75

Сашо

преди 1 месец

Доста повече са ! 800 коли са само в София и някой по-малък град като Русе, Плевен, Кърджали или Хасково, от тоя род.

74

Стефан

преди 1 месец

А аз искам да си платя сметките и ипотеката :D

73

Мечка

преди 1 месец

Защо сумите са в долари а не в лева?

72

У Търново сте

преди 1 месец

Сельовци София е столицата тук се говори правилен български!

71

Анонимен

преди 1 месец

"Като не плащат на работниците си!Те ни крадът тези гнусни Янкошумкари!Тия пари от нас са ги взели!" - Хич не е това. Могат да ти плащат и да карат същите коли. Просто е алчност. Ония има 25 работници и скъта по 10000 лева на година от работни. 250 бона. Ами той само на щерка му втория ML (или както се казва днес), че да имала и джипка, е 200к ... Неговото Бентли и Майбах, са ви заплатите за 5 години.

70

Сто

преди 1 месец

Статистики и плащане на държавни чиновни

69

Хейт

преди 1 месец

Тези, дето съсипаха живота на 8 млн. българи и които ги намалиха до 6 млн като бройка. Това им е наградата за предателството.

68

Анонимен

преди 1 месец

Значи, ако е Ролс РОйс на 5 години и една седмица, не е лукс вече. Яяяяяясно! Не било кола за 650 000 "ойру", ами само за 350 000 "оуру" - Въй въй въй ... бедни хорица са тея, трябва да им събираме капачки.

67

Анонимен

преди 1 месец

До Киросаки Брейкамото - 93 - Извиянвай, но "диалект" и акцент са различни неща, но не очаквам от човек с двуцифрено IQ, да осъзнава този факт!

66

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 89 - Само внимавай къде го паркираш. Братовчедчето се върна от Нидерландия - учи си, завърши си, бачка гадни работи с години и попадне на хубава работа. Купи си Мазерати. Върна се с него на събиране на класа и ... НАДРАНО БРАТ! Цялото! Ей така! Да има! Щото видяха, че отвътре не излезе някой 130 кила с небръсната муцуна и стероиден трапец... Ами момче с риза, дето е 75 и е с очила. Не, че няма свестни хора, просто сме малко... Какво се вижда от коментарите. Айде - жив и здрав!

65

Анонимен

преди 1 месец

Още може, от тоя народ - тоя продукт.

64

Анонимен

преди 1 месец

До 4ерният Иисус БПЦ - Дори не знам, за какво говориш, но предполагам, че е често срещано усещане за хората, които имат злощаситете да комуникират с теб.

63

4ерният Иисус БПЦ

преди 1 месец

85 Аз съм християнин от контра разузнаването

62

Анонимен

преди 1 месец

До Леонид от Спарта - Ще имам нужда от преводач. Съжалявам - не говоря "Сеслки".

61

im-дртiйУАЙТB0Y!

преди 1 месец

Хайде нека да стъпим все пак на РЕАЛната истина и настояща действителност, тъй като изброените по-горе разни Б0гати, Ламборджини, Лотус, Макларън и Ферари-та, вкл. звездните шведски яйца - Кьонигсегг НЕ СА и НЕМА как да са лЮксозни премиум-машини, а са чисто и просто спортни автомобили с мощни матори, високи скорости и много конски сили ... доставяйки тъй необходимия на собствениците им адреналин и нища више - само прах, пушилка и голем шум, това си е. Докато RR е съвсем друга бира и РИЪЛ КЛАСА!

60

Анонимен

преди 1 месец

До 4ерният Иисус БПЦ - Ти си християнин, колкото бекона е еврейска ястие.

59

Анонимен

преди 1 месец

Богати гербаджии. 15 години крадоха милиарди.

58

4ерният Иисус БПЦ

преди 1 месец

79 БОГ да ги убие дано тези 880 комуниста Земичката черна да го изяде дяволът да вземе душите им Амин дай Боже!

57

78

преди 1 месец

Но защо минус? Какво искате да направя? Да нямам пари, защото за разлика от НЯКОИ ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ, аз не съм ритал топка по цял ден в трети клас, не съм почнал да пия и да се друсам от шести и през 20-те си години, не ходих на "купони", ами учих, имах две работи и всяка свободна минутка ми отиваше, да уча допълнителни неща... Аха! Значи аз правя саможертви, но защото получавам повече, поради труда и усилията си, ставам черен и гаден. Айде ми каже, какво лошо има в това?

56

К У Р В А България

преди 1 месец

Най долната и помярска държава на света от която народа се срамува!