40

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Аз на мястото на Запада не бих се успокоявал с червените линии. Путин показа, че от днес за утре почва война, не се радвайте преждевременно. Между другото и Зеленски така направи.

39

Анонимен

преди 4 седмици

До обективен Обективен си точно толкова колкото руските пропагандисти които крещяха по руските телевизии как Киев ще бъде превзет за 3 дни

38

Мда

преди 4 седмици

Костов добре намаза

37

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

32, за някои е "освобождаване". Така е било и в Руско-турската война 1878. За нас е освобождение, за Русия е завоевателна, за Турция е инвазия. Кое не е ясно?

36

АнонимеН

преди 4 седмици

До 22 Анонимен/ ПИТАЙ ГООГЛЕ

35

Анонимен

преди 4 седмици

"че Русия няма тези червени линии" Безумци!!! Русия си ги има "червените линии",но не иска да унищожи себе си и света, а вие(ние) си ги преминаваме "смело" и докъде може да стигнете(стигнем)? МИСЛЕТЕ, че после ще е късно!!!

34

обективен

преди 4 седмици

Как може да приказва такива глупости тази Неинска? Не чете ли новини?Руснаците не ползват ядрено оръжие защото няма нужда и така ще си изчистят територията без ядрено замърсяване.Украйна не е демократична страна вече го видяха всички.Тя избиваше собсвеното си население каква демокрация??

33

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

30, а коя точно от червеноте линии е пресечена? Доктрината на Русия ясно казва-ПРИ ЗАПЛАХА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА РУСИЯ, СЕ НАНАСЯ ЯДРЕН УДАР. Кое не е ясно бе, пепедебейци?

32

Анонимен

преди 4 седмици

Руското е освобождаване, украинското, инвазия?

31

Реалист

преди 4 седмици

'Русия няма тези червени линии, за които се говореше' -- тая нещо не е разбрала...

30

ППДЕБЕЕЦ

преди 1 месец

Зозо, специално за войната Вацев позна. Каза го седмици преди това в едно предаване. Тогава никой не вярваше, освен ЦРУ. Тя предисторията е дълга. Истинските експерти са предлекли тая война преди мнооооого години. Има и записи в интернет на изказвания отпреди години. Не е тото, а логика на историята. Не може постоянно да натискаш най-голямата държава и да очакваш да клекне.

29

Анонимен

преди 1 месец

Всички червени линии които чертаеше Путин и неговата банда бяха преминати от Украйна без да могат да бъдат защитени от слабакът Русия. Вече никой не се страхува от Русия, а Украйна изнесе открит урок на Запада как трябва да се отнася към Русия и нейните приятели КНДР и Иран.

28

Руснак националист

преди 1 месец

И ДРЕБНИТЕ РИБЕТА ПОЧНАХА ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С КЪРВЯЩИЯ ВЪЗПАЛЕН ПУТИН!

27

ППДЕБЕЕЦ

преди 1 месец

Русоя няма да издумка ядрена бомба, спокойно. Ако го направи, няма да е в Украйна. И не защото смята отреклите се от Русия украинци за братя, а защото смята Киев за своя територия! Ако се тръгне с ядрено, то бъдете сигурни, че няма да е само една бомбичка, а масиран ядрен удар. И причината е проста. Ако е една бомба, САЩ ще реагира бързо. Затова и логиката и тактиката е, да се издумкат всичкинядрени държави едновременно, почвайми от Европа.

26

F

преди 1 месец

Защо публикувате *** изказвания никой не ви вярва

25

Фактор

преди 1 месец

Показа, че Русия не разрушава мостове и не си пази границата с Украйна, което означава, че не воюва с населението, а с режима! Този режим беше инсталиран от Запада след многоцелева пи ар акция за формиране на националистически групи чрез режисирани футболни победи, като бе използвано желанието на част от украинците за влизане в ЕС, но не без влизане в НАТО и не без скъсване на отношенията с Русия.

24

Анонимен

преди 1 месец

ама вие оправихте наща територия тръгнахте за Укрия да мислите

23

Нане

преди 1 месец

Пъ излезе наТка, малка пиратка да си подруса косата руса... ===)))

22

Анонимен

преди 1 месец

Украинската инвазия показа само глупостта на Зеленски. Същата тази, която предизвика Путин да нападне същата, която го накара да прекрати преговорите в Турция и от тогава да загуби повече територия и умрат хора на фронта и същата, която сега ще провокира Русия да му отвърне подобаващо. Зеленски вече ревна за пореден път да му дават оръжия, но взе да лъсва и глупостта му със северен поток, а това ще накара и други да започнат да осъзнават какво зло всъщност той е не само за Украйна, но и Европа

21

Анонимен

преди 1 месец

Некой знае ли къде има вафли Престиж.