12

ОБРАХА НАРОДА!

преди 1 месец

Ето кои си копуват скъпите коли и са постоянно по заведения молове на море яхти Тези м1рши които ти взимат последните пари дали като държавата ти взима високи данъци и ДДС от всичко дали като работодател който ти дава смешни пари дали като аптека която ти продава скъпи лекарства дали като държавен бюджет от който ци ц ат зърнари мутри и всякаква из мет с бизнеси обслужващи интересите на властта.Няма полиция няма служби.Всичко е тотал щета в България.А вие с някакви ЛГБТ глупости се занимавате!

11

анонимен

преди 1 месец

Една част от тези 150 милиона Вълкът е дал на малките вълчета в банката. Какго в поговорката дай за да вземеш.

10

Анонимен

преди 1 месец

ДА ОСТАНАТ САМО ЧАСТНИТЕ БАНКИ. САМО В ДЪРЖАВНИТЕ СЕ СЛУЧВА ТОЗИ ПОГРОМ!

9

До 1

преди 1 месец

МОЖЕ ДА ГО ДОКАЖЕ САМО СВИДЕТЕЛЯТ ГАЙТАНСКИ, АКО НЕ ИСКА ДА ЛЕЖИ.

8

Правилно!

преди 1 месец

Не е луд, който яде баницата, а който му я дава!

7

Упс

преди 1 месец

НЕ НА ВСЕКИ. НО И НЕ ВСЕКИ РЕШАВА ДА НЕ ГИ ВРЪЩА. ПОВТАРЯ СЕ КЪСНИЯ СОЦ, КЪДЕТО ОБРАХА И ФАЛИРАХА ВСИЧКИ РОДНИ БАНКИ, ПОВЕЧЕТО.

6

Анонимен

преди 1 месец

Банката предварително на "всички" казва, че не дава първо такива големи ктедити и второ пък необезпечени! Но на някои тайно дава. Както през социализма, всички бяхме равни, но някои по- равни! Всички сме демократи, ама имало и по-демокради!

5

АНТИ МАФИЯ

преди 1 месец

Законодателство няма България!България е под африканска държава.И закони и тия които ги правят и тия които следят за тяхното спазвани и всичко е Ка п ***!ББР е пирамида!Става дума за цяло ОПГ което източва НАРОДНИ ПАРИ от ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ!!!!Разбирате ли го това Клети български създания?!!!!

4

баба мара

преди 1 месец

не забравяите и сокола тои бил гарант за етн мир и в същото време раздавали порциите всичко има начало и краи които е жив ще гледа

3

Така е Тишо

преди 1 месец

И аз исках 150 милиона кредит който да не връщам на от ББР ми отказаха.Викат не на всеки даваме.

2

Анонимен

преди 1 месец

Както е казал народът: "Няма банка която не дава, а клиенти които не знаят да си поискат". Колко от вас поискаха 150 млн от тази банка, за да се оплакват че не са им ги дали?

1

Ясно е,

преди 1 месец

Че Гайтански си е дал 10% от заема на Мавродиев и още 20% на Борисов.Но няма кой да го докаже.