368

474

преди 1 месец

Е то пък голяма утеха, че ще свърши трагично на 80. 80 години си вееш байряка накрая "приключваш като световните негодяи", няма що. А иначе...СЛАВА

367

Анонимен

преди 1 месец

С Курск или без Курск, Путин накрая не само ще клекне, но и ще легне, защото е световен негодяй. А световните негодяи винаги са свършвали трагично и за себе си и за народите си. Справка: Историята.

366

Анонимен

преди 1 месец

Важното е че СССР воюва срещу руснаци.

365

Анонимен

преди 1 месец

Корупцията в България и ЕС няма край. Ще ни ограбят няколко стотин милиарда за ПВО, което е от миналото и ще рухне за седмица ако се наложи да ни защитава. Но понеже няма да се наложи, тия пари ще отидат в джобовете на някои крадци, начело с Урсула. Те и руснаците така си мислеха за Курска област, налято са пари за линия на отбрана, само че нито линия има, нито пари! В Украйна същата работа.

364

Анонимен

преди 1 месец

Да го погледнем от добрата и лошата страна за България. Ние наляхме нови няколко стотин милиона за ПВО. Украинците свалят самолети и вертолети с дронове и РЕБ. Ако направя аналогия с Кримската война, защо Русия губи, ще видим, че Русия тогава разполага с гладкостволни пушки, противника с нарезни. Армията на Руската империя е била оборудвана с оръжия от миналото, против ика с оръжия от бъдещето. Ние в момента повтаряме горчивия опит на Русия с покупката и на Ф16 и на Страйкъри и сега на IRIS-T.

363

Анонимен

преди 1 месец

Свалили два хеликоптера укрите. Само че как, с ПВО? С Патриоти? С IRIS? С ЗРК? Неееее. Един добър геймур, вероятно до скоро играещ COD и Battlefield, с умела маневра застигна хеликоптер. Къде са прехвалените патриоти за милиарди? Свалили и Су34... ама на летището, хаха. Пак с дрон. Да ти таковам и натовското ПВО...дето ще даваме пак милиарди за безсмислен щит!

362

Анонимен

преди 1 месец

За тоя, които не са наясно колко точно територия е взела Украйна, дори да вземем лъжливите 1000 кв.км., то това е площтта на Софийското поле горе долу. Така, че ето колко площ са завзели Украйна-една София. И смятате, че заради една София площ Путин ще клекне? Това мислене показва, колко е без адеждна ситуацията на запад и как се хващат и за най-малката сламка.

361

Ехаа

преди 1 месец

Страно е още няма нова побликация за "успехите на Украйна в Курска област"явно вече няма такива и бягат.

360

Анонимен

преди 1 месец

467,на участъкът направен пробива е отговаряла наемна войскова част от Чечения. Русия води щадяща война,защото мисли за мирните граждани,а украинците ги поставят като щит пред себе си. Отделно са стреляли безразборно в мирно население при навлизането в Русия

359

Анонимен

преди 1 месец

Опитвате се да ни убедите, че една изпаднала в дългове държава, без население, без електроенергия, без производство...ще прави размяна на територии? Вие добре ли сте. Точно тук не познахте. Русия по-скоро ще срине Украйна, колкото и да не се иска и на тях и на нас, отколкото да се признае за победена, само защото 6 бригади терористи са взели място, колкото една трета Русенски окръг. А той спада към малките по площ в България. Айде стига сънища, събуждайте се.

358

Анонимен

преди 1 месец

Очаквайте нови "черни лебеди". Скоро.

357

Некадърни Руснаци

преди 1 месец

Тез некадърници сигурно са научили з нахлуването от интернет. Де са им граничарите? Няма по некадърно водене на война, цялата руска некадърност лъсва ден след ден. И ако някой дето милее по Онова време, е да гледа, ясно се вижда защо се разпадна СССР и комунизнма. То некадърност, то шурубаджинащина, то схемата наш човек,то лъжи. Хвърчат глави на некадърни генерали. Ами ако войната беше с Европа или Америка, дето имат техника? Убиха някакъв докато спи супер точно, а руското разузнаване? Смех голя

356

Зозо

преди 1 месец

Копейкииии, много ви здраве от фалшивият Путин!!! :)))))))))) Халюцинирате ли още по форумите, а? Чакате ли Джуджака на Дунав? Клоуни :)))))))))))))))))

355

Анонимен

преди 1 месец

Изкопаха ли вече окопите?

354

Анонимен

преди 1 месец

До чувала. С две думи, искаш да кажеш "стратегическо отстъпление". А?

353

Анонимен

преди 1 месец

А къде е НАТО?

352

Анонимен

преди 1 месец

Затвориха ли вече чувала?

351

Анонимен

преди 1 месец

Руснакът е много добар на лопатата! Руснакът пак копае окопи! Ясен е сценария! Няма да атакуват, а ще се бранят как могат от напиращите украинци, а по руските телевизии вече говорят, че трябва да се лишат от някои руски територии! Не се знае докъде ще стигнат!

350

Анонимен

преди 1 месец

Ко стана? Изгониха ли вече натовците от Курска област или още не?

349

Кос

преди 1 месец

До 441 :)))))) Мдааа...Пикат газ върху вас, а после ще ви метнат незагасен фас