11

Христо Христов

преди 4 седмици

Инак "елитът" е същият като оня осъден от Народния съд.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Не политическият елит, народът не може да излъчи кабинет. Трябва ли да ви го обяснявам?

9

питам

преди 4 седмици

От кога крадците и лъжците в държавата станаха елит !!

8

коментар

преди 4 седмици

Политическият ни елит е пълна скръб и трагедия, но искат властта и да управляват на всяка цена,въпреки, че не могат. И понеже не могат да излъчат толкова години нормален и редовен кабинет, те взеха та осакатиха президента, който им показа, че той за разлика от тях може да управлява, след като те очевидно не успяват! Затова и се случват една след друга политическите кризи и недоверието на народа към полит. класата на България.

7

Бау

преди 4 седмици

Хе! Герб крепяха Калин, но когато от Посолството разпоредиха да не развалят Евроатлантическата ориентация заради един министър, Бойко чевръсто врътна задни части по такъв начин, уж агрижен за изход от ,,кризата"! Второ, уплашиха се, че след месец Радев ще назначи нови конституционни съдии, с чийто гласове промените в конституцията ще бъдат отменени и президента ще си назначи каквото си пожелае служебно правителство! Затова охранени политолози като Орльо Колев истерясаха!

6

Програмист

преди 4 седмици

Такъв е плана на ЦРУ - идва спасителя Ивелин Михайлов и сектата на Сциентологията .. Тези ще ви приключат по примера на Украйна .. Ще разтурят Православната църква..За да осведомите за плановете на ЦРУ и Сциентологията четете сайта "Сектата на Програмистите"

5

Праведен

преди 4 седмици

И само вие не сте политизирани - ай сиктир, бе !

4

Зоолог

преди 4 седмици

Маймуни да бяха сложили там - същата "работа" щяха да свършат.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Ще имате ротационно служебно правителство! Два дена ще ви е премиер Главунчев, два дена ще ви е премиерка Дървеница Кожарова-Въшкарова.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Щото са първо алчни, второ некадърни и трето са кукли на конци, изпълняващи чужди заповеди. Е, какъв кабинет с такива?

1

Това ако е елит

преди 4 седмици

..Има грешно разбиране за елит като цяло.