75

@ЛудотоЛенче

преди 1 месец

Щото сигурно е агент на сащ и сорос. Никой не смее да махне такъв щатен служител на посолството.

74

Лудото Ленче

преди 1 месец

Защо тоя пудел Лозанов е НЕ сменяем ?!?? Да го разкарат от там тоя хрантутник и анти българин !!!

73

Бай Иван

преди 1 месец

Решението е ясно: градските либерали да си имат отделни училища заедно с талибани, педофили и изнасилвачи и да си дават децата в тях, нормалните да си имаме старите училищни норми ;)

72

а сега

преди 1 месец

ХУбу де. Щом като няма пропаганда, за какво всички незнаещи какво са надигнаха вой.Щом нямало такова нещо-хубаво.Закона няма да действа.Ама май май баш си има пропаганда и то здрава.И всеки се прави на луд.Това е един от най-важните и смислени закони приеман през демокрацията ни

71

eeeeeee

преди 1 месец

Костадинов: Запада е виновен за джендър идеологията. Психолога: Запада тук ли е с нас в стаята.

70

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха - Поне ще са прочели една книга, за разлика от много други...

69

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 69 - Официалната ... знаеш коя е :)

68

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха "Само религия трябва да се изучава в училищата" - и коя точно религия, защото в Бълогария официално признатите релегии не са 1 и 2?

67

Йонко

преди 1 месец

Какъв руски закон? От 1938 в САЩ се прилага FARA - Foreign Agents Registration Act. Тоя феерас с папийонката не иска ли да вземем нещо полезно от нашите партньори? Така ще се осветлят руските агенти, т.е. ще стане ясно, че са нищожно малко и няма никакво руско влияние, при положение, че тук има 4 американски бази, почти всички медии са техни, ваички НПО-та са техни, от години правителствата се съгласуват с Козяк и т.н.

66

Хахаха

преди 1 месец

Само религия трябва да се изучава в училищата. От първи до 12ти клас. Децата да излизат от училище с научена Библията наизуст. Така ще могат вече наистина да работят само като чистачи, сервитьори и бармани.

65

фаф

преди 1 месец

и като съществуват защо се крият

64

Анонимен

преди 1 месец

Абе хора това ли е най-големия порблем на държавата? Откраднати са 150 милиона и няма да си ги върнем, а Булгаргаз е пред фалит!

63

Анонимен

преди 1 месец

И като няма такова нещо защо всички грантажии започнахте да вието на умряяло?

62

Анонимен

преди 1 месец

Този минчев не само е обърнал резбата, а я е превъртял

61

Анонимен

преди 1 месец

Тъй като избрания народ са евреите да видим какъв е закона в Израел. И да си припомним писаната история за унищожението на двата града: Содом и Гомор. По кой път вървим и Кой ни води, ще го следваме ли.

60

Анонимен

преди 1 месец

Дъртият противняк какво иска?

59

Анонимен

преди 1 месец

Много ме кефи, че всички си мислят, че "фашизмът" опира до това, кой можело да е гей и не можело да е гей ... Нищо, че 1 има повече от 30000 взети заедно, като пари и имоти ... ама те живеели в демократично и "Равно" общество ... хе хе хе ...

58

Анонимен

преди 1 месец

До До 51 - "Деца - има мъже, които искат да спят с други мъже. Те се наричат гейове" - До там. Ама не спират до там....

57

Анонимен

преди 1 месец

Този Лозанов е мега противен изверг

56

Lina

преди 1 месец

Срамувам се, че тази евтина душа под наем ми е преподавал... А иначе мария пърцърова много държеше да се разкрие в ефир, макар Евгени Минчев да се опита да и изясни, че никой не се вълнува от чуждата duoka,и не е нужно да е основна тема на разговор. Хора , без първите 7 г, опитват да " възпитават" 7 годишни. Страшно.