10

ДО ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 месец

Трябва да има Закон и Битовите Потребители . Закона за Бизнеса е за 185 лева за Мегават Ние Физическите Лица , плащаме по Фактури и ДДС 270 лева за Мегават .Това е от 1 Юли . Трябва и ние да сме под Закрила от Държавата . Искам да ми връщат парите над 185 лева .

9

Анонимен

преди 1 месец

И всичко това благодарение на великият главнокомандващ, стратег,геополитик, ловец, писател,плувец,рибар, кагебист,таксист,баскетболист, строител четвърти разряд и патриот,шахматист,хокеист и главен мечкадар Владимир Владимирович Путин!

8

Анонимен

преди 1 месец

Компенсации за мен кога 30 % инфлация е цени огромни Възраждане а моите компенсации

7

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо и Кокорчо от износители на ток ни превърнаха във вносители.Някакви откачени с месеци по телевизията ни убеждаваха,че вносния бил по-евтин,а се оказа по-скъп.Ще разчитаме на северни сияния да се осветяваме нощем...

6

Анонимен

преди 1 месец

компенсации от кого -- от сащ или от бюджета, по-големи *** аци от това възраждане няма.

5

Бизнесът

преди 1 месец

Мерси, копейчо. Ша почерпим!

4

Вместо да субсидират

преди 1 месец

бизнеса като му плащат тока, да вземат да отменят мярката за "либерализация на пазара на ел. енергия" с която го удариха преди това. Буквално сами си създаваме проблемите и после се чудим къде отива държавния бюджет. Айде стегнете се малко и вземете да довършите най-сетне АЕЦ Белене, за да може тока да поевтинее за бизнеса и домакинствата и то трайно. Стига с тез полувинчати мерки.

3

До 1

преди 1 месец

Изчезни бе, Гейлорд!

2

Симо

преди 1 месец

Получих изравнителна сметка от Топлофикация за 1500 лева. Искам държавата да ми я плати.

1

Анонимен

преди 1 месец

А братчедите на Копейкин у Максуда :)))