52

vs

преди 4 седмици

Само факта, че деса *** е в КС е напълно достатъчен, за да се определи точно каква държава е БГ! Това недоразумение злобно ще талкува основния закон, при положение, че може единствено и само да плюе по всичко о всеки! Трагедия!

51

Анонимен

преди 4 седмици

Кирчо Добревите тролчета и всички *** военни и лузари са скочили да защитават ***! Кой доведе Киро , Кой?

50

Анонимен

преди 4 седмици

Прав е

49

Така е ..

преди 4 седмици

Промените в Конституцията са незаконни. Това може да направи само Велико народно събрание.Укепазиха всичко п-рес-***-ници-те.

48

Анонимен

преди 4 седмици

Да Радев и кликата му направиха така да сме в това положение да гледаме мафията Пеевски срещу мафията Радев и Бойко да ни е мил! Радев е най- вредният политик в историята, а делянчо е вече история- да живее Боко :)

47

Анонимен

преди 4 седмици

След като Възраждане прокараха закона срещу лгбти извращенията в училищата и след като прокараха и закона в НС който спаси хората с по стари бензинови автомобили от това да ги спират от движение след технически преглед заради налудничевите еко евродирективи,то Възраждане оттук нататък има гласовете на цялото ми семейство.Браво на възрожденци !

46

до

преди 4 седмици

Фиксират се , защото Пеевски е с американците.Това активира стария руски агент Ахмет Доган.Вижте всички около Доган- руско комунистически динозаври.

45

Анонимен

преди 4 седмици

до 48 Искаш да кажеш, че Радев е по-голям престъпник от Пеевски???? Ей, смооотаняк, ти за разстрел!!! Директно за разстрел, смооотаняк!

44

Д

преди 4 седмици

Защо сме се фиксирали в Пеевски? Кой наруши Конституцията и се гордееше с това - Радев назначавайки Кирчо! Кой създаде ПП и ни докара това на главата-Радев! Кой разби системна партия като БСП -Радев! Кой направи далавера по- голяма и от Булгартабак и КтБ подписвайки Боташ - Радев ! Кой е символа на корупцията - съветника на Радев ! Та злото си има име и държавата за 3 години е опустошена от Радев

43

Факт

преди 4 седмици

От ДПС-то са активирали и едните патриоти от Въzzраждане и другите от ИТН да плюят по ПП. Факт

42

Анонимен

преди 4 седмици

Около 150 бабета ти верват докато ядат картофи, че ги мързи да работят, *** смешния депутат си ти...

41

Е няма пък

преди 4 седмици

Няма да подпиша този указ! Тропна сърдито Румката с краче. Как ще ги връщам утре тязи рубли? А и Коцето на пързалката все се пуска след мене.

40

Варненец

преди 4 седмици

Костадинов е израснал на 100 метра от мен. Аз живея в кв. Кайсиева градина от 38 години. В Този квартал няма нито един римлянин да живее. И вчера за пръв път го видях на живо. Посещаваше родителите си вчера, смооотаняк!

39

Анонимен

преди 4 седмици

на този ром е най-лесно - само критикува, нито съм му виждал управленската програма, нито е излязъл да каже това е екипа ми за правителство, нито съм чул нещо смислено да каже. Само обиди, цинизми, глупости и т.н.

38

Анонимен

преди 4 седмици

Коце, никой на сила не може да ви забърка в нищо. Киро и сектата му са всеизвестни аматьори и некадърници, на които КС върна всички закони като противоконституционни. Да бяхте им попречили когато Христо и другите велики юристи осакатиха Конституцията! Сега е късно.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Копейкин от Максуда влачи 5 милиона партийна субсидия и си гледа кефа :)))

36

Винету

преди 4 седмици

До 37. Само едно леко уточнение - "килограмите злато и пачките" бяха САМО СНИМКИ, шушляк! СНИМКИ. Така че, никой не е доказал, че са истински, а не жълти тенекии и ксерокопия.

35

Гражданин

преди 4 седмици

До 29. Ами явно не си от умните, щом не си разбрал черната ирония в коментара ми.

34

Анонимен

преди 4 седмици

Костадинов, а сега ще ти цитирам един велик равин, който е казал:по делата ще ги познаете.Така е Костя, много ми хареса как говориш, че турците искат да ни унищожат като 14 век, окей така е викам, един да знае.И после делата ти от последните седмици.Застанал до Доган, Доган дето каза, че България е нетолерантна държава извършила геноцид по време на Балканските войни.Че ще пусне талибаните си и Бг ще мисли Косово за детска градина.Изложи се бързо.Няма как да ти вярвам вече.

33

Анонимен

преди 4 седмици

Възраждане издъхна,оказа се се едно недоносче като поТ-полковник Марков.Жажда за пари.Оказаха се по-лакоми от Винету Чекмеджиев,оня с килограми злато и пачки в шкафчето...