196

Пише се да се дразни

преди 1 месец

Реално Атаката във Русия е по-възможно даприключи Украйна отколкото да и помогне ! Освен ако всички не сме подведени за числеността на украйнската армия и въоръжението и ! Ако са имали голям резерв хора и са увлекли и заблудили руснаците във Донбас че това им е моженето със цел удар във Курск -да ,ама ако всичко е от зор --тежко им ! Това е война ще си покаже няма скрито покрито А за търгуване на области няма как да стане много руснак трябва да си замине за да клекне Путин рано е !

195

Анонимен

преди 1 месец

При такава импотентна армия като руската са възможни всякакви сценарии дори и най-фантастичните.

194

Анонимен

преди 1 месец

До ха ха Като е толкова невероятно защо бързаш да запишеш минуси? Значи не е толкова невероятно, а е доста възможно, като се вземат предвид хилавите възможности на руската армия.

193

ха ха

преди 1 месец

"Най-вероятния сценарий атака на Кремъл" - май е най невероятния а? :):) Да се мечтае не е вредно ! Ако беше толкова реално наглосаксите вече да са го направили!

192

Анонимен

преди 1 месец

Най-вероятния сценарий атака на Кремъл и ликвидация на джуджака.

191

Америакномучилките,

преди 1 месец

колко успех имат укропитеците днес?

190

и дивото прасе

преди 1 месец

може да ухапе мечката преди да му отхапат главата!

189

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 190-вземи си глътка въздух,че ще се пръснеш.До 2 седмици и помен няма да има от тази PR атака. А относно 30 месеца - не са решили, не са превзели Украйна. Никой незнае каква е целта на тази война, още по-малко пък ти. Хем воюват, ама хем си върви транзитния газ към Европа. Не сме дорасли за да знаем какво точно целят всички с тая война

188

Анонимен

преди 1 месец

До До 186 Руските нещастници имаха 30 месеца време да направят нещо в Украйна и освен да изсерат едно голямо лайййно нищо друго не успяха да направят. Кое ти дава основание да си толкова сигурен във нищожните възможности на Русия? Гарантирам ти че никой не е в състояние да принуди Украйна да напусне курска област, най-малко това могат да напаравят руските насссрани военни сили.

187

До 186

преди 1 месец

Абсолютна глупотевини,на които сам/сама/то не си вярваш. Очевадно е,че тези плъхове камикадзета ще бъдат изловени и ликвидирани, всичко е въпрос на време. Нито имат средствата,нито демографския и икономическия ресурс да го направят. Това са приказки за наивници, но ти явно си от жълто-паветния и никому потребен планктон!

186

Анонимен

преди 1 месец

Ако не сменят Путин ще има разрешение за ползване на американско оръжие по цялата територия на Русия, включително и Москва.

185

82 ОМБр

преди 1 месец

Този "к у ч и син", който направи толкова злини. Това казва за Владимир Путин възрастна жена в едно от селата около град Суджа в руската Курска област, които вече са под контрола на украинските сили. Това може да се чуе от видео, разпространявано в социалните мрежи

184

Анонимен

преди 1 месец

Вече и другаря Тръмп няма как да помогне на Русия и да спре войната за 24 часа. Украйна се настани трайно в курска област и ще напусне от там едва когато Русия напусне и последния сантиметър украинска територия.

183

Обективни истини

преди 1 месец

Зеленски трябва да бъде ликвидиран, за да настъпи спокойствие. Този народ се оказа много вироглав, нагъл, нахален с някакво странно чувство за превъзходство. До вчера никой не ги знаеше, днес научихме географията на 404. Няма нужда.

182

Анонимен

преди 1 месец

Никаква връзка с реалността или кораба майка.

181

Анонимен

преди 1 месец

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

180

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън НАГЛИТЕ окраинци!

179

Смешник

преди 1 месец

Тия кравари съвсем са онагледелиИмат късмет че Путин е мек.Иначе ако беше оня пияния Медведев до сега да са изолирани атома

178

Същото важи и за

преди 1 месец

159. Анонимен. Бяхте предупредени русофилчета. Най-доброто предстои!. . . . . . . . . . Важи и за евроатлантичетата! Но като по прости ще бъдат първо изпарени от високите температури, което е напълно безразлично кой ще бъде първия изпарен!

177

УКРО КРИЗА

преди 1 месец

Украйна са си погледне Покровск, който изглежда скоро ще е под руски контрол. А от там и ЖП логистиката със Запорожието и Днипро попада под руски огневи обхват. И металургията изпада в криза, въглищата за металургията им са от Покровск.