23

Анонимен

преди 1 месец

До Британски опитТия талибани не са в ЕС.

22

Дилъри

преди 1 месец

Райския газ пречи на продажбата на трева. Народа се друса а приходи няма. Това е вредно за мафията. Разбирай за властимащите. Те са основният бенефициент от продажбата на наркотици. А дори и да влезе в закона - няма да има нито 1 осъден. Просто не може да се докаже нищо. Как ще проверят какъв е газа? С мобилен мас-спектрометър? Как ще съхранят газа? Как ще направят експертиза която да издържи в съда? Изпускаш балона и до там. Отваряш сифона и газ няма. Просто плашат гаргите и правят пиар.

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 19 това е идеята, и нито дума за амфетамините... така че вместо да дуеш балони, ще теглиш по една линия за 10 лв

20

Анонимен

преди 1 месец

Има проблеми с използването, изтръпвания, мравучкане, загуба на усещане на крайници, пристрастяване. Определено трябва да се забрани за свободно ползване.

19

Анонимен

преди 1 месец

До 17,Никой не ти казва, че райският газ е нещо невиждано. Искат да го ограничат. Не всеки с 10 лв в джоба да го ползва и да се качва след това да кара.

18

Анонимен

преди 1 месец

До един - А и освен това - тук не е редит. Не се прави на умен. Не минава.

17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 3 - Смешното е, че почти всички са се сбъсквали с нея, но сега ни казват, как е едва ли не фентинол във флакон ...

16

Анонимен

преди 1 месец

До един - За спраква - в сериозните зъболекарси кабинети има и апаратура и анестезиолози. Райската газ се ползва и за упойка. Зъболекарате полват както нея, така и други вещества. Това е просот поредната медийна кампания, с цел да ни покаже, че Нинова и ЕС работят "за нашето благо", като създават поредната морална паника.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9 - Нека не забравяме, че за три дена, натревия оксид стана най-опасното вещство познато на земята ... И то в последните 3 дена, в които нинова беше в управляваща коалиция. Сега се напълни нета със статии за опаснотите от това напълно познато и известнон а всички от стотици години вещество, което все още е свободно достъпно.

14

един

преди 1 месец

До Домбил БомбасовНе знаех, че зъболекарите имат на разположение и ти дават райски газ, докато ти оправят зъбите. Ти да видиш! За справка - 1. използването на райски газ за анестезия налага да има специална апаратура и анестезиолог 2. райският газ НЕ обезболява! Зъболекарите използват локални анестетици (лидокаин, маркаин и т.н)

13

Нинова

преди 1 месец

"Аз съм важна! Аз помагам! Ето! Правя нещо!"

12

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 10 - И защо трябва, да ти каже? Още малко ще искаш 3-те имена и адреса. Аз съм ги давал на такива готовакновци, ама или нищо или изведнъж идват 50 поръчки от Food Panda и един път ми натрошиха колата. Мъже ... мишоци.

11

Анонимен

преди 1 месец

АБЕ СПРИ СЕ, БЕ ДЪРТА ИЗТЪРКАНА ТАОЛЕТНА ХАРТИЯ, ТАКАВА! Държиш се като удавник за сламка - "райският газ". Едиснтвеното нещо, което успя да прокараш в парламента. Няма нужда - Това нещо го има от 100 години свободно достъпно! Псина ми с вашите "13 годишния Петъчу е приет в блница, след злоупотреба с райска газ ... и 1.8 промила алкохл в кръвта". Ако райският газ е наркотик, то кафето и шоколада са направо тежки наркотици.

10

Анонимен

преди 1 месец

До 8,Я кажи при кой зъболекар ходиш. А, да - пак мълчание!

9

Анонимен

преди 1 месец

Много се е активизирала Нинова. На всяка манджа мерудия. Късно, Нинова, прекалено късно. Никой не те ще, дори собствената ти партия.

8

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Анонименпо "Другите държави", инж. балкански, даже зъбаря ти ти дава райски газ докато ти чисти зъбния камък. проблема не е в рестрикциите, а в ушеф хондурас

7

Баронеса Нинова

преди 1 месец

Пък баронеса Meтpeca Нинова пълни главите на подрастващите с празни приказки.

6

IQ 3.14

преди 1 месец

корнела да се изказва за райския газ, означава че стокооборота с бело е понамалел.

5

от конгреса

преди 1 месец

тая се чуди как да провлече внимание :) къде види журналист и веднага се бута да каже нещо

4

Анонимен

преди 1 месец

Комунизма и путинизма са 100 пъти по зле от райския газ....