62

Далай Лама

преди 1 месец

Всички откраднати милиарди от българските граждани са несъбираеми ! Както и никой от крадците не е в затрвора и няма да бъде! А ще си харчи в чужбина откраднатите милиарди и ще се присмива на бай Пешо , с кърпените чорапи !!! Простият бълг. народ , с неговото овчедушие докара тази шайка на власт и ще си тегли от глупостта .

61

Анонимен

преди 1 месец

Когато гледаш в мен изгарям, пепелта блести от жарава. И знам, че твойто сърце отварям, като феникс пак любовта ще раздавам.

60

Анонимен

преди 1 месец

Я му конфискувайте имотите!!---Верваш ли, че хората дето успешно пият българска кръв от 30 години ще са допуснали грешката държавата лесно да им конфискува парите?

59

Българин

преди 1 месец

МВР скоро постигна голям успех. След проведена операция беше заловен голям пристъпник, дядо варящ ракия. Как смее този старец? Казанът и ракията са конфискувани! Какво значи да се занимават с почтени граждани Вълци, Лисици, Мавродиевци и др. подобни, които са окрали стотици милиони? Това не са кражби, а подаръци. Смело напред българска полициьо и прокуратуро, има толкова казани и баби продаващи незаконно китки магданоз, копър, чубрица и подобни.Действайте.....!!!

58

Анонимен

преди 1 месец

Как така несъбираеми?Я му конфискувайте имотите!!

57

Stamen

преди 1 месец

Хората, ръководили ББР през 2019 г. нямат ли си имена?

56

До52

преди 1 месец

А, Кирчо ти е виновен. Не е виновен, който е дал 150 млн. лв, а Кирчо, така ли? Тия пари са дадени със знанието на Борисов.

55

Анонимен

преди 1 месец

Не е кабинетът на Киро, а на Бойко. Те са баджанаци или както там се казва като таковаш една и съща жена (И.Б.). До преди да му съборят хижата с Бойко бяха доста близки.

54

До36

преди 1 месец

Прокуратурата в Бг се занимава с кражбата на 15 лв. Вкарва в затвора беззащитни жени като Иванчева и съсипва живота и здравето им. Който е присвоил 150 млн.лв, прокуратурата го покровителства. Нищо няма да направят на Вълка и Мавродиев.

53

Анонимен

преди 1 месец

Бай Цецу КТБ-то крадна 5 милиарда.... Вълка що да не крадене 150 милиона :)))

52

Анонимен

преди 1 месец

Кирил бил казал, ми той много лъжи каза но нито видяхме 8 милиарда дето уж били крадени, нито е направил нещо за ББР само плямпа, резултат 0 то и затова на изборите тепърва ще си го получи заслуженото!

51

БРАВО ПЕЕВСКИ....

преди 1 месец

АЙДЕ ДА ВИДИМЕ СЕГА КИРЧО КВИ ГИ Е ВЪРШИЛ , КАТО СМЕНИ ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ББР....ХАХАХАААА........ИСТИНАТА ---- БУХАЛКА ЛИ Е ...ХАХАХА

50

Един Българин

преди 1 месец

Ей, вие сте държавата сега, какво значи "няма какво да се направи"? Ми стискаш вълка за каишката с другите му фирми да пошне дс губи милиони от глоби и проверки, запопваш дела срещу него (няма как да е чист), набутваш го в панделата и че върне кредита заедно с лихвите! Подвеждаш ръководството под отговорност и ги набутваш в една килия с Вълка!

49

Анонимен

преди 1 месец

25 Кирил Петков смени цялото ръководство на ББР и си мълча за всички далавери в нея. ПП,ДБ дори сътвориха нови, които тепърва ще излязат наяве.

48

Анонимен

преди 1 месец

32 Ударът на Пеевскифе добър и необходим, независимо кой и кога го прави.

47

Гербав хаос

преди 1 месец

От далаверите на Боко само гербав хаос блика. Заеми за милиони без документи, тец-ве на Доган с милиони задължения. Само в чекмеджето му няма хаос

46

Анонимен

преди 1 месец

Още през 2021г прокуратурата е уведомена и са пратени всички документи, но защо тя не предприема нищо мисля че на всички е ясно,защото е на къса каишка при Бойко и Делянчо

45

Айляк

преди 1 месец

От банката твърдят, че били измамени, документите били наред, но...Кой току-така може да излъже една банка, камо ли за милиони? И на кого ги разправят тия? Нелегалният дом за стари хора в Банкя пък бил на някакъв висш чиновник или май по-скоро е дупетатин, приближен най-вероятно на Буцито. Иначе кой би се осмелил под носа му да си разиграва коня в центъра на Банкя, като печели от старец месечно по 3-4 бона? Супер анархия в територията ни. Държава няма.

44

Айляк

преди 1 месец

От банката твърдят, че били измамени, документите би наред, но...Кой току-така може да излъже една банка, камо ли за милиони? И на кого ги разправят тия? Нелегалният дом за стари хора в Банкя пък бил на някакъв висш чиновник или май по-скоро е дупетатин, приближен най-вероятно на Буцито. Иначе кой би се осмелил под носа му да си разиграва коня в центъра на Банкя, като *** от старец месечно по 3-4 бона? Супер анархия в територията ни. Държава няма.

43

Анонимен

преди 1 месец

Тия си правят подаръци за рожден ните дни утре мутрата може да подари за рождения ден на Вълка на кой курорт с крепостните селяни да, роботят за него