161

Магелан

преди 1 месец

До *** кръгал.Явно си заслужаваш псевдонима след като мислиш че украинците нямали кауза като нахлуха в Русия. Каузата е една.Да заменят територии при едни мирни преговори.

160

Идиот кръгъл

преди 1 месец

"Проблема на Украинците, е че нямат никаква кауза.... " влез в моята къща, за да разбереш "каузата" ми, ако ти стиска!!!

159

Анонимен

преди 1 месец

Крадецът вика дръжте крадецът.

158

Анонимен

преди 1 месец

Проблема на Украинците, е че нямат никаква кауза. За какво се борят и дават свидни жертви? Искат да стигнат Москва ли? Само преди 3 години имаше директен влак между Киев и Москва. В Москва има гара Киевская. Качваш се на влака и си там. Защо ти трябва да даваш хиляди жертви за да стигнеш Москва? А? За какво ви е тази АЕЦ и ако нахлуете тама какво ще стане? Нов Чернобил?

157

..та както казвах..

преди 1 месец

когато и да унищожиш монголоиден рушкиФашизоид и русофил....е все късно, но необходимо!!!

156

Анонимен

преди 1 месец

Украинците безуспешно атакуваха запорожката аец цели 2 години и не успяха дори пукнатина да и причинят. Каквото са строили руснаците е бетонно. Освен това всичките им обекти са дублирани и затова е сложно да им се прекъсне изцяло тока, водоснабдяването и прочие. Пак гадните руснаци го строили всичкото им. Украински неблагодарници. Руснаците им подариха територия, заводи, направиха ги най-разглезената съветска република и ето на какво получиха.

155

Хи хи рушия

преди 1 месец

е въздух по налягане.....но "скочила". Да гледа да не падне от високо... дано.

154

Who gives a fuck

преди 1 месец

какво "разведката казва"....идиотКръгъл, украинците имаха две години и половина да го направят и НЕ го направиха. Други "идеи" да има "развеТката"?

153

Анонимен

преди 1 месец

204, разведката казва, че планът на укро-бандерата е да нанесат удари по хранилищата за ядрени отпадъци на Запорожската и Курската АЕЦ, да предизвикат ядрено замърсяване и да обвинят Русия за това. Западът в един глас ще подкрепи Просрочения.

152

братята украинци

преди 1 месец

опятПреебаха недораслия на краснаяСволоч

151

Анонимен

преди 1 месец

Нищщо не могат да направят на никаква АЕЦ. То нали трябват специалисти за това, а не нацисти. Нека влязат и да ги запечатат вътре. Каато свършат храната, ще потропат по вратити с горещи молби да ги пуснат да излязат малко на чист въздух

150

ароматния пръч

преди 1 месец

То друг няма да го направи,няма как руснаците сами да си обстрелват войдсите в Запорожие,колкото и да го твърдят укрите,кжитж и със Северен поток твърдят,че нямали нищо общо.Укрите и да ги гръмнат вятъра е северозападен и да му мислят скандинавци,поляци и немци,както показа Чернобил у нас завишението бе стотици пъти под това при тях и далеч от опасните нива.Дреме ми,важнж и бшрото до и студена.

149

юр0чкЪ suck dick

преди 1 месец

несретник жалък.

148

Юри

преди 1 месец

По всичко личи че Украйна повече няма да съществува като държава, а България ще плати висока цена за действията си последните 4 години.

147

Анонимен

преди 1 месец

Може ли такъв номер на Путин да му направят? Човекът 3 години събира войници за Украйна и сега да му напъхат един КУРск отзад? На 72 години е, кога ще прегрупира армията, кога ще смята, съобразявайте се малко!

146

??

преди 1 месец

А бе, кога хохлите щяха да обкръжават Москва? Тия дни ли ще е?

145

Анонимен

преди 1 месец

Зеленият наркоман ще затрие Европа за американските интереси.

144

Анонимен

преди 1 месец

Укронацистите и бг робите на НПО-та не спят за да пишат по форумите. Защо пишат, а не тръгнат към Курск и Донбас.

143

Анонимен

преди 1 месец

В Рассия е обявена Священная асвабадителньна война.Путин в изявление по радиото е заявил :Наше дело правое,мъй ще победим.После е поръчал още един тир с памперси.

142

Анонимен

преди 1 месец

Русия се е обърнала за съдействие към арменския поп.Очакват си сурови санкции срещу агресора Украйна...