58

Шоп

преди 1 месец

До Идеалист: А сега да не би да има глад бе, чyкyндype !?

57

Чужденец

преди 1 месец

А след като се знае колко знае е се и кой. И все пак не са взети мерки, но заплати са получавани. Продължавайте Промяната..

56

Анонимен

преди 1 месец

Сирене се повишено водно съдържание, продава се главно в Лидл и Кауфланд, честита промяна!

55

Идеалист

преди 1 месец

До Глупав коментар В България " гладни гробища няма" Пасъл съм по времето на соца, в двора в дядовата ми къща имаше всяка година: 1 -2 прасета по 120 -150 кг, хранени с ярма от царевица и ечемик, 50 пилета излюпени от квачки по естествен начин, 30 кокошки носачки, 10 -15 пуйки пуяци ( *** ) , около 10 гъски, 4-5 шилета и 4-5 овце за мляко и разплод. Зеленчуците и плодовете няма да ги изброявам - собствено производство. Това беше на разположение за 4 възрасни и 2 деца. Нямаше банани и глад

54

Яжте Бе

преди 1 месец

нали при БКП - беше Лошо!

53

Идеалист

преди 1 месец

Интересно е дали това сирене е било обявено, като заместващ продукт или е било обявено, като сирене от краве мляко?

52

Ейре

преди 1 месец

Тиквено-Кирчево-дпсарска трагикомедия, уважаеми демократ-либерали.

51

Анонимен

преди 1 месец

Да не пискате, научете се сами да си правите закуска и изобщо да готвите в къщи. Жените ви, де, мъже дето готвят ми намирисват на п. тьовци. Начи, купуваш си любимия хляб, масло и сирене, ставаш в 6 ч, на тостера две препечени филийки с масло, плочка сирене, чаша билков чай, после цигарка с кафе и 8 ч. си на работа. Но народа го мързи, излежава се сутрин, пие *** да не дига кила, вечер поръчва пица и т.н. Не знае за лангидките на баба, буфтите на леля Пенка, салатата на кака Ани ...азсъмгот.

50

факт

преди 1 месец

България е държавата на химиците които произвеждат квото се сетите , от обикновена лимонада до стек рибайбай :)

49

ммммдаааа

преди 1 месец

БАБХ това за първи път го чува :) когато проверяват какво ядем и пием то е с уникално качество ! е , некой път откриват нарушения но те са минимални

48

Анонимен

преди 1 месец

А кашкавал менте колко Тона :)))

47

Анонимен

преди 1 месец

Аз отдавна не купувам българско сирене, така че не съм ял сирене менте!

46

Анонимен

преди 1 месец

Да се смееш ли да плачеш ли,миналата седмица ми информираха че вездесъщите митници конфискували хиляда лагери ментета от Китай,ама това че всеки ден ни тъпчат с отрови и *** го водим само като статистика!

45

Глупав коментар

преди 1 месец

До 46 Бау Стига сте мрънкали! Какво! Вие да не би да сте някакви божества, някой да работи и да ви снабдява скъпоценните организми с екологична здравословна продукция! Всеки ***, гражданин второ поколения не знае гладните години на дядовите си църули, важничи и сте станали претенцеозни! . . . . . Не знам кога са ти правили лоботомията, но България никога не е гладувала! Целогодишни банани имаше само за БКП! Гладът, който имаш в предвид е бил в Германия след ВСВ, когато да яли сушена свинска кож

44

За това ги няма в

преди 1 месец

ЕС!

43

Бау

преди 1 месец

Стига сте мрънкали! Какво! Вие да не би да сте някакви божества, някой да работи и да ви снабдява скъпоценните организми с екологична здравословна продукция! Всеки ***, гражданин второ поколения не знае гладните години на дядовите си църули, важничи и сте станали претенцеозни! Хе, отивайте, стягайте къщицата на село, нивите ви са там, копайте в градината, гледайте 3 пръсета и юрдечки, лук, цвекло, 2 кози, яжте здравословно и излизайте и на пазара да снабдите ,,гражданите"! Аман от мрънкала!

42

бачкатор

преди 1 месец

Затова и спрях да си купувам разни закуски със сирене, кренвирши и тем подобни. Навремето съм продавал на едро и сирене и кренвирши, знам какво се купуваше от баничарници и тем подобни. Тогава поне сиренето бе истинско, но се ползваше натрошено, че бе евтино. А при кренвиршите работата е ясна. Винаги ще ти сложат най-евтиния бклук. Обаче скоро се наложи да си купя някоя друга закуска и едва я изядох. Не само сиренето не е сирене, а и тестото. Някакъв заместител на тесто ми се струва.

41

Анонимен

преди 1 месец

БАБХ защо не е конфискувала сиренето менте - като маратонките Адибас :)))

40

Анонимен

преди 1 месец

Най ми е кеф да си пекна една пържола от Кауфланд па после да изпадна в чуденка какво хапвам,свинско,пилешко говеждо или някакъв неизвестен животински вид,и всичко това придобива завършен вид ако си спретнете и една салата от домати пак от там и отново изпаднете в чуденка какво рупате,цвекло,ябълка домат,тиква или пък топка за голф!Ами да ни е сладко!

39

Драган до 40

преди 1 месец

А правилно ли е да си чаткате по компутара и да се кискате докато аз нося щаигий и касий и разнасям таблий. Това честно ли е?