7

До 5

преди 1 месец

Слагай ги направо 10 милиарда. Не си играйте с такива малки цифри, че звучи слабо като гледаемост. Няма такива сървъри по света, които да издържат на 1 милиард логвания, ама няма какво да ти обяснявам.

6

Нахала Харис

преди 1 месец

Ако спечеля, печели целият демократичен свят! Ако загубя, губи цяла Украйна!

5

Анонимен

преди 1 месец

Поредната отявлена лъжа на либерастията. 1 милиард (ДА, М И Л И А Р Д) гледания има интервюто на Мъск с Тръмп. Кофти, а либерастични трансджендъри от днес.бг? Знам че това ви е забранено да го напишете. Забранено ви е също да напишете че негърката-индийка (така тя се самоопределя) имаше под 1% поддръжка за нейния бид за президентското място от самите демонрати 2020г. Никой никога не е гласувал за нея за нищо. Тя е била само назначавана. И искате да повярваме на лъжите ви спуснати от козяците?!

4

Анонимен

преди 1 месец

Тъй като тук грамотността на списвачите е доста ниска. Кавичките верни ли са или не?

3

Анонимен

преди 1 месец

По-млада е, говори по-смислено. Тръмп също има смислени идеи, но все лепва етикети на хората и обижда опонентите си. Голямо шоу прави спор няма, затова и думите му отекват дълго, но се изтъркват. Това е! Чакаме дебата на 10 септември, да видим на живо как ще се представят.

2

Анонимен

преди 1 месец

Аз познавам двама, които по-скоро я описват с нецензурни думи.

1

Муахаха

преди 1 месец

Интересът към Камала е Толко Слаб, че дори Коментари - под Тая Статия - Няма! Обаче, с Ала-Бала и ще е Прецедента за следващите 8 годинки!!