50

Анонимен

преди 1 месец

Един от тези във фейсбук освен еднополови бракове и осиновяване на деца иска и запазена квота за тези за работа в държавната администрация. Поне нахалство не им липсва. Вижте в фейсбук

49

Анонимен

преди 1 месец

До Учител до 38 - Всички помним, как при първото преброяване след т.нар. Възродителен процес някои се бяха самоопределили като ескимоси. Така че, няма да е чудно, ако някои деца на майтап напишат, че сечувстват от някакъв трети или тридесет и трети пол. Но някои пропагандатори и НПО-та ще решат, че отговорът е сериозен и ще направят от това капитал.

48

до 46

преди 1 месец

Не зная, на мен опция в)друго не ме подтиква към извращения. Не зная с какво мръсно съзнание сте учителите, ама май Бог трябва да пази децата ни от вас, ако опция на тест с отговори ви подтиква към сатанизъм и разврат. Мен най ме е страх от тия 55+ учители християни, съвсем са изфъскали

47

Не е сложно

преди 1 месец

В училище се изучава предметът "Анатомия". Когато говори за човешкия мозък, учителката ще им обясни, че има случаи на мутации и ще им даде за пример малформацията в структурата на мозъка на хомосексуалните. Ще добави, че вследствие на това съответният човек изпитва влечение не към другия пол, а към своя. Ще им каже с 1-2 изречения какво може да се постигне в тази насока вследствие на медикаментозна терапия, защото в тази област се работи непрекъснато и има резултати.

46

Анонимен

преди 1 месец

Забраните са знак на страх, страха идва от незнание и несигурност, незнанието и несигурноста идват от руската пропаганда от комунизма, Тогава е трябвало работна ръка за полето, не е можело да си позволят да няма деца и гейовете са правили насила семейства. Сега трябват войници на Русия и да запълни милионите, които избягаха от режима там.

45

Анонимен

преди 1 месец

Приемането но този закон по руски образец е изключителна пр остотия.Надявом се да се осъзнаят по-бързо и до го отменят.Копейките се изтропаха на метеното.

44

Учител до 38

преди 1 месец

Ненормалнико!Самият въпрос в анкетата дали си друго, освен мъж или жена, е пропаганда! Най-малкото възбужда нездрав интерес към отвратителното сатанистко зло, с което се опитват да облъчват децата на България.Но! Има Бог! Той ще възмезди продалите се на злото души за 30 сребърника.Бог ще пази децата ни и България!

43

Анонимен

преди 1 месец

Значи, в съседните Румъния и Гърция страни узакониха еднополовите бракове, а тук държим на "традицията". А коя е традицията на българите - това най- добре може да го опише Иво Сиромахов във фейлетон.:))

42

до 45

преди 1 месец

Единствените умствено ограничени тук сте тия, които не виждат по-далече от носа си. С кого си лягаш не определя какъв човек си и какво можеш. Или искаш да кажеш, че ти, рецидивиста от Люлинската панелка от мама си постигнал повече от Фреди Меркюри или Джордж Майкъл?

41

До 39

преди 1 месец

Май е драма на меките китки щом извадиха евтините лозунги,ама те са много ограчинени като тях са самите,то и никой не очаквал друго от умствено ограничени индивиди

40

Анонимен

преди 1 месец

Всички предсказвате смело бъдещето с увереност, но не знаете кога и как ще умрете. Какво значи "не трябва" и кой определя какво трябва. Нищо не трябва, еволюцията решава какво гени попадат в бъдещето. Фактите са че не можете да гарантирате нищо и завинаги и живота ви в един момент ще приключи. И след това е цяла вечност, оставете това да попие в главите. Че вие сте еднодневки.

39

хетеро

преди 1 месец

Аз съм хетеро човек, който няма нищо против гей браковете. Просто не ми пука кой с кого си ляга, стига да се държи добре с мен. Също така ско някой ден децата ми решат, че са такива, няма да ги обичам по-малко и да се откажа от тях. Това е единственото здравословно мислене по въпроса, всичко друго е проблем и идва от омраза и вътрешна несигурност и страх.

38

Трончо

преди 1 месец

Не вменявайте цялата отговорност за проблемите в обществото на учителите. Къде е семейното възпитание?

37

Надарен

преди 1 месец

В на Цомчо дуппиту,дуупиту,вътре,вътре,вътре,целия сух,да го боли,да вика,да търси майка си и баща си.

36

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 37 Не се самозалъгвай! Тук специално номерът на сбърканяците нама да мине! Толкоз!

35

Русофилски драми

преди 1 месец

А кво правим когато Костя Копейкин и тоя Даниел Проданов се харесат и поискат да се вземат? Копейкин ли ще приеме фамилията Проданов или обратно?

34

до 35

преди 1 месец

Друго може да значи котка, куче, саксия и тн. Човек трябва да има опции. С какво ви възмути това толкова? И как това в главата ви наби идеята, че вече не сте мъж или жена, щото на анкета има такава опция?

33

Анонимен

преди 1 месец

Новото поколение или както по Пеевски вече е модерно "Новото начало" е съвсем друго, друг манталитет, други ценности, друг морал. Реалността е пред вашите очи, вижте какво става в ТикТок, Инстаграм, Фейсбук, Новите деца са съвсем други. Текущите забрани са само за да си "успокоят" тесногръдието, че са забранили нещо , но то вече е сред тях и скоро ще заеме техните работни места.

32

Бай Танас

преди 1 месец

А, не така! Костя и Цомчо как ще се вземат?

31

до 32

преди 1 месец

Страх те е, че мъжа ти ще замине ли? И мен би ме било страх ако краката ми бяха като небран бостан като твоите и имах брадавици там, де слънце не огрява