25

Анонимен

преди 1 месец

Седя гладен и си мисля какво лекарство да си купя и какво да изям за да отслабна?

24

Анонимен

преди 1 месец

В едно европейско училище поставили тази задача. Никой не успял да я реши. А вие можете ли? Следните месечни разходи: Ток 110 лева. Вода 20 лева. Интернет 25 лева. Телефон 15 лева. Детска градина 35 лева. Други/ лекарства, транспорт 100 лева. Месечен приход 360 лева. Извадете разходите от приходите, разделете на 30 дни и намерете теорема, с която да докажете, че хората са живи?

23

Анонимен

преди 1 месец

Ваксина за спин... Малко научна фантастика..

22

Анонимен

преди 1 месец

Ковид лъжата показа, че медиците са лъгали не само за съществуването на ковид, но и за всичко останало. Оперират здрави хора, крият лекарски грешки, крият грешно поставени диагнози, интубират здрави хора, точат касата. За пари! Изцяло разкриха изгнилата си същност!

21

Анонимен

преди 1 месец

Проф. Картонджиев.... Имам Идея... не знам кога ще е но ако искаш ела Картанджиев с Тоя Траперски Мустак на гости по Родопите и ще ти направим проверка на Флуидите които ти истичат от сoполите по мустaците... как се различават.... как са... степенно ли се движат или се преливат един в друг... Също дали си променят честотата на развъдени бактерии... да проверим има ли дупки пропадащи във флуидната честота над България? Съгласен ли си?

20

Анонимен

преди 1 месец

Цитат:/България беше по времето на социализма най-големият износител на антибиотици в социалистическата система в СИВ, имаше най-големите производствени мощности и произвеждаше всички антибиотици с изключение на един. И то собствен синтез - 7- те години само САЩ и България произвеждаха да стратегически антибиотици, смърт срещу вътреболничните инфекции. Сега купуваме от съседни държави./, възобновете производството на Бг лекарствата/не само антибиотици/ и за вътрешен и за външен пазар.

19

Анонимен

преди 1 месец

ГМО-то до това води - повишена устойчивост на лошите бактерии! Човекът няма ли най-сетне да си научи урока и да не се меша у природните дела, докато не израстне?!

18

Анонимен

преди 1 месец

Най-големият проблем е, че такива като този все още се разхождат свободно, а не са се превърнали в коледна украса по дърветата!

17

Анонимен

преди 1 месец

Най - големият проблем е липсата на активни антивирусни медикаменти за премахване на бактериите по мустаците!

16

Анонимен

преди 1 месец

Не! Най-важното е "България търси талант", защото с маймунджулъци по-лесно и забавно е. А че няма вече лекари!? Един мой познат лекар ми беше написал рецепта преди 2 години и понеже лекарството беше българско и страшно евтино, навсякъде ме питаха "за какво ми е предписано", "каква му е специалността на лекаря", а без рецепта не ми даваха лекарството, което по принцип по-рано съм си го купувал без рецепта.

15

25

преди 1 месец

А индди.оттите искат да забраняват хомеопатията! Хем нищо не вдяват, хем отричат! Хомеопатията МОЖЕ да се съвместява и с Антибиотик, ако се наложи. Само веднъж ми се наложи и то по моя вина!

14

Анонимен.

преди 1 месец

Най -големият проблем е цялата световна шайка, към която е и въпросният другар от снимката. Отдавна всички тези персони трябваше да бъдат съдени и сложени там където им мястото за престъплението което направиха към човечеството през последните години. Контролираните медии от сатанинското лоби, което още се мъчи да тормози хората няма да спрат да ги канят и да им дават форум Да се надяваме, че краят е близо и възмездието ще възтържествува.

13

Анонимен

преди 1 месец

Брей, бай Шиле се събуди най-накрая!

12

Уинстън Чрънчил

преди 1 месец

До Анонимен18 мене са ми казали че в задунайски татарстан се къпе само тоя дето го мързи да се чеше. добре е да не се изказваш на импровизация

11

Анонимен

преди 1 месец

Дайте да видим оня некъпания урродд витанов. Той ни беше любимия. С неговите "изчисления", платени интервюта и лъжи. Така и не му се получи де. Но двамцата с този убавец на снимката са за затвора за престъпления с/у българския народ.

10

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Евреите ! Спомнете си испанската еврейска чума! Спомнете си еврейският Ковид! Спомнете си еврейският птичи грип! Спомнете си еврейската луда крава! Спомнете си как евреите ни наложиха фараонската християнска религия палейки гори,натравяйки кладенци,крадейки деца,избивайки мъже и изнасилвайки съпругите им.Това е,а от Израел идват тревожни новини,защото Нетаняху се оказа антиционист и абсолютен палестинец.Сибовете на Бенджамин мязат на араби. Друго няма какво да добавя.

9

Анонимен

преди 1 месец

Бай Шиле, липсва ли ти ковид истерията? Ееееех, колко хубаво ти беше да плашиш шмат---ките, те да ти вярват...

8

THE BEST

преди 1 месец

Шиле , Шиле има антивирусни препарати - доста хранителни добавки има , които стават. То не са гъби, пробиотици, жен-шен, коластра , ехинацея, черен бъз, котешки нокът... Но трябва да се пият....

7

Анонимен

преди 1 месец

Липсват медикаменти , ама ракети за Украйна има бол. Явно е , че искат не да ни лекуват , а изтрепят.

6

НайДобрият АнтиВирус

преди 1 месец

е Банан завит в ГъъзПапирус - за това при КОВИДа се биеха да ги изкупуват от хипермаркетите!