31

Анонимен

преди 1 месец

Тая мога да я оприлича на повярвал си посредственик критично нуждаещ се от ориентации , защото се е загубила в плиткоумието си .

30

Анонимен

преди 1 месец

Квито PR-ите , таквия и политиците , задръстеняци олизващи разни ориентации .

29

Рендето

преди 1 месец

Не Президента Радев и българското Общество са "Язвата" в Европа, а такива като "Мадам" Пиарката!!! Надявам се Изборите за Бг Парламент да продължат докато такива като тази "Мадам" не бъдат изринати от Политическия, Обществен и Медиен живот на Държавата!!!

28

Анонимен

преди 1 месец

Ако ще правим сравнения , ние сме гнойна рана в гниещия труп Европа в какъвто я превърна нефелните и управници во главе с брюкселската скотовидна бюрократщина .

27

Анонимен

преди 1 месец

Хайде, хайде, ти като прави пиара на харвардите изобщо нямаш вина. Като си сритахте шапките, грабна твоята и вече си против тях. Какво му е на геополитическата концепция на президента, нито иска излизане от ЕС, нито от Нато. Просто има мозък в главата, преценява сам и сам взема решения, не чака някой да му ги снесе. У нас пък Радев е с най-голямата подкрепа все още за разлика от политиците. Европа не ме интересува, у нас е важно какво е.

26

Гнойна баба

преди 1 месец

Един имен, възпитан и образован човек никога няма да назове родината си "гнойна рана". Ще намери други думи или ще замълчи.

25

Анонимен

преди 1 месец

пиар експерт! Май повече на клюкарка прилича тази експертка куцо и сакато вече разбира от политика че и живее от политиката,за това сме гнойната рана на Европата.

24

Гаргамел

преди 1 месец

След започването до няколко месеца на истинска и пълномащабна война между Русия и НАТО /за която се говори в момента/, именно тази баба ще ви се "изплюе" на физиономиите . . .татаро-печенеги !Тогава когато след 40-дневно обучение, под ръководството на натовски инструктури,ще заминете като "пушечно месо" на Източния фронт с еднопосочни билети !

23

Анонимен

преди 1 месец

Не само президента и неговата кохорта от ДС, но и ПП,ДБ са проклятието на България, днес. Кирил Петков, Лена Бориславова, Асен Василев, Николай Денков, Божанков, Лорер, Гюров... са срамът на България. Какво още трябва да се разкрие, за да разобличи тези нагли и неможещи да управляват, хора? Срам, срам, срам!

22

Пепката

преди 1 месец

Тая е гнойната рана на България!

21

Сашо

преди 1 месец

Тая па и тая...Това че тя е цирей и се чуства такава ОК, ама кво ми налага мнението си.СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ПРОСТИТЕ ХОРА ИЗВЕСТНИ !!!

20

Напразна загриженост

преди 1 месец

Тази дама напразно се безпокои, защото веднага след края на Украинската война със съдебни решение всички виновни ще си получат заслуженото.

19

Анонимен

преди 1 месец

Горещините не се отразяват добре на възрастните хора. Горката женица. Явно не се чувства добре.

18

Анонимен

преди 1 месец

Тази стара баба няма ли кой да я клати, че се прави на много знаеща ?

17

Случаен минувач

преди 1 месец

Диано, помня те още навремето двамата с Косю Тренчев се пишехте профсъюзни "лидери". Нищо реално не правехте за трудещите се, само интервюта давахте пред журналистите! Само приказки и приказки, а реално - нищо! И сега правиш същото, да, имаш дар слово! Но още Левски е казал: Дела трябват, а не думи!

16

Алекс

преди 1 месец

Откъде я изровихте тази "експертка".Кога се яви на избори,колко гласа спечели,че си позволява да оценява Президента с 1,6 млн. гласа.Като нямаш данни,не разспространяваш брътвежите на Гуцан.Знайни и незнайни елементи като тази започнаха да си лепят етикет "пиар-експерт" и да търсят 5 мин. слава.

15

Ла Рошфуко

преди 1 месец

Тази гнойна рана на снагата на континента, може да се излекува много лесно:След приключването на войната в Украйна и свикването на ново Ялтенскоспоразумение между великите сили да бъдем поделени и разчленени между Турция и Сърбия !

14

Анонимен

преди 1 месец

ДИАНА ОТДАЛЕЧЕ ТИ ЛИЧИ ЧЕ СИ ГНОИНА ПЪПКА

13

Анонимен

преди 1 месец

Диянчето беше спусната с парашут в тила на врага ППДБ за да извършва подривна дейност.. но беше разкрита и тя избяга . Сега е от специалните части на ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 1 месец

пИАр експерт който клепа по стар ЕвроАтлантическиЛГБТмултикултуренТрансизродски маниер. Дъртата грантаджийка и майка си ще продаде за един пробит цент!