130

ХХХ

преди 1 месец

Наркозависимия е във филма ....мисли че това е видеоигра ! Жалко че Путин има акъл ....не е откачен като Ким ....до сега трябваше ядрен удар и Киев да е история ...по голямата част от Украйна трябваше да е пустиня !

129

82 ОМБр

преди 1 месец

Зеленски не се моли за оръжие,той се разпорежда да му доставят,а думи като моля и благодаря са плод на доброто му въспитание! Слава на Зеленски!

128

Убий русофил..

преди 1 месец

спаси България

127

Анонимен

преди 1 месец

Всички българи се молят на Господ Путин да убие зеленото псе скоро!

126

КуКлус

преди 1 месец

Грам не му пука за Украйна ....просто тоз иска повече смърт и ако може разрастване на войната ! Докато тоя маняк е жив ...много ще *** за амбициите му !

125

Пенционер

преди 1 месец

Ние пенционерите четеме за некво жуже, което било мнооого лошо, щото било преотаковало Великия Запад, и Западът много пищял. Ние много искаме да знаем, кво е тва жуже, което е преотаковало Запада, и той реве от него ? И как така Великия и Могъщ Запад е преотакован от некво мааааалко, ама съвсем малко жуже ????

124

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Червенски се нарежда до любимите ми актьори точно между Ал Пачино и Дениро.Не мога да преценя от кой от двамата е по добър за това го слагам посредата

123

Ню Уорк падна

преди 1 месец

Представям си ако сме във война как излиза Денков или Плевнята или Паси и почне да мрънка.Врага или ще умре от страх при вида на нашите лидери или ще умре от смях.И в двата случая ще умре

122

до 166

преди 1 месец

Е зъл е, ама лош не е. Няма как да си някво плeшacaло джудже и да си лош.

121

Хи хи

преди 1 месец

Путин е много лош, скоро ще дойде и ще те отакова ! Трябва да го поемеш спокойно, Путин е строг, но справедлив !

120

Анонимен

преди 1 месец

Путин е като някъв чyмав дето всеки го отбягва. Никой не го е страх от него, хората ги в срам от него. Путин скоро ще умре.

119

Главчев ти е съюзник

преди 1 месец

Тогаз и дядо боже не мож те спаси!

118

Оноден 82

преди 1 месец

До 82 ОМБр Вярно зеленият покемон не се моли, а проси.

117

Анонимен

преди 1 месец

А така Зеля, запълнихте ли заръките на хазарите отвъд океана, да освободите територията от население, че да могат кривоносковиците да направят нов Израел?

116

По същество

преди 1 месец

Емчи, що го прахоса в Курск? То туй оборудване да не е магическо?

115

Демокрация е, но

преди 1 месец

82 ОМБрета май ми идват нанагорно.

114

Оръжие за украйна

преди 1 месец

Да разширят буферната зона в Курск.

113

До мисир.бг

преди 1 месец

Плочата ви си поизтърка, молим!

112

Манипулираща мисирка

преди 1 месец

В същото време Зеленски призова съюзниците на Украйна да ускорят доставката на обещаната военна помощ. . . . . Съюзник означава, че и те са във война заедно с opkite, а това не е така! Манипулират ви във всяко изречение съзнателно или поради беден речник и образователни дефицити! Тук съм сигурна, че не е съзнателно!

111

Манипулираща мисирка

преди 1 месец

В същото време Зеленски призова съюзниците на Украйна да ускорят доставката на обещаната военна помощ. . . . . Съюзник означава, че и те са във война заедно с ***, а това не е така! Манипулират ви във всяко изречение съзнателно или поради беден речник и образователни дефицити! Тук съм сигурна, че не е съзнателно!