20

Анонимен

преди 1 месец

Подводница ли пращат

19

Рендето

преди 1 месец

Бг е заплатила между Шест и Седем Милиарда Лева (3,5 Млр. Евро) за закупка на Западно въоръжение и вече Шеста Година все още не е получила НИЩО!!!!!!!!!!!, но затова пък раздаваме и разпродаваме нашето, което се оказа, че по нищо не отстъпва на Западното, с изключение на.... високата Цената на западното!!!!!

18

?

преди 1 месец

Туй дърто куку докога ще го държа на този пост? Толкова ли няма кой друг да сложат или идеята е всички "управляващи" из Европа да приличат на Байдън?

17

Българин

преди 1 месец

Лично да ви стигнат същите оръжия!

16

Анонимен

преди 1 месец

Разграден двор

15

Смях

преди 1 месец

Сега им обещаха стипендии на курсантите. Ами нали всеки студент за една бригада в САЩ или другаде ще си ги изкара. Хем свят ще види, ще се забавлява. А и може да си работи докато учи, което ще си му е осигурителен стаж. Курсанта ще чисти , лъска , строи амфитеатри, гаси пожари, ще го ползват за какво ли не за по- малко пари. И накрая ще има правото да си плати за това - да си купи стаж:+)))) Сещате ли се що нямате кандидати ?

14

Ако не са

преди 1 месец

бруталните и заробващи договори, поне една трета от курсантите да са си хвърлили рапортите още утре. Това го знам от преподавател от НВУ в Търново. Всеки студент може да премисли, да си смени специалността, да си вземе дипломата и да иде по света след завършването..... Само и единствено курсанта дължи пари обаче. Да де,ама държавата само за него ли е харчила пари? Едно инженерно или медицинско образование да не е евтино? И кой ще си заложи бъдещето при тези кожодерски условия?

13

Така е

преди 1 месец

Курсант - медик, безплатно медицинско образование при пълна държавна издръжка в прекрасния град Варна, гарантирано кариерно развитие във най- добрата здравна институция в страната - ВМА. С всичките опции за специализации и т. н. И все пак - от обявени 20 места прием са влезли само 13 ?!?!? НЕ ВИ ЛИ ИДВА НА УМ, ЧЕ НЯКЪДЕ НЕЩО КАРДИНАЛНО Е СБЪРКАНО?

12

СТАТУТА

преди 1 месец

На курсанта е противоконституционен!!!! Ефективно е лишен от основното си право на труд! Служиш, ограничен си, а не ти се брои за стаж.А ако почнеш да работиш, ще те уволнят и ще ти искат нечовешка неустойка. Каквато впрочем само от курсанта се иска, от никой студент. Е- ЖЕЛАЕЩИ ДА ГИ ПРАВЯТ *** *** НЯМА!!!!

11

Супер клип беше

преди 1 месец

Хей, младеж - ти си фрустриран?!? Всички те дразнят, никой не те разбира? Иде ти да си отместиш на света,А?! ЕЛА ДА ТЕ ВЪОРЪЖИМ!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

До Защо - Защото е длъжна да дава отчет, все пак харчи народни пари, а не от личните си сметки.

9

Защо

преди 1 месец

Власта дразни народа като споделя факти за помоща за хунтата в Киев.Точно в този момент.

8

Приема?!?

преди 1 месец

За военните училища е провал. Генерален провал. В НВУ обявяват втори допълнителен прием. Там остави, в калта на никой не му се гази. Ами и за морското училище(!!!!) желаещи няма и от прием 73 влязоха 55. Сега се опитват да ги събират допълнително. Във въздушното има останали свободни места за двама пилоти. ДАЖЕ И МЕСТАТА ЗА МЕДИЦИ НЕ СА ПОПЪЛНЕНИ -ОТ 20 СА ВЛЕЗЛИ 13. Това питайте , и каква е причината - не за клиповете на душевно импотентни и умствено безплодни пиари....

7

Ужас

преди 1 месец

Помагаме на терористи според немски и американски медии

6

Анонимен

преди 1 месец

Откачалки.Дават на укрите,за да стрелят после по АЕЦ-ве.Ако гръмнат цялата Галактика ще си замине после от ядрена война.Укрите точно това искат.Да взривят Галактиката,защото са под влияние на зли сили.

5

Вещ

преди 1 месец

Има дни, в които самолетите кацащи на летище София да през пет десет минути.

4

Конфуции

преди 1 месец

Украйна е агресор според последните военни действия, защо подкрепяме агресори и се превръщаме в спонсори на терористини държави?

3

Анонимен

преди 1 месец

Дори не е длъжен човека да обяснява какво и как доставяме, това трябва да е военна тайна

2

Анонимен

преди 1 месец

А съгласно решение на НС колко е помощта за България и кога ще я видят бължгарите?

1

Анонимен

преди 1 месец

И на магистралата всеки ден също конвои от коли и каминои.