165

Анонимен

преди 4 седмици

Инфантил , момето си показа как се става островитянин , не като тем смотаняко .

164

Радев учил Стратегия

преди 4 седмици

Като човек учил Стратегически науки Радев успя благодарение на глупостта и противопоставянето между Партиите да ОТВОЮВА Правата които му бяха отнети с Поправките в Конституцията!Без да отговаря ТОЙ вече ще определя Служебното Правителство Благодарение на боричкането между Партиите Стремежа им да се топят взаимно Да търсят кусури в другите Да обвиняват другите!Оставяйки Служебното да управлява следващата Една година Радев ПОКАЗВА НА ХОРАТА КОЙ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА!Чувствате ли го Хора Бойко а ТИ??

163

Анонимен

преди 4 седмици

Крадецът вика: Дръжте крадеца!

162

Партиите ПРЕМЕТНАТИ!

преди 4 седмици

Радев на Парламента:"Попълнете Домовата книга ТЕЗИ в НЕЯ НЕ МИ ХАРЕСВАТ".Това означава че Правителството на Главчев ще управлява ПОНЕ до средата на Следващата година!Ако Партиите не разберат в Какъв капан ги е вкарал Радев с извоюваното ПРАВО ТОЙ да казва КАКВО да бъде Служебното Правителство Да не се чудят че скоро ще поиска ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!Кирчо казва:"ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО НА МП Е НЕОБХОДИМО ДВАМА ДУШИ ДА СЕ СЪГЛАСЯТ"!Еми те си стиснаха ръцете преди 10 дни и Радев каза"НЕ СЕ МЕСЯ ПОВЕЧЕ" И?

161

Анонимен

преди 4 седмици

Пенсия и заплата пазят постовете си.Така е в българската полиция!

160

До Киро Бетеера

преди 4 седмици

Не си разбрал. БТР-ите не са наши. Нашите още не се ползват.

159

????????????????????

преди 4 седмици

Мениджъра на Лафка - Калинката на Пеевски има една функция в момента и тя е максимизиранр на платения и купен вот на изборите.Вече директорите на МВР са сменени на всякъде и те ще пазят този, който ги е назначил.Освен съд и прокуратура вече загубихме и МВР

158

Анонимен

преди 4 седмици

Със законът на Х. Иванов толкова.

157

Краси Петрофф

преди 4 седмици

Думи като "кеша, мистър кеш, кръчмаря и др" могат да изричат само пропаднали олигархични примитивни ***, като пеефски и неговите слуги! Никой друг.

156

Изклатен демократ

преди 4 седмици

Киро е кифла, верно е, но пък не може цялата власт да е в ръцете на олигарха пеефски. И единствения, който наистина и дефакто се бори с това е Президента! Адмирации, за което!

155

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя трудноговорещият е по-вреден за България дори и от Бойко,дето е бил в затвор в Чехия за кражби на коли.Зависими са и двамата.

154

Анонимен

преди 4 седмици

А Киро сам се проби. Сега ще го дръпнат в прокуратурата за корупция по високите етажи на властта. Лена вече е разпитвана за акълите където дава в записа как да изперат парите от КЕША с дарения.

153

THE BEST

преди 4 седмици

Вие в Парламента - НЕ СТЕ ЛИ ВАКАНЦИЯ СЕГА????? Какво ще попълвате....

152

Киро каза:

преди 4 седмици

"С наше МВР през ала-бала с президента" Сега напълни памперса. Кифладжията Киро стана чамова дъска.

151

Ристо

преди 4 седмици

В цялата българска история не е имало по-вреден човек за държавата от този харвардски шарлатан на снимката!!!

150

Анонимен

преди 4 седмици

На терена остана Най-достойният!Главчев....

149

Анонимен

преди 4 седмици

Кирчо викаше на Пеевски Диди. ХАХАХАХАХАХА Сега пробил Горица. Хахахахахаха А Кирчо щото не е пробит. Шамандуpaта Кирчо отвсякъде.

148

Анонимен

преди 4 седмици

Аман беее... от тоа ceлски никaквeц "киpтака"!

147

Анонимен

преди 4 седмици

Кирчо яхна метлата. Хахахахахаха Хахахахахаха С нервен гърч е. След малко ""почва да чупи шишета. Бягайте! Хахахахахаха

146

Васил

преди 4 седмици

Защо досега не си свършихте работата - да я попълните тая "домова книга", а ни занимавате само с простотиите си и непрестанните караници за щяло и нещяло. Предполагам защото няма независими кандидати и не може да се разберете, кой да бъде в книгата. Надявахте се президента да одобри служебния кабинет и пакда почнете да лаете, че бил купен, пробит и тем подобни и да се надявате хората да ви повярват. Докато не осъдим с ефективни присъди поне 10тина депутата държавата няма да се оправи.