29

FMC

преди 1 месец

Моят мироглед за гласуването е следния. От мен нищо не зависи като гласувам. Защо тогава да не се разкарам до училището и да гласувам? Така и така нищо не зависи от мен. От мен за виси само, да си направя една разходка. Затова и гласувам почти винаги.

28

Анонимен

преди 1 месец

БЕЗ АЛА БАЛА ТЕЯ ОТ ПП И ДБ СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ ХОРИЗОНТА

27

Анонимен

преди 1 месец

Всички от ППДБ в затвора до живот! За малкото време на власт съсипаха всичко до което се докоснаха! Излъгаха за всичко и само крадяха! Къде са мостовете по Дунав? Къде са по-евтините магистрали след уж спрените кражби? Къде са милиардите откраднати по схемите на Асен Василев?

26

Анонимен

преди 1 месец

Калин Стоянов се издъни пред ПП-ДБ като не направи нищо за да спре производствата срещу Лена Бориславова. И от ГЕРБ го защитаваха, точно за да може делата срещу Лена да влязат в съда, а не ПП-ДБ да сложат техен министър и той да прекрати разследването. Сега Лена Бориславова я очакват дела по 4 производства, а Киро е бесен заради това.

25

Анонимен

преди 1 месец

Надали Калин Стоянов е предложение на ГЕРБ. На Академик Денков никой неможеше да влияе при управлението му, а камо ли от ГЕРБ. Дори Мария Габриел неможеше, защото Денов е истински мъж и евроатлантик и никога няма да клекне пред една фуста на ГЕРБ и да угоди на желанията и!

24

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли ясно, че Калин Стоянов е станал неудобен. Затова толкова яростно искат да го сменят. Тея приказки за честни и почтени ги разправяйте на малките деца. Западните университети дават диплома за знания. Дали ще ги използваш за да развиеш бизнес или да станеш престъпник си е твоя работа.

23

Анонимен

преди 1 месец

Всички от ППДБ в затвора преди да избягат по островите както се чува в записите. Те са партия на НПОтата на Клаус Шваб и Александър Сорос. Съществуват само , за да прокарат антибългарските си закони и да изчезнат , за да не ги съдим по Крумовите закони. Въобще не са завършвали Харвард, това е ПР трик, платили са си за 1 курс в Харвард само и не са завършили нищо. Събудете се!

22

Анонимен

преди 1 месец

Невярвам на Академик Денков някой да му е спускал министрите. Той управляваше със желязна ръка и външен натиск при него не минаваше!

21

Калин Стоянов ГЕРБ

преди 1 месец

Аз съм предложение на партия ГЕРБ и лично ме покровителства!

20

Анонимен

преди 1 месец

Киро нали имаш кодовете на машините,и купуваш избори цели комисии ,помним как заловиха една приличаща на ромка шев на комисия как лобира за ПП ,арестуваха ги но кво стана с тех не знам

19

Анонимен

преди 1 месец

До Евроатлантик : ВСИЧКО КОЕТО ПИШЕТЕ Е ИРОНИЯ,НАЛИ ? ЕДИНИЯ (КИРО) СИ ГО ЗНАЕМ,НОО ДЕНКОВ ПОСЛУШКОТО...ИЗБИРАЛ МИНИСТРИ САМ С ГАБРИЕЛ-ЦИРК !

18

Анонимен

преди 1 месец

Аз не знам нито едно нещо, което тази жена е направила за България, независимо в каква роля се представя. Защо постоянно обикаля медиите?

17

Анонимен

преди 1 месец

Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност!

16

Факт

преди 1 месец

Канадския тролей е най смешното нещо в българската политика !!!

15

Анонимен0

преди 1 месец

Време е да сменим всички политици.

14

Сега

преди 1 месец

По вашата логика ако един работодател ви наеме на работа а след време не е доволен от вас кой ще бъде виновен? ТОЙ ли?

13

Анонимен

преди 1 месец

А Пеевски е назначение на Ахмет Доган! Факт! Същата работа, защо сега Доган му иска оставката?

12

Анонимен

преди 1 месец

Интересно, ако Калинката е предложиние на Кирето, защо герберите така ожесточено го бранят ?!?

11

Анонимен

преди 1 месец

Отново опорките на Севда - Калин Стоянов Борисов Пеевски е лично назначение на Тиквата и Сви нята.

10

Анонимен

преди 1 месец

Мавродиев е в Гърция, той е ковчежникът на детето и любовницата на Борисов. Вземете телефона на Борисов и анализирайте трафичните данни и ще разберете къде е Мавродиев