243

Сата НАТО

преди 1 месец

Руската армия издъхва, драги ми смехурковци. За Курск свалят от дежурство части чак от Калининград. А най-смешни са ми тия, дето обясняват, че Украйна нямала логистика...

242

Тап

преди 1 месец

По скоро обратното. Не Русия да преговаря а да завърши започнатато тоест да постигне целите си.

241

Напротив

преди 1 месец

Инвазията към Курск е символ на безисходица за украинско-еврейската хунта и нейните покровители. Това нахлуване е ясен сигнал за Русия, че не трябва да води никакви преговори, а Украйна трябва да престане да съществува, като държава.

240

Анонимен

преди 1 месец

Мечти! Може да се окаже най-бързия начин Украйна да капитулира.

239

АМИ, ДА....

преди 1 месец

Ще я счупим и на Путин!

238

НИЕ ОТ ЕС...

преди 1 месец

Счупихме главата на Хитлер---- ще я счупим и на ***----Бъдете сигурни!!!!

237

Смех...

преди 1 месец

ОРЪЖИЕТО И ПАРИТЕ НА ОБЕДИНЕНИЯ И СВОБОДЕН ЗАПАД--- НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ!!!!ВСИЧКОТО ОРЪЖИЕ, КОЕТО СЕ ПРОИЗВЕЖДА ЩЕ Е ЗА.РУСКИТЕ ФАШИСТКИ ГЛАВИ....ХАХАХАААА. ......

236

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Могилизацията на Раша върви в ход. Всеки ручляк ще бъде намерен и пратен по окопите, където му е мястото.

235

Малък Праз

преди 1 месец

Добре Дошли украински плъхове. Порадвайте се още малко. После че ви кОпаме в братски могили.

234

Кръчматъ

преди 1 месец

"Онзи, който между война и позор избере позора, ще получи и война, и позор!" - У. Чърчил. Ако Путин избере позорната капитулация, в Русия може да избухне втора Гражданска война, а той да последва съдбата на руския император Николай II.

233

Анонимен

преди 1 месец

ВСУ ще прави Суджа логистично-снабдителен център. Също така, Зеленски е споменал, че не е лошо, в Курска област да се направят наборни центрове, ако някои руснаци искат да служат във ВСУ. Логично е, а и във ВСУ плащат повече, спазват се правата, техниката е по-добра и няма заградотряди.

232

Анонимен

преди 1 месец

До 238. Украинците трепет жени и деца , руските войници са в Донецк и Харков.

231

Анонимен

преди 1 месец

До 243. И какво доказаха с това? Че са нацисти и страхливци. Избягаха от фронта където е руската армия и се правят на герои срещу цивилно население. Просто отврат.

230

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са ги хванали на къс пас, защото се оказва, че нямат средства за радиовълнова защита и им нанасят колосални загуби. Имаше кадри на убити украински войници, руснаците им вземат пушките с думите - добре дошли.

229

Анонимен

преди 1 месец

Който ги пише тези тъ по тии не е гледал изявлението на Путин. Точно обратното след вероломното нападение няма да има преговори с това ръководство на Украйна.

228

Анонимен

преди 1 месец

Не знам дали е бърз или бавен начин, но само по това направление украинската армия намаля с 500 души дневно и достигнаха дневни загуби от по над 1500 души дневно, цифри не достига ни от великата "контраофанзивата"! Знам, че звучи грозно, но истината почти винаги е такава..

227

Анонимен

преди 1 месец

Всичко показва, че и този напън ще завърши толкова "славно" като останалите, с тежки загуби в жива сила и техника от укрите, без поддръжка от въздуха, без доставки на гориво и храна си е глупост голяма, просто ще има някоя седмица квикане колко сме велики и после, ми що стана така, кво стана пак.

226

Анонимен

преди 1 месец

ако някой си мисли, че Русия се е стреснала около истерията нахлуването на украинците в безлюдни руски територии с 5-10 км. жестоко се лъже , Украйна нищо не може да направи, слаба, слаба и страхлива

225

Анонимен

преди 1 месец

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

224

Анонимен

преди 1 месец

След месец ,Путин ще бъде поставен в желязна клетка на Червения площад и ще стои в нея ,докато изсъхне военнопрестъпника !!!!