134

made in hollywood

преди 1 месец

made in Usa

133

Виц

преди 1 месец

Смях, смях, смях и пак смях. Някой се спече явно... Скоро ще прехвърлят отговорността към извънземните, но това няма да спаси прогнилото либерално правителство в Германия.

132

Истината

преди 1 месец

Стига лъгахте !!

131

блицкриг

преди 1 месец

Чистата водка не петни пагона и дава добри идеи.

130

Ддд

преди 1 месец

Англия е завладяна от руски милионери и олигарси, които живеят на територията и. Нищо чудно , зад тази статия и разследване да седи някой сериозен руски милионер, подкупил, този и онзи във медията!

129

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Депутатът от Бундестага Сара Вагенкнехт изрази мнение, че Германия трябва да спре да доставя оръжие на Украйна, ако се докаже участието на Киев в подкопаването на Северни потоци.

128

това

преди 1 месец

писание е достойно за награда за ХЮГО - добре измислена фантастика.

127

Анонимен

преди 1 месец

Чудя се днесa това сами ли го измислиха или им дадоха листчетата от руското посолство? И путлеpасите кълват ли кълват!

126

Анонимен

преди 1 месец

До 121:Точно в десятката,браво.Само да добавя,че като цяпо не сме против корупцията,просто искаме равен достъп до нея.

125

На заден ход

преди 1 месец

Запада почна да прехвърля отговорност на Уруина - нещата явно не вървят на добре за укропитеците!

124

ХА ХА ХА!

преди 1 месец

Само няколко страни имат достатъчно екипировка за дълбоководни терористични операции! Това урките как са го "решили"? или ъе откъъде а знаят - ползвали са бамбукови пръчки да дишат и са свалили няколко тона експлозив на ръка!

123

Анонимен

преди 1 месец

Ние така с бандата решаваме да кацнем на луната после влизаме гоуфо и бръмчим като ракети

122

Мирен атентат в БГ

преди 1 месец

Гората над Сливен гори двама са гепили кабели и са ги горяли...

121

Груйо Михалов

преди 1 месец

Газ ,бензин инфлация това са бели кахъри страшното е , че тази война се води из между 15 атомни централи 5, от които най-големите в Европа и Света. Използват се над 50 годишни ракети, Севернокорейски и Ирански и правени в час по трудово дронове с платки от перални...

120

Анонимен

преди 1 месец

"Не съм направил нищо подобно. Никога не бих го направил", каза той в интервю за германския BILD." Да се подчертае "германския". В Германия мого хора възруптаха. А сега, какво излиза? Инфраструктура за милиарди бе унищожена. Ок, добре, сега има война, Германия подкрепя Украйна. Но после? Може никгоа да не получи евтина газ от Украйна. ТО си оказ аи влияние. Септември 2022-ра - цените на тока за бита скочиха 4-5 пъти. Искаха да ти плащат, ако не позлваш ток между 6 и 7 на вечеря ...

119

Анонимен

преди 1 месец

Как няма да има корупция, след като на входната врата на всяко учреждение пише: .............. "БУТНИ"

118

Анонимен

преди 1 месец

Много по-добре се живее, ако казваш: Всичко, което знаеш, ако не вярваш на всичко, което чуеш, а за всичко останало само се усмихваш!

117

Анонимен

преди 1 месец

Добрите хора лесно се познават, те не подскачат, често си мълчат. Когато ги обидят, просто стават и си отиват за пореден път. Добрите хора могат да прощават, не само с думи, но и със сърце. Каквото имат винаги раздават и слушат те с наивност на дете. Добрите хора лесно ще измамиш. Те бързо падат след подложен крак. Не ти се сърдят и не отмъщават. Господ отмъщава вместо тях.

116

Анонимен

преди 1 месец

Не отговаряй, когато си ядосан. Не обещавай, когато си щастлив. Не решавай, когато си тъжен. Животът ме научи на много неща. Едно от тези неща е, че хората не са такива, каквито изглеждат. Вече съм на такава възраст, че да не се притеснявам, какво другите мислят за мен. Нека другите се притесняват, какво аз си мисля за тях.

115

Проклети Укри

преди 1 месец

От укрите всичко може да се очаква