28

Програмист

преди 1 месец

До 27 май си на минимална хахахах кво колело ще се завърти.. че ти общака ще вземаш повече от мен синиър джава дивелъпъра ли ахахах

27

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Бели роби.. та то средната заплата в България е по висока от тяхната германска..

26

До 27

преди 1 месец

Не знам какво колело де върти, да си жалък бачкер е въпрос на избор.

25

До 28

преди 1 месец

Не че нещо, ама касиерка с под 2500лв. заплата няма вече. Дори и на село в бакалията.

24

Анонимен

преди 1 месец

Доколкото разбирам, ядовете и са от злоба и завист, когато е разбрала, че агенцията взима повече от нея. Тя, разбира се, не си дава сметка, че без тая агенция нямаше да мръдне от Несебър, където може да бачка само като камериерка 4 месеца в годината за 400 лв на месец.

23

до 23

преди 1 месец

До Анонимен,ами да,сития на гладния не вярва,това са вашите ценности,това искате да ни пробутате за нормално,омраза,злоба,надменност,но никога не се знае,колелото се върти,внимавай много като злобееш,самозабравил се не ща ст ник

22

Анонимен

преди 1 месец

Тая овца от лакомия си е провалила живота. Можеше да си гледа работата и да си живее спокойно, вместо това лудее, тича по съдилища 10 години и не може място да си намери от злоба. И ще вземе от трите най-дългото.

21

До 22

преди 1 месец

На нашата детегледачка заплатата е 3800 за няколко дена седмично, ти за болногледачи говориш. Който за каквото е учил.

20

Анонимен

преди 1 месец

Драмите на неграмотния български бачкатор не ме вълнуват.

19

пияница мистик

преди 1 месец

"Без да е наясно за правата си, тя се хваща на работа в Берлин срещу 950 евро месечно - като болногледачка, която е на разположение 24 часа в денонощието." === Че то тук по-изгодно. Имах една съседка, тя умря де, стара беше и болна от диабет. Та на нея и отрязаха крака от диабетна гангрена и държавата й каза да си намери гледачка. Тя си викна някаква нейна позната. Държавата и плащаше заплата - 980 лева, бабата отделно и даваше пари. Задълженията и бяха да й сготви нещо за ядене от което и тя ядеше и да й хвърли гърнето във WC-то и да го измие. За 8 часа работа

18

Анонимен

преди 1 месец

Добрина не ми изглежда да еот много умните. Фирмите винаги вземат повече, това е от поне 100 години. Като не ти харесват 950 евро върни се в София. Там ще правиш повече, има хора в София които плащат същите пари и отношението е не робско. И така Добринке, имаш много избор.

17

Анонимен

преди 1 месец

До ParisSG1970 - Париж? Миналата година си кенселирахме резервациите, защото емиграните го бяха подпалили ... Не ми го хвали.

16

DW =WC

преди 1 месец

СалмонЕЛКА копи пейст фейк гнюз прИзентс...

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 3 - Така е. Ама има много хора, дето заминаха преди 10-12 години, когато онези даваха по 1500 евро, а в магаизна даваха 200. Доста не знаят, как е положението в момента, ама ще се научат.

14

ParisSG1970

преди 1 месец

До 8 Незнам какви са ти представите за Париж, но аз не сравнявам центъра на френската столица с Факултета или Филиповци в София, например. Разликата не е само в стандарта на живот. Хората отиват на работа в чужбина поради различни причини. Едни заради самото число (повече пари), други от малките населени места за да избегнат София като единствен вариант, трети за да се махнат от турбофолкаджийския манталитет и всичко произтичащо от него, четвърти пореди непоносимост към средата (дори семейната).

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15 - Да, бе! Дай и робстовто да върнем ...

12

Анонимен

преди 1 месец

Германия иска да е "модерна и социлна", но над 1500 години история, къдеот си имал слугуващи и обслужвани, няма да се премахен току-така. Дори и в САЩ е същото, просот е по-трудно, да ис намериш хора, които ще ти работят с годинни. Ех, немската народопсихология е много "лоялна" и "всеотдайна", така да кажем. Затова е лесно, да имат индустрия, ама и као някой ги поеме, тръгват на масивни войни и са готови да мачкат наред.

11

Анонимен

преди 1 месец

Първо: тези хора са ужасно неграмотни. Второ: Тези хора не знаят дори родния си ези. Трето: Дори не се сещат да прочетат договорите, които им се дават. Четвърто: тези хора не се интересуват от правата и законите. Пето: Тези хора смятат, че някой е длъжен да отиде и да им каже. Извод: Докато има балами, ще има хитреци, които да се възползват от тях. Всеки сам си решава и се продава. Не са един, или двама в подобни "схеми"! Ам а до един сами са си виновни.

10

Анонимен

преди 1 месец

Работя в Испания и виждам че колегите вземат същите пари като мен. Това че са испанци не им дава спокойствието, че ще имат пари за 2 седмици в 4* или че ще си платят заемите на време, дори някои са по-зле, защото чужденците като знаят че няма на кого да разчитат си правим сметката.

9

Анонимен

преди 1 месец

Българските работници имаха много добра защита от д-р Троева от посолството, не пишете глупости. Жената обикаляше цяла Германия с полицията и службите