8

ммм

преди 1 месец

Купих от село от бате Виолин две кори с яйца; хубаво, но те се оказаха и доста, доста стари, следователно и развалени. Дадох му 55 ст за бройката, та нали уж са били от селски свободни кокошки. Сега тези птицевъди и уж (!..) производители на яйца, те пък искат да имат тотален монопол на яйцата в България, а те да струват в пределите на 0,99 лева бройката. Е, такова нещо няма как да стане! Какво правим при това положение? Защо украинските яйца са по-евтини, при условия, че няма ЕС ..? Питам!

7

Ром"с

преди 1 месец

Май си купих украински яйца((... в Лидл...пакетирани у нас .. не са свежи ,но са по-евтини от другите ..за първи път и последен ще е да купувам яйца не от наши известни производители.

6

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък си искам българските продукти. Не ми трябват такива от май----та му. Ако пък толкова някои преритват за вносно, нека бъдат така добри вносителите да слагат надписи, а не да ми пробутват украинско, турско и не знам си какво производство за българско.

5

ссс

преди 1 месец

Е когато БГ търговците ни цакат с 50% и повече е свободен пазар/не е спекула/, а когато някой ни "цака" с по-ниски цени е спекула. То много удобно, но за кой - за мен НЕ.

4

жалки са

преди 1 месец

Родните птицевъди искат 1 яйце да стане 1 левче !!

3

от Плевен

преди 1 месец

Аз съм на мнение, че трябва да има внос не само на яйца от Украйна, но и на други земеделски продукти. Миналата година купих за пчелите 20 тона бяла цвеклова захар с произход от Украйна на цена 1.14 лева килото, до като в нашите големи вериги тя се продаваше от 1.85 до 2.85 лева килото. Вноса регулира и пазарните отношения. Мен въобще не ме интересува от къде идва определена продукция, мен ме интересува качеството и нейната цена. И така, нека да има внос на всичко от Украйна ..!

2

Анонимен

преди 1 месец

Как така? Това не е евроатлантическо. Баба Урсулка ще ви напляска.

1

Анонимен

преди 1 месец

Украинските яйца не стават за консумация