71

Анонимен

преди 4 седмици

Нейното дете страдало, а че другото бере душа няма проблеми. Като имат пари и връзки се мислят за богопомазани. Трябваше да я пребиеш и нея и шофьора и два шамара на малката бъдеща к*рва като майка си.

70

Ара аудио видео

преди 4 седмици

чалгата е вредна за вас, вашето здраве и околните!

69

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 80 На тебе и звездите мое да ти ГY говорят, ама не значи, че гласовете в главата ти са способни, да дават информация за реални факти.

68

Анонимен

преди 4 седмици

Нали сте с модерните мерждани, тея дето имат по 8 камери. Не снимат ли?

67

Анонимен

преди 4 седмици

Ами вижте как са ударени колите. Аудито отпред в ляво, Мерцедеса отзад в ляво. Това какво ви говори? На мен ми говори че дрогираният с мерцедеса на десен завой е дрифтил и е изтървал контрола над автомобила.

66

Анонимен

преди 4 седмици

"Слава богу че Анелия е невредима." - Баш па за тая ли затъжи ...

65

Анонимен

преди 4 седмици

"Да, не отидохме да помогнем, защото бащата преживяваше някакъв шок" - АХ колко члагарско ... Хората ето крещят "ДАЙ МУУУУ" и обвиняват другите, че са много "задръстени" и не "жиевят на макс", когато видят реална емоционална реакция, която не е породена от 500 грама алкохол и разголени мацки, си мислят, че дургиет са "луди некакви там" ...

64

Анонимен

преди 4 седмици

"По думите на Анелия мъжът е дал положителен тест за употреба на амфетамин." - Ам .. ок. По моите думи, имам ноталиален акт за цялата земеделска земя в България...

63

Анонимен

преди 4 седмици

"Това означава че са впрегнати хора да троллят в полза на чалгарката." - Не знам за хора, ама един стига. Преди имах едно скриптче, дето ги думкаше до 5-6к лайка, преди да падне сайте.

62

таковата

преди 4 седмици

Вече налитам на четвърта такава новина и така и никъде не пише, каква е пробата за алкохол и наркотици на другия.

61

Чака - Рака

преди 4 седмици

Вината е на шофьора а не, на тази Анелия. А детето к не беше ли вече пълнолетна кифла с джуки?

60

аз

преди 4 седмици

За да реагира така човекът, може да се заключи само едно...другата кола е направила нарушението и ПТПто...никой няма да тръгне да вика и бие по колата, ако той е виновния за тая катастрофа..близко до мозъка и чиста човешка психология. Не знам как се е сдържал да набие поне шофьора, аз надали щях...

59

:)

преди 4 седмици

Е*аси наглостта да влезеш в насрещното да удариш другото МПС, да не излезеш да помогнеш на пострадалите хора, заради който си виновен лично ти и накрая и моето дете "преживяло голям шок" тази е за затвора, а детето да го прибират и после за осиновяване към някое африканско семейство. Гнусни фолк певици.

58

Анонимен

преди 4 седмици

Бил фалшив положителения тест! Абе тоя що не си такова таковато...

57

Анонимен

преди 4 седмици

Мноооого нагла чалгарка!!! Какво очакваше от бащата, да ходи да ги успокоява ли?!!!

56

Анонимен

преди 4 седмици

Анелия или Семерджиев, все тая и едните и другите със скъпо Ауди, дрогирани до откат, чалгата на макс, превишена скорост, чувство за безнаказаност, кой знае кой космат чичак с позиции в МВР й се набира като гъсеница вечер, че я пазят така. Гнусна история.

55

Анонимен

преди 4 седмици

Важното е че Анелия е добре. Този нито го знаем кой е нито има яки песни като Анелия

54

Анонимен

преди 4 седмици

А бе големи съдии сте в интернет.... и супер знаещи, можещи, мега-гига-пета уникални.... ама държавата е кло аака :) Що така? Повечето тук не могат да осъзнаят два важни факта: не е шофирала чалгарката! Детето ѝ е било в колата също. Няма сила на тази земя, която да ме убеди, че майка би карала някой да шофира опасно докато детето ѝ е в колата! Хващате се с тезата на бащата, но тя не е доказана. Всичко се доказва в съда! И същият този съд раздава присъди. Вие нямате това право! Осъзнайте се!

53

Азаасд

преди 4 седмици

Как изхвърчаш от колата когато си с колан и в седалка. Масово девацата си играят на задната седалка защото или нямат седалки, или не искат да ги ползват и не са научени.

52

Анонимен

преди 4 седмици

Забелязва се, че на някои коментари се слагат 20 минуса в рамките на 30 секунди. Това означава че са впрегнати хора да троллят в полза на чалгарката. Това не е поведение на невинен човек, тази е от нашите хора и я пазят от високо, мисля че всичко е кристално ясно.