290

Мда

преди 1 месец

Хитлер с 4 милионна армия бе разбит при Курск , Зеления наркоман си е повярвал че може хаха.Сега след като напълно отрежат достъпа на нацистите обратно към Украйна руснаците ще ги изловят и избият систематично един по един ...

289

82 ОМБр

преди 1 месец

Смислена или безсмислена смърт,това го решава украйнската власт и украйнския президент,не аз и ти. Слава на Украйна!

288

До 317

преди 1 месец

Украинците за кого ще.раьменят взетите руски военнопленници ? Ти да си чул досега Зеленски или Сирсни да са признали че украински военнослужещи са взимани в плен ?!!Нали лaйнянитe медии които четеше пушат че руснаците не взимали пленници и убивали укрите на място ?!!

287

Тон

преди 1 месец

Украинският режим умира насила да праща младите си граждани на сигурна безмислена смърт!

286

Отлично !

преди 1 месец

Руската армия унищожи конвоя на 82-ра специална десантно-щурмова бригада на въоръжените сили на Украйна с бронирани машини от страните от НАТО. Това е съобщил офицер от руската морска пехота, предава РИА Новости."Морските пехотинци от 810-та бригада напълно унищожиха мобилна група от въоръжените сили на Украйна, която се движеше в района на Курск в конвой от бронирана техника от страните от НАТО", е коментирал командирът на частта.Според посочените от него данни, "две американски бронирани машини HMMWV, няколко канадски бронирани коли Rochelle Senator и американска тежка бронирана маши

285

Тон

преди 1 месец

Проблема на запада е че всички трябва да им се подчиняват, затова цветни революции, НПО та работят усилено за налагането на техният модел,знам че никой не иска някой да му се налага!

284

82 ОМБр

преди 1 месец

Предаде ТАСС -тука трябва да спреш,като ги покажат на видео,така както украйнците показват пленените мужици ще повярваме!

283

82 ОМБр

преди 1 месец

Украйнците умират за земята си,дома си,правото си на суверенно съществуване,от друга страна,руснаците умират за новия медал на командира си. Е...нека умират!

282

Един хохъл

преди 1 месец

Повече от 20 украински военнослужещи са се предали като военнопленници в Курска област. Това е съобщил представител на руските служби за сигурност, предава ТАСС."Двадесет и четирима военнослужещи от 22-ра отделна механизирана бригада на ВСУ организирано са се предали на руската армия край село Комаровка на Курското направление", заяви събеседникът на агенцията.За капитулацията е използван специално създаденият за тази цел канал в Telegram FREE_SOLDIER2022, с чиято помощ бойците са се свързали.

281

Мда

преди 1 месец

От статията единствено разбираме че болниците са претъпкани с осакатени украински войници ...за което Зеленски не споменава и дума

280

Фитока

преди 1 месец

Народът щял да свали Путин?След като са се вдигнали и ловците от Усурийска област чак на път към Курска област за лов на украински войници едва ли народът ще сбъдне очакванията на Киев.Нещо много се стреляло днес по украинците чета,явно са дошли и други ловци.Е,ще имат доста работа след като украинците вкараха и последните си резерви там и са общо 11 хиляди.Ся да видим как се бранят,защото с тези войски няма как да настъпват.Ко има да стаа ша стаа показа бирата ми.

279

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 315 И накъде са напреднали? 3 дена 10 км.без отпор. Руснаците са заповядали на своите да не се съпротивляват безсмислено, за разлика от укрите. "Батковците"ще ги пресрещнат навътре в територията. Засега руснаците само се отбраняват. Водят познатата тактика на изтощаване на противника. След десетина дни като им свърши джепането и храната, ще станат лесна плячка без много жертви от руска страна. Е, това което е останало от тях. "Слава кокаине".

278

това са

преди 1 месец

това са тлъстите, охранени, корумпирани руски генерали,губернатори......

277

Анонимен

преди 1 месец

Странната дума е съчетание между макарони урсула на френски марсулез нещо като марсилезата

276

Анонимен

преди 1 месец

американците не са знаели, пък и експерти твърдят, че американцитя никога не започват наземни операции без авиация и артилерия, британците мълчат

275

Анонимен

преди 1 месец

По миролюбив народ от руския ми е трудно да си представя. Аз бих стрелял по агресора окупатор адам .

274

Анонимен

преди 1 месец

руснаците не стреляха срещу нас?

273

Ханализатор

преди 1 месец

Чудесно списана/автоматично преписана статийка. Само разбрах, че компостирането на човешки същества (и от двете страни) предизвиква сексуален трепет в масата от нехора.

272

Анонимен

преди 1 месец

Най ме кефи зеленото паляче Вова мурсулез.

271

Анонимен

преди 1 месец

Адам не е герой както се опитват да го изкарат НПО агентите. Адам е окупатор и агресор. Но всичко се връщаХерсон също и Суми .