40

Проблем

преди 1 месец

Огромната маса от хората мислят и действат като бедняци. Нямат предприемачески дух, имат манталитет на загубенаци, а не на победители. Те не могат и няма никога да изчезнат от финансовите капани. Ще си останат зависими от системата бачкатори. Това е грозната истина.

39

Запада ни мрази!

преди 1 месец

Западни корпорации внедриха колониален модел на управление с одобрението на САЩ и сега безнаказано източват ресурсите на България! Нашите малдите хора заминават на запад а тук подставени фирми изсичат горите ни, изваждат металните руди, обират въглищата, приватизират водите, електрораспределителните дружества, комуникациите, мобилни оператори, медиите, хранителните вериги и мн. др., а сега изкупуват и земеделската земя и голяма част от жилищата в градовете. Окупират ни докато спим!

38

Запада ни мрази!

преди 1 месец

ЕС умишлено НЕ иска България да се развива! Те НЕ искат България да им бъде конкурент в икономиката. НЕ искат нашата качествена продукция да залива техните пазари. Те искат България да купува от тях, да сме зависими от еврофондове, да просим пари и заеми от техните банки, да сме сметище за техните отпадъци, да сме буферна зона и военен плацдарм на НАТО и армията на САЩ. Затова трябва да се борим срещу ЕС. Те искат да сме бедни. И ако може изобщо да ни няма. Само територията да ни вземат.

37

Анонимен

преди 1 месец

В публикацията не пише за среден доход, а за среден БВП и над средното. Ясно като бял ден - образователна система, ориентирана към утилитарното, ниски нива на корупция, върховност на закона, за да има инвестиции. Структурни промени в икономиката и прогнилите институции, ефективност при изпълнението на големите инфраструктурни проекти. После всичко останало. Сега кажете: кой от родния "естаблишмънт" има интерес от това? Сам да си разруши кочинката, която е изградил, и в която се чувства отлично!

36

Анонимен

преди 1 месец

България при добро управление за 10 години може да стане една от най богатите държави в света по БВП на човек от населението. Без проблем можем да задминем държави като Франция и Германия. Дори само аграрния сектор ако се развие правилно може да генерира приходи от износ колкото цялото сегашно БВП. 100 милиарда лева годишно.

35

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 19 То ти е написано как - образование, законност, защита на частната собственост; следват свежи пари за високотехнологични производства, които да се развиват и реновират в страната. Но това в Чалголангия няма да се случи и на Кукув ден.

34

Анонимен

преди 1 месец

Напишете в търсачката на YouTube: "Ford Car Hemp 1941" и ще видите филмчета от 40 те години на миналия век как Форд е произвеждал автомобили с карусерии от конопена пластмаса и как с чукове бият по стъклата и не могат да счупят стъклата. Колите от конопена пластмаса тежат 300 колограма и с конопени батерии могат с едно зареждане да преминат 1500 километра. Като поставиш днешните нафтови леки коли под земята с хиляди години не могат да изчезнат, а Еко лека кола от Коноп за една година я няма..

33

Анонимен

преди 1 месец

На масовката у нас няма какво да говорим за иновации и растеж. 80% от населението- неграмотни бачкатори. Факт. Дай му там 3-4к заплата в склада, софра и пърцуца и друго не му трябва до края на живота.

32

Успешен инвеститор

преди 1 месец

От тези инвестиции имат изгода хора като мен. Държавата нищо не инвестира. Тя винаги ще си бъде бедна не защото е проклета, а защото политиците са такива.

31

Анонимен

преди 1 месец

Конопа се е отглеждал от хиляди години по Бългаските земи. От коноп се правят дрехи, пластмаси, лекарства и оюе 40 хилади други продукта. След 1944г. комунистите като иззеха земите на Българските Ковбой и си направиха ТКЗС, забраниха отглеждането на Коноп, за да може да се развива Петролната индустрия! И ето какво имаме сега: ПърдолетниЛекиКоли, НафтовиДрехи.....

30

Анонимен

преди 1 месец

Варианти ема, ако няма външен натиск над съответните държави чрез посолства, нпо и т.н. и не управляват продажни пионки.

29

Анонимен

преди 1 месец

Едно скандално растение може да спаси света. То носи много имена - трева, марихуана, гръсти, канабис, джойнт, но най-разпространеното е коноп. То има близо 50 хил. приложения в различни индустрии, но има лошия късмет малка част от него да съдържа психоактивно вещество, което през 20-те години на миналия век го превръша враг на повечето държави. Днес индустриалния коноп се отглежда в Австрия, Чехия, Германия, Китай, Италия, Полаша и други държави носи бързи доходи, но не и в България!

28

Анонимен

преди 1 месец

Treatment of diseases with Hemp! Лечение на заболявания с Коноп!

27

Анонимен

преди 1 месец

The miracle of Hemp plant that can save the world! Чудото на растението коноп, което може да спаси света!

26

Анонимен

преди 1 месец

HISTORY OF HEMP! Конопената История!

25

Анонимен

преди 1 месец

ARE HEMP BATTERIES REAL? Реални ли са конопените батерии?

24

Анонимен

преди 1 месец

HOW DO HEMP BATTERY WORK? Как работят конопените батерии?

23

Анонимен

преди 1 месец

Около 92% от хората със заплата над средната работят в частния сектор и иколо 8% в публичния сектор.

22

Реалист

преди 1 месец

Особеното при държавните служители е, че повечето работят в София, а те са с заплати по-ниски от средната за София.

21

Реалист

преди 1 месец

Средната заплата в България - кои вдигат и кои свакят средната заплата в България. По принцип над средната заплата са шефовете в частни фирми, част от работещите в частните фирми в финансовия сектор, ИТ работещите в частния сектор и много малка част от работещите в публични сектор на високи длъжности. Под средната заплата са повечето работещи в публичния секторм вкл. и ИТ и повечето работещи в частния сектор. Около средната заплата са учители, медици и държавните служители.