196

Анонимен

преди 1 месец

Протести на явни и прикрити п.д.рунгели. И едните и другите не са със света. Да ги оставят да се избият взаимно.

195

Комитов

преди 1 месец

Виждаме как запада погазва най- малката и най важната градивна единица на човешкото общество - семейството ,,,и поради тази причина почва да гние отвътре ,,,,,ясно ече трябва да намалим населението но с Ковида не беше лош опита ..,,вън наглите 7000 човека от училищатание нормалните сме 6000000

194

Анонимен

преди 1 месец

До АНОНИМЕН 007 Господ няма, приеми го. Живееш кратко, смъртен си. Но си се оставил други да ти диктуват кое е добро и кое е лошо.

193

Анонимен

преди 1 месец

До МАЙКА Нали искахте да върнат дъгата на децата. Сега пък защо детето имало ветрилце с цветовете на дъгата. Изтрещяли хора. Деца с цветни вертила, ти да видиш.

192

JJIvanov Douser

преди 1 месец

Внимание експерти да огледат тежко ТРАЙНО НЕЛЕЧИМО увредени милиони БЪлгари и БЪлгарки от наглло престъпни дигитално хологрмани оръжия лепени на предни стъкла на автомобили НЕЗАКОННО. . Вижте на видео клипове девойки говорещи пред камери. Виждат се тежки увреждания на главите . Увредени са главен мозък и строго специфични зони на централна нервна система. ПОдобни по тежки увреждания имат цивилни от МВР по време на МАЗНИ пресконференции на КАлин Стоянов..ЗАКОНЪТ /ЗДП 1969 ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО

191

AI victims BG

преди 1 месец

ВНИМАНИЕ експерти да огледат тежки увреждания на точно специфични дялове на главен мозък на протестиращите. Вероятно терористи са ги увредили с ИЗкуствен интелект терор.. Подобни са снимани отлично по време на дирижирани протести в СЛовакия..

190

Гневен Българин

преди 1 месец

Единственото хубаво нещо от години насам, което политиците са направили!Вижте как към зададен въпрос към "тези", какво им се ограничава, те нямат отговор и повтарят само "демокрацията, правата, демокрацията, правата"...Излиза, че ако някой твърди, че е щраус, го вкарват в лудница, когато обаче мъж твърди, че е жена или обратното, му дават права...Болен народ...

189

Затвор за депутатите

преди 1 месец

Experts must to make tests about .Внимание експерти да направят анализи къде е скрил над 500 000 000 ограбени от КТБАНКА ДИЛЯН ПЕЕВСКИ И Компания от ДПС.. Вижте записи на показания по време на ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ ..

188

Христо Христов

преди 1 месец

Ясно се вижда, че проевропейците са девианти, търсещи лична изгода чрез насаждане на разделение и противопоставяне в обществото. Браво на Радев!

187

Анонимен

преди 1 месец

Забранена е пропагандата на обратните и това е правилно! Те искат да влязат в час и на детето ми да обясняват как го прави мъж с мъж и жена с жена. Или то с то. Ще взема една тояга и ще ви изправя ориентацията. И имат наглостта да протестират, че имали право да го правят.

186

явно

преди 1 месец

ППДБ явно са обратттни.

185

Антидегенерат

преди 1 месец

Системата ги убивала. Как точно? От какви права сте лишени драги миПедеруги? Изброете ги ако можете. Кой и с какво ви нарушава правата? Кой ви спира да си бъркате по дуппкитте? И защо е необходим протест за нещо толкова елементарно - да се спре с пропагандата на пошлите ви мераци и психичноболните ви амбиции. Нима би било нормално и децата да се заразят с тая ваша проказа?

184

Анонимен

преди 1 месец

Това е ЕДИНСТВЕНОТО добро нещо дошло от политиците ни през последните 35 години. Браво на Възраждане. Каквито и да са това е огромна стъпка напред за опазване на децата ни. Искаме смърт за еврогеюфщината (като движение) и нормално развитие на децата и обществото. Едно 5 годишно дете трябва да играе и се развива нормално, а не да му се внушават сатанистки извергщини.

183

Каскетя

преди 1 месец

А ве защо някои от таз убитаци, дето системата ги убивала носят плакати "славу Путину" ?

182

Да изпомпим

преди 1 месец

Запрятайте ръкави да изпомпим и пресушим мазното мръсно блато на либерастията и джендеращината и да изхвърлим тези мътни води обратно там от където ни ги дадоха, а именно западна Европа и ФАЩ.

181

Бой

преди 1 месец

С вили, с колове! Кой с каквото намери бой по либерастията.

180

Анонимен

преди 1 месец

За пореден път, твърдението ми че копейките са фейсбук извратеняци се доказва. Мразят джендърите, мразят и запада, ама по цял ден са у фейса и дават акъл, а на протеста шепа дърводелци => какви са? Пeдaли, сър!

179

Содомит

преди 1 месец

Победата ще бъде наша.Хетеросексуалните ще бъдат разбити.Да си хомо ще е задължително.

178

Долу

преди 1 месец

Долу мръсните ръце от децата !

177

Анонимен

преди 1 месец

Ами браво на възраждане,не вярвах че това може да мине,но казаха и го направиха.