55

Анонимен

преди 4 седмици

И като стане 10 % - какво - просто още едни пари ще ни изяжда инфлацията, вместо да ги харчим сега. А и риалната инфлация е доста по висока. Цитираната е статистическа - само за последните 2 години е 150 %

54

тоти

преди 4 седмици

До АнонименКа бе нали от 59 набор се трупат след 2000г ,я има няма да сте внесли 2000лв,за което ще получите най много отгоре 10лв ха ха

53

Анонимен

преди 4 седмици

Цял живот за втората пенсия са ми около 12000 лева общо събрани. Имам още 11 години до пенсия. Това са много малко пари. Да фалират! Все тая. Още утре да фалират!

52

Анонимен

преди 4 седмици

Аз не искам втора пенсия. Те ми спират за втора пенсия против волята ми. На никой не мога да се оплача. Хахахахахаха Файда няма да има.

51

Анонимен

преди 4 седмици

Селско Момиче! Влюбих се в селско момиче. По красиво и от цъфнало кокиче. Влюбих се и направо заболя. Такива крака няма в софийска община. Влюбих се в селско момиче. Тя иска с'кс, аз искам обичане. Влюбих се и направо заболя. Такива крака няма в софийска община. ...... ето как се става "ГРАЖДАНИН" напишете в търсачката на YouTube: Румънеца и Енчев feat. Митьо Пищова - Селско момиче (Official HD Video).... Аре... малко смях и радост във ФОРУМА!

50

До 34

преди 4 седмици

Не другари, а другарки! Другарите не могат да раждат, другарките могат, но не искат!!!

49

Грешката е,че

преди 4 седмици

е задължително! Който иска да се осигурява, който иска не. Ако иска на минимална,а другото кеш под масата . Ако иска в НОИ,ако иска в частен фонд. Само след време да не стане,ама аз цял живот се трудя,а пък сега мизерувам! Същото и за медицинските осигуровки! Като се обърне колата, пътища много!

48

Анонимен

преди 4 седмици

доходността на универсалните пенсионни фондове е между 22,6% и 147,6%???????? Лъжат, че се късат!!!

47

Муахаха

преди 4 седмици

Някой от Вас да е Виждал на Живо - примерно по Централните Новини - поне 1 от Шефовете на Пенсионните Фондове?!

46

Анонимен

преди 4 седмици

Да увеличим вноската да крадат още повече от парите ни значи.

45

трябва да се Вдигне

преди 4 седмици

Пенсионната Възраст - много е Ниска и твърде много оживяват до Пенция! това трябва да се реши в най-кратки срокове!

44

Анонимен

преди 4 седмици

В момента хората, които навършиха възраст са едни от първите получили право за втора пенсия, искат за 2 години да им се изплати. Доколкото разбрах от познати първата година по 509 или 529 лева (не запомних точно) ще им изплащат. За втората година не знаели каква е сумата в момента понеже е променлива величина. Тези първи набори казват, че искат да им се изплати наведнъж, но не им позволяват. Така, че вероятно докато дойде време (след около 13г) за нас няма да има никакви пари. Те ще фалират.

43

Като ни писне кофти

преди 4 седмици

Не ви искам нито пенциите, до които няма да доживея. Нито здравните осигуровки. Посещавайки лекари веднъж на 10 години ми е 3 пъти по евтино да си плащам. Не ви ща топлофикацията, която не ползвам от 30 години. Ае стига с рекета

42

Анонимен

преди 4 седмици

Над 3000 лева пенсия сега полчуават само тези, които са се пенсионирали по старите правила, когато за изчисляването на пенсията се взимаше тригодишен период от преди 2000 година, и когато нямаше таван на осигуровките.

41

Пфф

преди 4 седмици

За да имаш втора пенсия, трябва годишната вноска да ти е 24 хиляди лева в продължение на 40 години. Не виждам как с 600 лева на година, да очакваш пенсия.

40

Анонимен

преди 4 седмици

Ние не знаем дали ще доживеем за пенсия. Те вдигат възрастта.

39

Реалист

преди 4 седмици

Сега даже осигурявалите се на максимума, при пенсиониране получават около 2600 лева пенсия за 40 години стаж. Военните са с 1270 лева средна пенсия. Осигурявалите се на минимума би трябвало да получават доста под минималната пенсия. не се надявайте на пенсия от частните фондове - това е начин да се откраднат милиарди.

38

DO 30

преди 4 седмици

Пенсий, викаш. Мале, мале, Боже, прибери си версиите. 2 изречения правилно не може да напише, седнал да умува с измислени цифри. А англичанинът взима средно около 1200 паунда пенсия.

37

До 30

преди 4 седмици

БългаринЪТ взима 350 паунда пенсия, ако е неграмотен. Моите родители са с максималния праг. Съгласен съм, че е унизително нисък, защото както те, така и аз не получаваме НИЩО масреща срещу него. Само даваме хиляди месечно на вятъра! А средната пенсия в UK е точно 14 000 Паунда годишно! А ти си неграмотен бачкатор вечен подпечатан мрънкач, който си мисли, че животът на запад е цветя и рози.

36

Анонимен

преди 4 седмици

Всяко увеличение на вноските в частните фондове е увеличение на кражбата от пенсионерите. Сега се крадат над 25% от вноските, тези, които отиват към частните фондове. Да не се чудите защо пенсиите са толкова ниски - това е една от причините.