35

БАНко

преди 1 месец

НАТООООООВЦИ , ВСИЧКО ЛИ ВИ ПЛАШИ ??? ДОРИ ИЗБОРА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ???

34

Анонимен

преди 1 месец

"А как е в Русия, има ли Свободно слово? За един приятел питам." Кажи на преателя, че има по-голяма свобода от Германия и Великобритания.

33

Анонимен

преди 1 месец

В България искаме Тръмп да спечели втори мандат.

32

Анонимен

преди 1 месец

Европа много наплашена станала, бре! Какво се плаши ако не лъже хората ежедневно?

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 20Те комунистите никога не казват, че са комунисти. В днешно време е модерно да казват, че са демократи.

30

Анонимен

преди 1 месец

Хем сме великите бранители на свобода на слово, хем слагаме безкрайни регулации какво може да се пише и говори? Тези евро шизофрения ще катастрофира много тежко - очаквам скоро и евро регулации какво мога да мисля.

29

Анонимен

преди 1 месец

А как е в Русия, има ли Свободно слово? За един приятел питам.

28

Анонимен

преди 1 месец

Според мен Мъск има шанс след втория мандат на Тръмп да стане президент.Лично аз не спах, за да мога да стриймвам интервюто.

27

Европеец с главно Е!

преди 1 месец

Само душевноболен би гласувал за памперса вместо за сериозен юрист и сенатор какъвто е г-жа Харис, единственият светъл лъч в бъдещето на човечеството. Камала - победа!

26

Диалектика

преди 1 месец

Борба и единство на противоречията - европейските граждани трябва да осъзнаят най-накрая, че цензурата на свободното слово е триумф на истинската свобода и демокрация, а тази мисъл на Европейската комисия все още не се споделя от всички европейци. А трябваз адължително и по строг закон, иначе какво става - всеки ще мисли свободно, пълен абсурд! Трябва ежедневна борба, за да се постигне абсолютно евроатлантическо единомислие!

25

До 21

преди 1 месец

А официалните медии не лъжат ли масово, не са проводници на долнопробна пропаганда, не промиват ли мозъци? Това което искат модерните розови комунисти е контрол върху медиите, защото така ще бетонират властта си. Само се замислете по колко много теми не можеш свободно да изразиш мнението си - гейове, климат, емигранти, феминизъм и т.н. И понеже платформата на Мъск не прилага цензура, той става неудобен, човек който трябва да бъде смачкан и отстранен.

24

Въобще не ме изплаши

преди 1 месец

, а файненшъл таймз нека да се плашат от чуждо име :D

23

Йода

преди 1 месец

Лордове ситски невинни деца искат към Тъмната сила да приобщят. Шарени амеби не харесват падуан Елон и джедай Тръмп. Нека Силата бъде с тях!

22

Европа

преди 1 месец

Днес, в задачата се пита коя е тази държава Европа. Генерализирате и говорите от името на всички, на кого точно сте опорка?

21

Макарон

преди 1 месец

Плаши, да, ама само меките ръчички.

20

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантиците, осъзнавате ли, че ЕС се управлява от комунисти които искат тотална цензура

19

Законът на ЕС

преди 1 месец

"Език кости няма, но кости троши" - казва Еврокомисията (която никой не е избирал) на Илън Маск. Правилно Брюксел налага цензура на социалните мрежи, иначе как ще наложи евроатлантическите ценности като например содомията и други извращения сред малките деца и ученици? Върхушката на ЕС е загубила връзка с реалността. Страда от тежка шизофрения и мания за величие. Нищо, скоро руската армия ще им приложи шокова, ама много шокова терапия.

18

Исторически парк

преди 1 месец

европейският съветски съюз!

17

Неразбрал

преди 1 месец

Коя е тая "Европа" дето е уплашена? Защото не познавам дори един европеец, който да е уплашен от това интервю.

16

Дива свиня

преди 1 месец

Мъск да иде да си избели зъбите.