост 2 думи в минута. Забележете, две думи - пауза докато измисли други две.

102

:)

преди 4 седмици

До Анонимен 100 Че ако има такива доказателства, защо прокурор не е повдигнал обвинение :) Лъжат ви по най-елементарен начин.

101

Анонимен

преди 4 седмици

Този поздрав се нарича - Хайл Шиши!

100

до 103

преди 4 седмици

Чакат да видят Тръмп ли ще е или Камала Харис. Разиграват театър, за да изместят датата за 5.11.2024.

99

Анонимен

преди 4 седмици

Само така,Калине! Мачкай сектата на Киро и Радев!Няма да правят избори. Изборите се отлагали....Що? Щото Киро вика само с наше МВР ще правим избори. Как се отлагат избори? Кой отлага избори? Зеленски. Зеленски отложи изборите заради войната. България в извънредно положение ли е да отлагаме избори? Франция (смятай Макрон) обяви избори на 9 юни вечерта и за две седмици направи избори. Даже вече забравихме. 47 милионна Франция, при това с хартиени бюлетини, напечатаха ги за дни. А тука ще отлагат..

98

Дзивко

преди 4 седмици

Ей тоя златен кадър бе, уж беше кандидат на всички, после всеки вика ваш е а то май само Пеевски си призна че е негов

97

:)

преди 4 седмици

Защо ли на на баш професионалиста и напълно неутрален политически калинчо му отправят политически предложения :):):) Уж бил фалшив онзи сайт, ама каза истината, по една случайност :):):) МВР-то е толкова овладяно, че не е имало и 5 минути, в които да не е политически използвано от 80 години насам. Пресен пример - спирането на сайта с политическа сатира срещу дебелян.

96

Анонимен

преди 4 седмици

ПАЗЕТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА ПАЧКИТЕ И ПУДЕЛИТЕ, ЗАЩОТО СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ БЕЗ СЛЕДА, СЛЕД КАТО СЕ МАХНЕ КАЛИН!