18

Саня

преди 1 месец

Какъв режим, какви 5 лв.?! Просто многомилионният руски народ си избра Президент и го поддържа!!! И колкото по-дълго сащ и ес се бият с Русия чрез немислещите укри, толкова по-силна ще е тази подкрепа!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

Щом "Труд"е публикувал този анализ, работата е ясна...Очаквам мненията на Дърева, Волгин, Вацев и други известни и неизвестни копейки.. Явно нещата в русия са зле...

16

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да не ви се иска, ваатенкиите извлякоха икономически дивидент от високите цени и си продават на Китай и Индия, макар и със сконто. Милионите човешки животи всъщност са истинския проблем и при двете страни ама това за грантаджиите няма значение, не че за руснаците има също. Знаем как водят те война, за 700 г. тактиката не се е променила. Само ме изненадва, че не сравняват градове с артилерия, любимото им

15

Анонимен

преди 1 месец

Кой и как определя дали в една страна е "режим" или не? В Украйна не е ли режим?

14

език и мислене

преди 1 месец

Преди 2 дена по БНТ 1 следобед излъчиха филм на Лозанов за прехода. В този филм бившият главен прокурор Велчев каза, че на английски правосъдие и справедливост е една и съща дума. Колко неразвит трябва да е един език и колко скудоумен трябва да е един народ за да приема , че правораздаването е идентично на справедливост!!! И това е официален световен език. После искайте да има истинска справедливост и ред !

13

Анонимен

преди 1 месец

Когато Русия преодолее екзистенциалната криза наречена Путин и остане на географските карти тогава се хвалете какво е очаквал запада.

12

Анонимен

преди 1 месец

Западът смята всички други за идддиоттт.и. Само че точно руски войски три пъти са влизали в Берлин.

11

Хюго капет

преди 1 месец

Каква политическа система има рушия бе, все едно политическата система на Чингиз хан - един сатрап коли и беси, когато пожелае.

10

Анонимен

преди 1 месец

Какво чудо!!! Ние навремето учихме легендата за хан Кубрат и снопа пръчки, учихме, че единството е голяма сила. Така наречената демокрация е точно обратното. Самите страни от ЕС защо са направили съюз, ако няма да е по=силна структура и защо от ЕС искат унификация на голяма част от законите??? Това не е ли централизация? Е ! Само че унижават УНИЖАВАТ всички народи в общността. И първото УНИЖЕНИЕ е, че официален език в ЕС е език на ЧУЖДА страна, език ВЪНШЕН за ЕС !

9

Ze nigmar

преди 1 месец

Явно са се запознали с ветровете...:))) и последното им седалище...

8

Анонимен

преди 1 месец

Е, и?

7

Анонимен

преди 1 месец

Щели да преселват украинци от София в св. Константин и Елена, понеже били болни. И те на това отгоре недоволни че им дали срок за преместване и ще ги возят с автобус. И всички не говорят на украинска мова.

6

до 5-ти

преди 1 месец

А ти можеш ли да свириш на пиано?

5

Дървен философ

преди 1 месец

така е. там си мислят че в русия живеят мислещи хора(или поне такива с малко мисъл в главата), които искат да живеят добре. оказа се че в русия понятието "добър живот" има малко по-друг смисъл, отколкото в нормалните страни. в русия всъщност не искат да живеят добре, за тях най-важното е другите да се страхуват от тях, да има водка, и на другите да им е зле. затова очакванията на запада че хората в русия ще се опитат да спрат войната за сега не се оправдават. дивото си е диво.

4

До 2

преди 1 месец

Ти картата на света поглеждал ли си някога през жиеотеца си ?

3

Анонимен

преди 1 месец

Каква е тая статия сега?! Поддържайте правата линия, че от Русия нищо не става!

2

Най-силния режим е

преди 1 месец

режима на тока и водата. Съвсев скоро ще се запознаем в детайли с него.

1

Анонимен

преди 1 месец

Тепърва ще следват изненадите