44

Гневен

преди 1 месец

До 42,То пък някой ти обръща внимание

43

КОРУПЦИЯ ПП ДБ...

преди 1 месец

КОРУПЦИЯ НА КИРО И АСЕН....

42

До 37 Гневен

преди 1 месец

Като си гневен, се оплачи на Путин, он цени такива русофили, като тебе

41

Анонимен

преди 1 месец

НПО-тата са паралелна държава. Това трябва да се осъзнае. Много МНОГО е опасно. Чрез НПО в Грузия и на други места стават кървави преврати. Липсата на информация сред масите е умишлена. Изключително е опасно!!!! Ако беше демократично и мило , в САЩ нямаше да са забранени и нямаше да се предвиждат санкции, включително затвор, за НПО с чуждо финансиране. Безобразно срамно и позорно е в системата на българското образование да се допускат наивници !!!

40

Анонимен

преди 1 месец

Как можело това, как можело онова?!!! Иван Костов като каза едно време, че всички в БГ сме братовчеди го оплюхте. Я, питайте бате Бойко за братовчеда Ради... Всичко у нас е илюзия - държавни институции, законност, гражданско общество, синдикати, образование, култура и т.н. Прах в очите на народонаселението.

39

Shark

преди 1 месец

Как може НПО - НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА организация да бъде финансирана от министрество, т.е. от правителството!!! Няма ли кой да спре това!

38

Анонимен

преди 1 месец

Доган навремето ви каза за обръча от фирми. Такъв обръч от НПО има в МОН. И така е вече почти 20 г. Имитация на гражданска загриженост, купени "експерти", тотална некадърщина.

37

Гневен

преди 1 месец

Аз съм глух и къорава помощ не съм видял от НПО.Дори не можах да си намеря учебник по жестомимика нито курсове .Тия нпо-та са като крлежи ве

36

Анонимен

преди 1 месец

това го прие правителството на луканов, субсидиране на НПО и вече край нямат, появяват се все нови нови, например след скандала в Народния театър се появи някаква фондация за култура на Манол Пейков през 2023 г.

35

Анонимен

преди 1 месец

Пyтuнофилът, ако не мрази целия останал свят, който постоянно му напомня как се е провалил в живота - и морално, и професионално - и как е заложил всичко на най-куция кон - Мордорското блато - няма да е nyтuнофил.

34

Анонимен

преди 1 месец

После се питате защо няма гражданско общество в България. НПО да се финансират от държавата е пълно извращение, същото както синдикатите да са на кьор-софри с работодателите.

33

Анонимен

преди 1 месец

Почти изплатих второ жилище благодарение на две скромни НПО-та. От 2013-та не знам какво е стрес и да си даваш зор. Беснейте колкото искате, тин.сали дъна такива. Довечера си пуснете чалгийка, налейте си ракийка, ударете два на жената, че все някой трябва да ви е крив. Вие нямате вина, други са ви виновни. Да видия сега как щяло да има "възмездие", смешковци.

32

Въпросче

преди 1 месец

а защо като са НПО, т.е. НеПравителствена Организация, Получават - Милиони от Правителството?! а Вие си Р0ботете и Плащайте Данъци, ако пари пак няма за НПО-то, няма страшно за 3 години Утроихме Външният си Дълг!

31

Анонимен

преди 1 месец

В Норвегия са го измислили. Щом малкият наркоман не може да учи щот е глуповат го пращат на кръжок по трудово. Учат ги да чистят да готвят да поправят дребни работи да се грижат за животни да строят бунгала.Що да го напъват като не може .

30

ОТ НПО-тата:

преди 1 месец

Всяка майка се чувства задължена, да "оспорва" лошите оценки на детето си. Вместо да се карат на децата, че не пишат домашни, карат се на учителя. В клас, децата не могат да бъдат наказвани, дори не може и да им се скарат или дадът за "лош пример". Началните класове са като детска градина, с разлиакта, че не преспиват там следобяд. За да не се "стресират", на малките не се поставят оценки. Почват да идват с обици на носа и открити татуси още в 6-ти клас, но училището, трбвало да толерира.

29

Фулбрайт 5 млн

преди 1 месец

И какво излезе...ние пак даваме пари на САЩ през Фулбрайт, която навсякъде се рекламира като Американска инициатива и всеки си мисли, че те, Богатите дават пари а излиза, че ние бедните даваме на богатите Американци?

28

Смятай, сами си

преди 1 месец

финансираме подривната дейност.

27

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 24 - Радвай се, краднали, щото имало бол. Да кажеш като има бол, що няма за хората, за болните деца, за разрушените от наводненията и изгорелите от пожарите къщи? А откъде ги има бол тия пари, пак са на хората, само дето единици се възползват от тях. Значи,, МОН пари за заплати на преподавателите няма, или намира след протести, но за НПО-тата проблем няма, пари бол.

26

Анонимен

преди 1 месец

До Държавната софра "Освен за децата с увреждания, всички други проекти не дават полза и стойност на българчетата. Събират си данни и си продават анализите след това навън." - Не е това. Влиянието е по-важно. Това, че Иван имал тройка и обичал рап музика не е отлкова важно за тях. Все ще намерят, какво да му продадът когато порасне. Въпросът е, че отсега ако го обработят, ще го научат и какво да казва и мисли.

25

Анонимен

преди 1 месец

Всяко НПО си има цел. Но не винаге е тази, която то твърди, че е. Бях в компания, в която еидн от инвестиотрите, караше негов приятел от Дубай, да финансира НПО, което се бореше "яростно" против коли с ДВГ. Каква беше нашата компания? Зарядни станции за EV-та с абонамент. Рабзира се, щом не е "нашата компания" да дава пари дирекнто на НПО-то, не е проблем. А иначе, НПО-то бяха 25 студентчета, на издръжката на непознат от чужбина, дето само правеха протести.