136

Контрол

преди 1 месец

Новата опорка на гербаджийско-пеевските уроооди е "вмешателство в работата" и някой комсомолец е решил да се престарае вчера, виждайки примера на вече издигналият се в йерархията Калинчо. Нищо ново под слънцето - в *** така се става "някой".

135

Анонимен

преди 1 месец

Не знам на Вас кой Ви е ампутирал мозъка?!Сикаджийската крадлива мутра Борисов може да звъни вечер на шефа на АПИ за да му начуква канчето, но Петков не може да се вижда с него за да пита за проблеми на избирателите му? Що за логика!"Скандалът" показва само едно. Цялата държава е впрегната от години с основната цел да се оплюват и мачкат политическите противници на Борисов и Пеевски. Цялата държава е частна собственост на Гуци и Буци, които имат единствено грижа да спасят кожата си от затвор и да си пълнят чекмеджетата. Няма морал, няма задръжки. С любезното съдействие на повечето меди

134

Странно

преди 1 месец

Тези смешници апи ги използват всички политици, които са ги пожелали, но те само Кирчо били усетили, странно!

133

Раш

преди 1 месец

От всичко, което прочетох разбрах, че банкянската мутра наистина трепери и то много яко! Само дано от това няма земетресение в областта съдейки по живото му тегло ....

132

Кривак

преди 1 месец

Когато става въпрос за корупция за милиарди, обяснимо е чувствителността на отговорните фактори в пътната агенция, ама трябва да се чувстват употребени от някой друг, не от " Киро" !

131

Лелееее

преди 1 месец

Леле, някой явно е бил планирал да направи обиколка с джипка и да се похвали с този инфраструктурен проект, ама на Кирил Петков го е предварил и сега не остана друго освен разни хора да подскачат като ощипани госпожици.

130

Мдааа

преди 1 месец

всички знаят, в тази агенция много се краде,а герберите са крадци, далаверата за тях е Светая Светих, така че никой, освен тях, няма право да стъпва там

129

Мутрата Боко Тиквата

преди 1 месец

Всъщност, Мутрата е този който се е разработил посред нощ.....Разработил ли казах?*** това е невъзможно.Мутрата се намесва само и единствено в собствен интерес.Това интересите да другите хора (тези в Перник и София примерно) изобщо не го интересуват.Важното е да пресече опитите на другите политици да свършат нещо полезно.

128

Анонимен

преди 1 месец

Политиците си играят игричките и крадат на поразия, особено тези от ГЕРБ, а после всички ние се мъчим по пътищата строени или ремонтирани от крадците.

127

Анонимен

преди 1 месец

Киро Истината по същия начин се беше снимал в Турция и обяви едва ли не че се е обрязал.

126

Мнение

преди 1 месец

До 130 .Благодарение на дейността на Асен Василев и Денков влязохме в шенген по въздух поне. А в Еврозоната щяхме да влезем, ако саботьорите от ДПС-ГЕРБ-ИТН-Възраждане не саботираха Правителството на ПП-ДБ!!! За 12 години Борисгв не можа да ни вкара никъде, само ни направи най-бедни в ЕС, защото ГЕРБ-ДПС ни ограби!

125

Анонимен

преди 1 месец

Уф, тази Северна тангента. Връзката й с Околовръстното при Ботевградско шосе е един голям провал. Вместо да направят отделно кръстовище за Северната тангента и Околовръстното, ГЕРБ сляха трафика на Ботевградско шосе и Северната тангента за връзка с Околовръстното и стана мазало. Задръствания, опасно престрояване и т.н. Поне да бяха отдалечили с още половин километър от Околовръстното сливането на тангентата с Ботевградско шосе.

124

Нормално

преди 1 месец

Кирил Петров се интересува от проект свързан с изборните му райони Перник и София! Затова сме гласували за Кирил Петков!

123

До 125

преди 1 месец

До ЕВРОАТЛАНТИК Българските превозвачи имат акъл в главите си и не вярвам да гласуват за тези които ги прецакаха! Първо, заради "закъснението" на Светослав Малинов с 1 глас не мина дълго подготвяната от българските евродепутати инициатива в полза на българските превозвачи! 2.Благодарение на дейността на Асен Василев и Денков не влязохме изцяло в Щенген и Евлозоната!

122

Данъкоплатец

преди 1 месец

Всеки българин има право да пита, да се интересува за проекти, за обществени поръчки, за движението на проектите до къде са стигнали! Това е наше, а не лично на АПИ! Защото парите са НАШИ, от НАШИТЕ ДАНЪЦИ!!!! Всичко в АПИ трябва да е ПРОЗРАЧНО! Да знае българския народ какво прави АПИ с нашите пари! Дали ги изнася с чували нанякъде ...

121

Анонимен

преди 1 месец

До ЕВРОАТЛАНТИК - Що, понеже ги вкара във въздушно-капковия Шенген ли? И по-лесно пресичат границите и не чакат с часове? Друг път превозвачите ще гласуват за него, не си и мечтай.

120

Истината!

преди 1 месец

Каква е истината!? Истината е, че Кирил Петков и хората около него са просто едни търговски пътници, предлагащи развалена стока! Пълни некадърници с широко отворена уста! Докато има българи да им се връзват положението ще е катастрофално! Крайно време е нормалността в политиката да се върне! В противен случай жална ни майка!

119

Ник

преди 1 месец

След като Кирил Петров се интересува от проект свързан с изборните му райони Перник и София, вие може да контрирате с акция на Баце как се интересува какво става със Северната тангента. Т.е. планира ли АПИ да оправи бетонната подложка (и да сложат където няма) и да сложат още асфалт та поне да стигне проектните стойности.

118

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕВОЗВАЧИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПП-ДБ И КИРИЛ ПЕТКОВ!

117

Анонимен

преди 1 месец

КИРИЛ ПЕТКОВ ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕВОЗВАЧИ А БОЙКО ИЗТОЧИ ЯЗОВИР СТУДЕНА И НЕ НАПРАВИ ВОДОПРОВОД