22

Хора

преди 1 месец

Какво безводие на второ място сме в ЕС по наличие на минерални извори?!Кой открадна и водата?!

21

Анонимен

преди 1 месец

Питайте Гламчо къде е водата... Щом до държавен резерв са стигнали значи положението е зле!

20

и те така

преди 1 месец

искате вода ? ами спрете да поливате градините си с питейна вода !

19

Анонимен

преди 1 месец

Към това си представете, ако народът се беше поддал на напъните на САЩ да ни набучат земята в Добруджа и Лудогорието за добив на шистов газ, което изисква огромни количества вода, освен другото! ... Защото, откакно избухна демокрацията, всичко се говори не какво е построено , а колко пари са дадени, и се хвалят, като са дали много пари или щели да получат от някъде си пари! А какъв е житейският резултат?

18

Собственик на ВЕЦ

преди 1 месец

Аз да ви кажа, Глобалното изменение на климата е! Ние с частните ВЕЦове не знаем нищо по въпроса!

17

Анонимен

преди 1 месец

Управлението на водните запаси е първият признак на държавност от столетия, даже хилядолетия. Не в Египет, а по на запад и досега са запазени 1 300 км водопроводни систени от времето ПРЕДИ Римската империя. Още: болната тема на Европа - Украйна - земя с прекрасна почва и приятни температури, но с много неравномерно разпределни водни потоци - винаги е била обект на въжделения и никога гъсто населена. Водните пътища са ПЪРВИТЕ пътища....

16

Анонимен

преди 1 месец

Ужасно е лез вода. В Плевен от обед до към 18ч някъде няма вода, после цяла нощ до сутринта. Като я пуснат, почва едно фучене сума ти време докато тръгне водата, а водомерът върти като луд. Пуснеш пералнята и там, блъска на тласъци водата, ту върви, ту въздух фучи, имам отказали програми на пералнята от тоя режим. Казанчето на тоалетната същата работа, фучи въздух, текне вода, в крайна сметка започна да не спира водата, а просто тече. И там нещо се повреди, а е почти ново, на месеци.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 11 - То, стадото затова се дръпна от изборите. Не че ходи за гъби, а, като няма за кого, не гласуваш или, ако отидеш, с "не подкрепям никого".

14

Анонимен

преди 1 месец

Споре статията в области Кърджали, Търговище и Шумен всички общини са с проблеми с водата, а в цалата страна засегнатите хора били 300 000 хиляди. Въобще съставящите текста имат ли поне тройка по география на България?

13

Анонимен

преди 1 месец

Ние не "сеем " дървета.Можем евентуално да садим дървета. Иначе наистина те в природата се разпространяват със семена, но много рядко ние, хората го правим със семена. Например с желъди, по-сигурно било, отколкото да се опита с разсад. Самите дървета едва ли ще ви създадат вода. Из целия ни град, особено по главната улица, има големи дървета, които съхнат, включително и защото около ствола им е плочки и асфалт, откъде да дойде вода, мислят ли архитекти и кметове???

12

Анонимен

преди 1 месец

Аз познавам една жена, която години наред отглежда две плачещи върби. Въпреки, че те не са до река, тя полага неимоверни усилия да ги поддържа мокри дори в голяма суша! Слава богу, че кметът излезе умен и не позволи тези върби да бъдат отсечени, въпреки, че са на улицата! Плачеща върба е нещо много рядко в нашата действителност!

11

Анонимен

преди 1 месец

На гнусния и алчен политик от Гербб не му пука! Неговите внуци, ако изобщо има такива ще живеят в Гърция на някой екзотичен остров! Вие мислете, стадото-гласоподавателу!

10

Анонимен

преди 1 месец

Вълка: ще слушате, за да мога Аз да папкам!

9

Анонимен

преди 1 месец

А Вълка си купил една хубава яхтичка за над 1 милион лева от заема от ББР....с вашите парички!

8

родител

преди 1 месец

Алчният и гнусен БГ. политик и така наречен бизнесмен-мафиот , го интересуват сам спечелените милиони ,без да мисли , че внуците му може да умрат за това , че унищожават всичко.

7

Анонимен

преди 1 месец

До 5. Оръжието е в Гербб и сечащите са от Гербб. Няма кой да ги застреля! Не се самозаблуждавайте!

6

Анонимен

преди 1 месец

Моите дървета в бащината ми градина бяха изсечени! Аз извиках полиция, а разследващият полицай каза, че там не е имало нищо! Съседите, разбира се бяха предупредени да говорят всичко срещу мен! Това е управлението на белия Гербб!

5

Анонимен

преди 1 месец

Няколко дървета насадих пред блока в който живея и всичките са се опитвали да ги прекършат. И все някакви пенсии! А аз ги поливам с използвана вода с която съм накисвал мръсни домакински съдове и съм ги изплаквал. Ами всеки ако посади по няколко дървета годишни сигурно ще стане едно по-добро място за живеене. Отделно трябва повече контрол върху сечащите. Ако трябва застерляйте няколко с рязано оръжие и те ще идат за храна на горските животни.

4

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да сеем дървета, дървената мафия ги изсича, продава и след това пали, за да заличи следите! МВР е с тях и нищо не може да разкрие!

3

Анонимен

преди 1 месец

Бойко ще ви оправи! Делян също! Гласувайте за тях, .......!