17

до 16-ка

преди 4 седмици

Много си бил зле в училище ,щом не знаеш ,че ние българите не правим нито революции, нито граждански войни и барбар Петко магерето и той тръгнал акъл да дава с мъжете))

16

Анонимен

преди 4 седмици

Има нарушение на Конституцията, извършено от руския агент Радев - Рундьо, ама не ви стиска да му го кажете и да го импийчнете...

15

Ром"с

преди 4 седмици

Може да се отлага до 31 декември и всички под строй на избори..в новата2025 с нов кабинет и министър..тъй трябва да стане.

14

Анонимен

преди 4 седмици

Да, на практика сме в гражданска война вече.Тече един период, в който самозабравилия се Радев (тип чеушеску) може да бъде арестуван като изменник на родината от МВР.Доган също трябва да го хванат.Иначе почва война до седмица две.То не случайно и Доган подпали страната, младежите талибани палеха селата и горите, докато гражданите си почивали на море.Доган каза:Аз Косово като детска градина си я мисля, ако реша да ви подпаля Бг, от 20 г го казва.Проклятието на България.Радев е просто б...к.

13

До 13

преди 4 седмици

Е, все пак тя стана това в последните десет години. Със сигурност е правила грешки да тича по ъкъла на бракоразводника от Пловдив. Ама спомни си и ти какви мизерии си правил като млад.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Радев запали война в бг! С какво толкова му пречи Този човек?! Че не се кланя на ДС Рашко и КГБ решетников ли?!?

11

Анонимен

преди 4 седмици

До 7,Там е работата - като каква се изказва в момента като застъпник за върховенството на правото ли или като бивш лидер на партия. Всеки може да проследи къде и стоят интересите!

10

силно притСнена

преди 4 седмици

А колко пъти подред, може да има предсрочни избори?Или ще има, дотогава, докато Баце не натамани бройката?!

9

Кукумявка

преди 4 седмици

;))) ...

8

Дам...

преди 4 седмици

Екатерино, колко според теб са отговорни и разумни днешните ни пишман политици???Защото според мен процента не просто клони към нула, той е с вече с отрицателна стойност!

7

Анонимен

преди 4 седмици

Проф Михайлова е много много много много добър български застъпник за върховенството на правото. Не я обиждайте, като не я познавате. Тази жена е сериозна, истински ерудирана и пак да повторя добър българин. Не я бъркайте с Близнашки, Герджика или хомосексуалиста Плевнелиев . Ако не Ви харесва мнението й, просто подминете

6

Анонимен

преди 4 седмици

Ех, проф. Михайлова ако бяхте обективна, щяхте да видите и очевидното решение - отмяна на промените в конституцията и връщането на властта на президента, който е избран пряко от народа и който утре може да не е Румен Радев, а някой от вашите хора. Но уви, за вас образованието е само работа, не кауза!

5

Муахаха

преди 4 седмици

Щом Казваш, Верваме ти, Ша Знаеш, ама аз по-друг Начин ги Четем - Промените в Конституцията!

4

Анонимен

преди 4 седмици

имам чувството ,че скоро ще гръмнат някой.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Кога коко..о стана върла Путинистка, че защитаваш Радев, я кажи?Кога?Когато свършиха парите от окрадената държава от приватизацията, съсипана по руски модел , заедно с Доган и вълци и чакали.Радев бутна не просто конституция, а законовия ред като в ефир ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИЗНУДВАШЕ една жена.Всички видяха какво е Радев, и ющом пред България го прави, представете си на саме какво прави.

2

Анонимен

преди 4 седмици

щом протежетата на заврения зет Пепеляшко взеха да кудкудякат значи има голямо нарушение на конституцията.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Ще се забавят докато Борисов, Пеевски, Цацаров и Мавродиев не поемат към румънския затвор на ЦРУ като агенти на Путин